Rack AV Sanus BFAV344

  • Rack AV Sanus BFAV344
  • Rack AV Sanus BFAV344
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Rack AV Sanus BFAV344 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1599,00 RON / Bucata 969,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 266.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

BFAV344

The SANUS Basic Series BFAV344 audio video stand is expertly crafted for high performance and superior value. Its stylish curved shape and beautiful high-gloss black finish bring a sleek, modern look to any décor. The stand's unique design allows it to be placed in a corner or flat against a wall. This solid piece features tempered-glass shelves for added strength and shatter resistance, generous cable management channels and adjustable feet for easy leveling on any surface. Open architecture allows unrestricted airflow, keeping AV components at the proper temperature for optimal performance. The BFAV344 is compatible with the FMS for a TV pillar-mounted solution.


Product Features

  1. Adjustable feet provide stability on uneven floors
  2. Conceal unsightly cables
  3. ELM701 anti-tip strap-compatible
  4. FMS-compatible
  5. Hardware included
  6. Open design keeps your equipment cool and easily accessible
  7. Tempered-glass shelves are strong and safe

Specificatii Rack AV Sanus BFAV344

Specificatii Product Brand: SANUS
Model Code: BFAV344
UPC Code: 793795522436 - Black
Product Width: 44.00 / 111.76cm
Product Height: 23.00 / 58.42cm
Product Depth: 19.00 / 48.26cm
Package Width: 49.41 / 125.50cm
Package Height: 5.31 / 13.49cm
Package Depth: 22.64 / 57.51cm
Package Weight: 64.00lbs / 29.03kg
Product Top Shelf Width: 44.00 / 111.76cm
Product Top Shelf Depth: 19.00 / 48.26cm
Product Top Shelf Weight Capacity: 125.00lbs / 56.70kg
Product Middle Shelf Weight Capacity: 50.00lbs / 22.68kg
Product Bottom Shelf Weight Capacity: 50.00lbs / 22.68kg
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Rack AV Sanus BFAV344. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare