Procesor Upsampling Auralic Sirius G2

  • Procesor Upsampling Auralic Sirius G2
  • Procesor Upsampling Auralic Sirius G2
  • Procesor Upsampling Auralic Sirius G2
  • Procesor Upsampling Auralic Sirius G2
  • Procesor Upsampling Auralic Sirius G2
  • Procesor Upsampling Auralic Sirius G2
  • Procesor Upsampling Auralic Sirius G2
  • Procesor Upsampling Auralic Sirius G2
  • Procesor Upsampling Auralic Sirius G2
  • Procesor Upsampling Auralic Sirius G2
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Procesor Upsampling Auralic Sirius G2 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
30300,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 5050 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Pentru a-si intari reputația in dezvoltarea surselor digitale de inalta performanta, AURALiC a dezvaluit o noua completare a premiilor Seria G2 premiata in cadrul emisiunii audio high-end din Munchen în 2019.

Fiind nevoie de trei ani pentru dezvoltare, SIRIUS G2 Upsampling Processor si-a facut debutul la MOC din Munchen, in perioada 9 mai - 12 mai 2019.

SIRIUS G2 functioneaza pe un standard deschis, permitand iubitorilor de muzica sa isi imbunatateasca atat puterea de procesare, cat si al convertoarelor lor digital-analogice (DAC), indiferent daca folosesc un DAC cu marca Auralic sau unul dezvoltat de un alt producător.

SIRIUS G2 suporta sarcina de prelucrare a datelor de obicei gestionata de un DAC. Aceasta externalizare a sarcinilor de procesare reduce dramatic cantitatea de denaturare si de bruiaj trecuta de obicei in stadiul de conversie, permitand astfel alimentarii DAC unui flux de date digitale pur, eficient si cu distorsiuni reduse.

Masuratorile acestei reduceri de zgomot sunt cu mult peste ceea ce este disponibil in prezent de la alti producatori. Deoarece majoritatea cipurilor DAC au fost proiectate pentru a functiona cel mai bine intr-un anumit mod (DSD128 sau PCM in 192 kHz, ca exemplu), nu neaparat cea mai inalta sau cea mai mica rezolutie posibila, SIRIUS G2 va optimiza si imbunati performanta oricarui DAC in nativul sau cel mai confortabil „Sweet Spot”, care indeplineste potentialul DAC, indiferent de rezolutia primita a fisierului redat. IRIUS G2 oferă DAC-ului o mare varietate de rezolutii si formate si poate accepta orice date de intrare cu rate de esantionare de la 44,1 kHz la 384 kHz in PCM sau DSD64 la DSD512. Intrarile si iesirile SIRIUS G2 sunt variate si abundente.

Fata de alte aparate, SIRIUS G2 poate emite USB, in orice format, inclusiv PCM in 384 kHz si DSD512 cu o distorsiune extrem de mic. Aceasta flexibilitate crescuta lista de DAC-uri eligibile pentru optimizare si imbunatatire furnizate de SIRIUS G2.

Cheia acestor inovatii consta in platforma de coprocesare AURALiC Proteus G2 de la SIRIUS G2, care foloseste un chip FPGA Xilinx XC7A200T, sustinut de 512 MB de memorie DDR3. Acest cip FPGA contine peste 200.000 de celule logice si 740 de DSP, toate convergand pentru a oferi niveluri inegalabile de capacitate de procesare a datelor.

USB-ul si alte iesiri digitale sunt protejate prin izolare dubla galvanica. Ceasurile Femto Dual sunt folosite pentru USB si alte iesiri digitale. SIRIUS G2 utilizeazs, de asemenea, o sursa de alimentare triplu-canal Purer-Power, unde sunt utilizate surse de alimentare discrete pentru platforma de coprocesare.

La fel ca si in cazul altor produse G2, Lightning Link, un protocol de comunicatii bidirectional, de mare viteza (18 Gbps), utilizat atat pentru functii de control, cat si pentru semnal, poate fi utilizat pentru transmisii fara zgomote cu ARIES G2 si VEGA G2. Optiunile suplimentare oferite de SIRIUS G2 includ un EQ de 20 de benzi precum si o caracteristica de compensare a plasarii difuzoarelor.

Specificatii Procesor Upsampling Auralic Sirius G2

Specificatii Input Channel:

Lightning Link (Up to 384K/32bit, DSD512)
USB Audio (Up to 384K/32bit, DSD512)
AES/EBU (Up to 192K/24bit, DoP DSD64)
Coaxial (Up to 192K/24bit, DoP DSD64)
TOSLINK (Up to 192K/244bit, DoP DPD64)
Output Channel:

Lightning Link (Up to 384K/32bit, DSD512)
2*USB Host (Up to 384K/32bit, DSD512)
AES/EBU (Up to 192K/24bit, DoP DSD64)
Coaxial (Up to 192K/24bit, DoP DSD64)
TOSLINK (Up to 192K/24bit, DoP DSD64)
Sampling Rate:

PCM in 44.1K - 384K (16 to 32bit)
DSD64 - DSD512 (Both 44x and 48x)
Benchmark:

THD+N: <-150dB (Upsampling to any PCM or DSD64)
THD+N: <-155dB (Upsampling to DSD128-DSD512)
THD+N@ <-130dB (Downsampling to 44.1K/48K)
Hardware Platform:

AURALiC Tesla G1 General Computing
AURALiC Proteus G2 FPGA Co-Processing
Internal Clock:

Triple Femto Clock
For Digital Outputs, USB Host and Proteus G2
Noise Elimination:

Dual Galvanic Isolation Digital and USB Audio
EMI-shielding Unity Chassis
Power Supply:

Triple-channel Purer-Power internal linear power supply
10uV low noise design for audio circuit
Dimensions: 340mm*320mm*80mm (W*D*H)
Weight: 7.8kgs

AURALiC - Inspira muzica

 

Cu 183 de reprezentante oficiale prezente in 30 de tari, compania AURALiC LIMITED, fondata in anul 2009, si-a creat deja o reputatie la nivel mondial datorita manierei de proiectare a solutiilor inovatoare de streaming si a componentelor audio de inalta calitate. Caracteristicile de baza sunt abordare sintetizata a tehnologiei clasice analogice imbinata cu evolutia digitala de ultima ora, totul oferit intr-un pachet atractiv din punct de vedere estetic.

Produsele de software si hardware create de AURALiC inlesnesc accesul la muzica High-definition, compania fiind dedicata imaginarii, proiectarii si fabricarii echipamentelor audio care ar putea, intr-adevar, sa reproduca farmecul muzicii. Pentru aceasta, AURALiC isi propune misiunea de a cauta neincetat caile  ideale de proiectare a solutiilor audio, prin sintetizarea armonioasa a datelor stiintifice si a experientei personale a muzicii. Pentru a-si extinde aria cercetarilor, au creat modele matematice de testare care includ si perceptia auditiva subiectiva, nu doar metodele tehnice obiective.

AURALiC ofera clientilor sai, pe langa functionalitatea produselor, un nou mod de a se bucura de muzica, intr-un mod convenabil, prin multiple solutii tehnice originale.

Nu sunt recenzii pentru Procesor Upsampling Auralic Sirius G2. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare