Produs Antivibratie bFly Audio STAGE 1-peste 8 kg pe bucata

  • Produs Antivibratie bFly Audio STAGE 1-peste 8 kg pe bucata
  • Produs Antivibratie bFly Audio STAGE 1-peste 8 kg pe bucata
  • Produs Antivibratie bFly Audio STAGE 1-peste 8 kg pe bucata
  • Produs Antivibratie bFly Audio STAGE 1-peste 8 kg pe bucata
  • Produs Antivibratie bFly Audio STAGE 1-peste 8 kg pe bucata
  • Produs Antivibratie bFly Audio STAGE 1-peste 8 kg pe bucata
  • Produs Antivibratie bFly Audio STAGE 1-peste 8 kg pe bucata
  • Produs Antivibratie bFly Audio STAGE 1-peste 8 kg pe bucata
  • Produs Antivibratie bFly Audio STAGE 1-peste 8 kg pe bucata
  • Produs Antivibratie bFly Audio STAGE 1-peste 8 kg pe bucata
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Produs Antivibratie bFly Audio STAGE 1-peste 8 kg pe bucata are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
879,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 146.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Produs pentru eliminarea vibratiilor si microvibratiilor, eliminare ce duce la o performanta mai buna, un sunet mai clar, un bas mai bine controlat, voci mai naturale, dinamica mai buna. bFly Audio este producator german care dupa 10 ani de teste au ajuns la concluzia ca pentru a reduce vibratiile in toata gama de frecvente este necesar ca produsul folosit sa fie compus din mai multe materiale cum ar fi: sorbothanul, aluminiu, otel, pluta, lemnul si alte astfel de materiale.
Rezultatul optim este dat de alegerea corecta a produselor antivibratie, bFly Audio practic a descoperit combinatia ideala de materiale, astfel incat toate produsele sale ofera calitate excelnta la cel mai bun pret.
Concurenta din piata vand produse antivibratie la preturi mult mai mari si au rezultate mai slabe pentru sistemul audio.

Noua versiune MK2 de absorbant de STAGE reprezinta o reamenajare complexa avand obiectivul de a combina cuplarea eficienta cu tehnologia noastra de decuplare testata.

Pentru absorbtia vibratiilor, folosim tehnologia noastra probata MLA, cu 4 materiale diferite eficiente, combinate pe 6 straturi.

Cuplare/Decuplare

Prin cuplare se vor uni doua unitati. Vibratiile vor fi transportate controlat intre ambele unitati.

Decuplarea inseamna separarea si deci eliminarea vibratiilor, numita si absorbtie

Prin urmare, picioarele noastre absorbante STAGE sunt formate din doua unitati.

Conductorul

Conductorul emisferic are functia de a aduna vibratii de la componentele HiFi si de a le transfera in mod controlat. Conform legilor vibratiilor pentru o jonctiune eficienta ambele unitati ar trebui sa aiba acelasi material. Deoarece majoritatea bazelor dispozitivelor sunt din aluminiu, conductorul nostru este, la randul sau, din aluminiu.

Conductorul colecteaza vibratiile peste o mica inaltime cilindrica in partea de sus.

Corpul absorbant

Corpul amortizorului cilindric este bazat pe seria noastra MASTER certificata. Un strat circular suplimentar din aluminiu asigura cea mai buna stabilizare laterala si serveste ca punct de intrare pentru conductor.

Eficacitatea

Vibratiile din componenta Hi-Fi vor fi evacuate din conductor si transportate direct in corpul absorbant.

Astfel de constructii nu sunt noi. Dar majoritatea sunt formate ca niste varfuri, cu dezavantajul miscarilor verticale.

Deoarece conductorul este unit orbital cu corpul absorbant, miscarile verticale sunt excluse si aceasta are o suprafata de contact minima.

Din cauza constructiei in doua straturi, denivelarile pe podeaua componentelor HiFi vor fi echilibrate.

Deci corpul absorbantului va fi incarcat mecanic in mod egal si poate functiona la un nivel optim.

Localizare

Va recomandam plasarea direct sub componenta audio.

Indepartarea picioarelor originale nu este necesara.

Va recomandam utilizarea amortizoarelor STAGE 3 pentru fiecare componenta. Vezi figura din dreapta.

Atentie: asezati singurul amortizor pe partea mai usoara a componentei.

Constructia cu 6 straturi de 4 materiale absorbante diferite elemina eficient o gama larga de frecvente de perturbare.

Modelul complex al stratului absorbant


Straturile de sus in jos

- Inel din aluminiu

- Cauciuc natural

- Sorbotan

- Granulat din cauciuc de pluta 1mm

- corpus masiv din aluminium

- Granulat din cauciuc de pluta 2mm

STAGE-1 pana la 8 kg /piesa
STAGE-2 pana la 20 kg /piesa


STAGE 1 − PANA LA 8 KG/PIESA

Picioare absorbante 1 bucata - max. capacitate de incarcare 8 kg pe bucata.
Va recomandam utilizarea amortizoarelor STAGE 3 pentru fiecare componenta.
Atentie: asezati singurul amortizor pe partea mai usoara a componentei
Incarcarea: pana la 8 kg per bucata
Diametru: 44 mm
Inaltime: 35 mm
 

STAGE 2 − PANA LA 20 KG/PIESA

Picioare absorbante 1 bucata - max. capacitate de incarcare 20 kg pe bucata.
Va recomandam utilizarea amortizoarelor STAGE 3 pentru fiecare componenta.
Atentie: asezati singurul amortizor pe partea mai usoara a componentei
Incarcarea: pana la 20 kg per bucata
Diametru: 54 mm
Inaltime: 48 mm

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Produs Antivibratie bFly Audio STAGE 1-peste 8 kg pe bucata

Specificatii MLA-Technologie (Multi Layer Adjustment)

Our Concept

Multi Layer: Some selective balanced Layers (Multi Layer) of different absorber materials:Sorbothane, cork, natural rubber etc.
Separated with an non-absorption Metal Layer.

Adjustment: Optimal adjustment to the weight of the Highend unit by different variants (Adjustment)

The Effectiveness

Each Absorber Layer provides filtering ¨of different frequency ranges. ¨Improved cumulative effect compared to single materials.
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

bFly-audio - Inamicul vibratiilor nedorite

 

Marca german bFly-audio, specializata in tratamente acustice, isi dezvolta produsele pe tehnologia MLA Absorber, o combinatie ideala a unor materiale absorbante fonic, selectate si perfect proportionate pentru a oferi experienta unui sunet cat mai natural. Tehnologie MLA (Multi-Layer Adjustment) presupune suprapunerea mai multor straturi de materiale cu grad de absorbtie fonica ridicat, cum ar fi sorbotanul, pluta sau cauciucul natural, straturile fiind separate de o foaie de aluminiu cu efect non-fonoabsorbant, astfel permitand filtrarea diferitelor game din spectrul de frecvente audio.

Filosofia companiei este construita in jurul conceptului de sunet natural, considerat a fi cea mai importanta recompensa pe care si-ar dori-o un iubitor de muzica de la sistemul sau. bFly-audio ofera o varietate de materiale fonoabsorbante care permit eliminarea unui procent semnificativ din vibratiilor si ecourile nedorite, obtinandu-se astfel un sunet optimizat la maxim. In portofoliul companiei se gasesc solutii complete pentru tratamente acustice, de la materiale absorbante si capcane de bass pana la protectii de spike-uri, solutii antivibratii pentru pick up-uri si chiar un material propriu, bTec, excelent ca si filtru de frecvente joase, mai ales in tandem cu sorbotanul.

Experienta de peste zece ani in industrie permite companiei de tuning audio sa ofere tratamente acustice de cea mai buna calitate pentru orice tipuri de dispozitive si clase de greutate, pastrand, in acelasi  timp, un pret accesibil.

6 Moons 6 Moons

Nu sunt recenzii pentru Produs Antivibratie bFly Audio STAGE 1-peste 8 kg pe bucata. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare