Produs Antivibratie bFly Audio 4TUBE

  • Produs Antivibratie bFly Audio 4TUBE
  • Produs Antivibratie bFly Audio 4TUBE
  • Produs Antivibratie bFly Audio 4TUBE
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Produs Antivibratie bFly Audio 4TUBE are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
550,00 RON / Set 4 Bucati
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!


Cantitate:
+
De la: 91.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Produs Antivibratie/Spike destinat produselor cu lampi, fie ele amplificatoare, preamplificatoare, surse digitale (cd player, streamer) cat si DAC (converter) sau tuner

Produs pentru eliminarea vibratiilor si microvibratiilor, eliminare ce duce la o performanta mai buna, un sunet mai clar, un bas mai bine controlat, voci mai naturale, dinamica mai buna. bFly Audio este producator german care dupa 10 ani de teste au ajuns la concluzia ca pentru a reduce vibratiile in toata gama de frecvente este necesar ca produsul folosit sa fie compus din mai multe materiale cum ar fi: sorbothanul, aluminiu, otel, pluta, lemnul si alte astfel de materiale.
Rezultatul optim este dat de alegerea corecta a produselor anitvibratie, bFly Audio practic a descoperit combinatia ideala de materiale, astfel incat toate produsele sale ofera calitate excelnta la cel mai bun pret.
Concurenta din piata vand produse antivibratie la preturi mult mai mari si au rezultate mai slabe pentru sistemul audio

The effectiveness of the 4TUBE Series
The transformers of Tube Amplifiers produce by nature mechanical
vibrations and so disturb the flow of signals¨ within the internal boards,
cables, electronic components and especially the sensitive tubes.¨

Our 4TUBE absorbers are designed for this weak points of tube amplifiers

The result:
The sound is more relaxed, spacial and natural


For optimum adjustment to the weight of the device we offer two variants: 4TUBE-1 up to 22 kg; 4TUBE-2 up to 50 kg4TUBE-1 up to 22 kg4TUBE-2 up to 50 kg

The effectiveness of the 4TUBE variant:
The transformers of Tube Amplifiers produce by nature mechanical vibrations and so disturb the flow of signals ¨within the internal boards, cables, electronic components and especially the sensitive tubes.¨ These parts are major on the easier side of the amplifier.¨ So the 4TUBE absorbers consists of 2 different types.¨
- 2 absorber with more soft damping for the light side of the device results in an much better damping factor in this critical area.
¨- 2 absorber with more hard damping placed on the heavy side.


Possible applications:

  • With the cork side under the feet of the device

  • directly under the base plate

  • furthermore as screwable version available M4/M6/M8.The complex layer model
¨from top to - down

• Cork Rubber mixture
• Massive Aluminium as separator
• Cork Rubber mixture
• Sorbothane
• Natural rubber

Hugh B. from Paris writes: ¨
... So given the price, the results I obtained, I d say it s not only worth every single cent but also efficient! A true affordable audiophile accesory with excellent results in terms of vibrations damping. What I also like is the no voodoo aspect of the product:


4TUBE-1 - up to 22 kg

Absorber set with 4 pieces

Loadable: up to 22 kg per set
Diameter: 44 mm
Height: optional 14 mm, 21 mm or 28 mm
The height has no effect to the sound improvement.

Optional screwable only for height 21 mm

The 2 types of absorber
- 2 pieces with wide sector of a circle
under the light side of the unit
- 2 pieces with small sector of a circle
under the heavy side of the unit

Montage: Simply place the absorbers with cork side
under the feet of your unit or directly under
the base plate.4TUBE-2 - up tp 50 kg

Absorber set with 4 pieces

Loadable: up to 50 kg per set
Diameter: 44 mm
Height: optional 14 mm, 21 mm or 28 mm
The height has no effect to the sound improvement.

Optional screwable only for height 21 mm

The 2 types of absorber
- 2 pieces with the circular absorber
under the light side of the device
- 2 pieces with discuit absorber
under the heavy side of the device

Montage: Simply place the absorbers with cork side
under the feet of your unit or directly under
the base plate.

Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

bFly-audio - Inamicul vibratiilor nedorite

 

Marca german bFly-audio, specializata in tratamente acustice, isi dezvolta produsele pe tehnologia MLA Absorber, o combinatie ideala a unor materiale absorbante fonic, selectate si perfect proportionate pentru a oferi experienta unui sunet cat mai natural. Tehnologie MLA (Multi-Layer Adjustment) presupune suprapunerea mai multor straturi de materiale cu grad de absorbtie fonica ridicat, cum ar fi sorbotanul, pluta sau cauciucul natural, straturile fiind separate de o foaie de aluminiu cu efect non-fonoabsorbant, astfel permitand filtrarea diferitelor game din spectrul de frecvente audio.

Filosofia companiei este construita in jurul conceptului de sunet natural, considerat a fi cea mai importanta recompensa pe care si-ar dori-o un iubitor de muzica de la sistemul sau. bFly-audio ofera o varietate de materiale fonoabsorbante care permit eliminarea unui procent semnificativ din vibratiilor si ecourile nedorite, obtinandu-se astfel un sunet optimizat la maxim. In portofoliul companiei se gasesc solutii complete pentru tratamente acustice, de la materiale absorbante si capcane de bass pana la protectii de spike-uri, solutii antivibratii pentru pick up-uri si chiar un material propriu, bTec, excelent ca si filtru de frecvente joase, mai ales in tandem cu sorbotanul.

Experienta de peste zece ani in industrie permite companiei de tuning audio sa ofere tratamente acustice de cea mai buna calitate pentru orice tipuri de dispozitive si clase de greutate, pastrand, in acelasi  timp, un pret accesibil.

Nu sunt recenzii pentru Produs Antivibratie bFly Audio 4TUBE. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare