Produs Antivibratie bFly Audio MASTER 0-peste 5 kg

  • Produs Antivibratie bFly Audio MASTER 0-peste 5 kg
  • Produs Antivibratie bFly Audio MASTER 0-peste 5 kg
  • Produs Antivibratie bFly Audio MASTER 0-peste 5 kg
  • Produs Antivibratie bFly Audio MASTER 0-peste 5 kg
  • Produs Antivibratie bFly Audio MASTER 0-peste 5 kg
  • Produs Antivibratie bFly Audio MASTER 0-peste 5 kg
  • Produs Antivibratie bFly Audio MASTER 0-peste 5 kg
  • Produs Antivibratie bFly Audio MASTER 0-peste 5 kg
  • Produs Antivibratie bFly Audio MASTER 0-peste 5 kg
  • Produs Antivibratie bFly Audio MASTER 0-peste 5 kg
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Produs Antivibratie bFly Audio MASTER 0-peste 5 kg are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
829,00 RON / Set 4 Bucati
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

5.0 / 5.0 din 1 recenzii
Cantitate:
+
De la: 138.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Produs Antivibratie/Spike destinat produselor electronice, fie ele amplificatoare, preamplificatoare, cat si surse gen cd player, streamer, DAC, etc

Produs pentru eliminarea vibratiilor si microvibratiilor, eliminare ce duce la o performanta mai buna, un sunet mai clar, un bas mai bine controlat, voci mai naturale, dinamica mai buna. bFly Audio este producator german care dupa 10 ani de teste au ajuns la concluzia ca pentru a reduce vibratiile in toata gama de frecvente este necesar ca produsul folosit sa fie compus din mai multe materiale cum ar fi: sorbothanul, aluminiu, otel, pluta, lemnul si alte astfel de materiale.
Rezultatul optim este dat de alegerea corecta a produselor anitvibratie, bFly Audio practic a descoperit combinatia ideala de materiale, astfel incat toate produsele sale ofera calitate excelnta la cel mai bun pret.
Concurenta din piata vand produse antivibratie la preturi mult mai mari si au rezultate mai slabe pentru sistemul audio.

Potrivit pentru componente HiFi si boxe.

Posibile Aplicatii:

· Cu partea de pluta sub picioarele dispozitivului

· direct sub placa de la baza; pentru aceasta utilizare, oferim cateva variante de proiectare superioara

· in plus, ca versiune insurubabila, disponibil M4 / M6 / M8.

Potrivit pentru componente HiFi si boxe. Pentru amplificatoare pe lampi, va recomandam Serie 4TUBE.

Diferitele materialele absorbante si de inalta eficienta elimina, in fiecare caz, frecventele de perturbare diferite. Din cauza cumularii diferitelor frecvente de filtrare, aceste absorbante au o eficienta mult mai mare in comparatie cu absorbantele compuse dintr-un singur material.

Rezultatul: sunetul este mai relaxat, spatial si natural

Pentru o ajustare optima la greutatea dispozitivului oferim 5 variante, in doua inaltimi diferite.

Inaltimea nu are nici un efect la imbunatatirea sunetului.

Culorile optionale sunt aluminiu sau negru.

MASTER-0
max. 5 kg
Inaltime 15 mm

MASTER-1
max. 20 kg
Inaltime 14, 21, 28 mm

MASTER-1.5
max. 35 kg
Inaltime 14, 21, 28 mm

MASTER-2
max. 55 kg
Inaltime 14, 21, 28 mm

MASTER-3
max.75 kg
Inaltime 15, 30 mm

Unele straturi de materiale de amortizare de inalta calitate precum Sorbotan, pluta si cauciuc sunt despartite pentru a nu absorbi stratul de metal. Fiecare strat de absorbant are propria sa gama specifica de frecvente de filtrare. Prin aceasta adaugare de straturi de filtru echilibrate, atingem un efect total imbunatatit in comparatie cu materialele individuale.

Sunetul este mai relaxat, spatial si, in general, mai natural.

Modelul complex al straturilor

de sus in jos

· Amestec de cauciuc si pluta

· Aluminiu masiv ca separator

· Amestec de cauciuc si pluta

· Sorbothane

· Cauciuc natural

MASTER-0 − PANA LA 5 KG

Set absorbant cu 4 piese

Din cauza dimensiunilor reduse este recomandat componentelor mici.

Amplasarea sub placa de baza a dispozitivului.

· Incaracare: pana la 5 kg pe set

· Diametru: 32 mm

· Inaltime: 15 mm

MASTER-1 − PANA LA 20 KG

Set absorbant cu 4 piese

· Incarcare: pana la 20 kg pe set

· Diametru: 44 mm

· Inaltime: optional 14 mm, 21 mm sau 28 mm

Inaltimea nu are efect asupra imbunatatirii sunetului.

MASTER-1.5 PANA LA 35 KG

Set absorbant cu 4 piese

· Incarcare: pana la 35 kg pe set

· Diametru: 44 mm

· Inaltime: optional 14 mm, 21 mm sau 28 mm

Inaltimea nu are efect asupra imbunatatirii sunetului.

MASTER-2 − PANA LA 55 KG

Set absorbant cu 4 piese

· Incarcare: pana la 55 kg pe set

· Diametru: 44 mm

· Inaltime: optional 14 mm, 21 mm sau 28 mm

Inaltimea nu are efect asupra imbunatatirii sunetului.

MASTER-3 PANA LA 75 KG

· Incarcare: pana la 75 kg pe set

· Diametru: 44 mm

· Inaltime: optional 14 mm, 21 mm sau 28 mm

Inaltimea nu are efect asupra imbunatatirii sunetului.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Produs Antivibratie bFly Audio MASTER 0-peste 5 kg

Tip Produs Produse Antivibratie
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

bFly-audio - Inamicul vibratiilor nedorite

 

Marca german bFly-audio, specializata in tratamente acustice, isi dezvolta produsele pe tehnologia MLA Absorber, o combinatie ideala a unor materiale absorbante fonic, selectate si perfect proportionate pentru a oferi experienta unui sunet cat mai natural. Tehnologie MLA (Multi-Layer Adjustment) presupune suprapunerea mai multor straturi de materiale cu grad de absorbtie fonica ridicat, cum ar fi sorbotanul, pluta sau cauciucul natural, straturile fiind separate de o foaie de aluminiu cu efect non-fonoabsorbant, astfel permitand filtrarea diferitelor game din spectrul de frecvente audio.

Filosofia companiei este construita in jurul conceptului de sunet natural, considerat a fi cea mai importanta recompensa pe care si-ar dori-o un iubitor de muzica de la sistemul sau. bFly-audio ofera o varietate de materiale fonoabsorbante care permit eliminarea unui procent semnificativ din vibratiilor si ecourile nedorite, obtinandu-se astfel un sunet optimizat la maxim. In portofoliul companiei se gasesc solutii complete pentru tratamente acustice, de la materiale absorbante si capcane de bass pana la protectii de spike-uri, solutii antivibratii pentru pick up-uri si chiar un material propriu, bTec, excelent ca si filtru de frecvente joase, mai ales in tandem cu sorbotanul.

Experienta de peste zece ani in industrie permite companiei de tuning audio sa ofere tratamente acustice de cea mai buna calitate pentru orice tipuri de dispozitive si clase de greutate, pastrand, in acelasi  timp, un pret accesibil.

6 Moons 6 Moons

Recenzii despre Produs Antivibratie bFly Audio MASTER 0-peste 5 kg

BFLY AUDIO MASTER
robert / 2019-02-23 23:40:52

Le-am cumparat recent si daca la inceput am avut o mica retinere cu privire la ceea ce trebuie sa faca aceste picioruse, ulterior, dupa ce le-am plasat sub amplificator (Yamaha AS701) s-a simtit imediat in sunet. Au adus un + de claritate foarte usor sesizabila. Ca sa nu consider ca fiind autosugestie, am fost si la altcineva cu ele sa le testez pe un DAC si pe un ampliflificator. Surpriza, acelasi efect, sunet s-a imbunatatit vizibil (daca pot spune asa) si a venit cu un plus de claritate.
In concluzie, BFLY sunt cam ceea ce trebuie in materie.
Recomand cu cea mai mare caldura.
Multumesc celor de la AvMall pentru amabilitate.


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare