Procesor Digital miniDSP OpenDRC-DI Room Correction

  • Procesor Digital miniDSP OpenDRC-DI Room Correction
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Procesor Digital miniDSP OpenDRC-DI Room Correction are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
2790,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 465 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

All digital floating point room correction DSP with SPDIF/AES-EBU/Toslink interface. Boxed in sturdy aluminum enclosure.

Highlights

  • Room correction with FIR filtering
  • Convolution engine for advanced/Custom filters
  • 2 way advanced filter engine
  • System equalization

Product Details

miniDSP OpenDRC-DI All Digital Floating Point Room Correction DSP

Introducing the OpenDRC platform, a new range of digital audio processor with floating point capabilities for an Open Digital Room Correction (DRC) community. Powered by Analog Devices ADSP21369 Sharc DSP, the OpenDRC engine easily handles complex audio filtering processing such as room correction, FIR crossover filtering, reverb engines... Flexibility, high performance and low cost are the obvious hallmarks of the OpenDRC series.

As an all-digital solution, the OpenDRC-DI (DI for Digital) carries the most common stereo digital audio formats (AES-EBU, SPDIF and Toslink) to match your existing equipment. Combined with an high quality Asynchronous Sample Rate Converter, the processor also easily adapts to any sample rate. The IR learning remote feature and/or rotary encoder will allow control of your source, active preset or master volume without the need of any PC once the unit configured.

Last but not least, the OpenDRC-DI follows the footstep of our proven miniDSP concept: One hardware, many plug-ins. An easy to use platform that received praised for its simplicity of use. By setting some strategic partnership with 3rd party software developers, the OpenDRC takes it one step further. From advanced room correction to full featured linear phase crossover, miniDSP products provide an exciting range of audio processing solutions. A convolution engine without a PC in your system.

Looking for an Analog IN, Analog OUT solution? You may want to consult the OpenDRC-AN version instead.

Documents

What's in the box?

  • 1 x OpenDRC-DI boxed in aluminum enclosure
  • 1 x USB cable Type B
  • 2 x Optical fiber cables
  • 1 Universal 5VDC power supply with interchangeable plugs for UK/EU/US/AU

System Diagram

Mechanical Specifications

Specificatii Procesor Digital miniDSP OpenDRC-DI Room Correction

Specificatii PRODUCT SPECIFICATIONS

Item

Description

Digital Signal Processor

32bit Floating point Analog Devices SHARC ADSP21369 / 333MHz

Control

Driverless USB 2.0 control interface for Windows/Mac OSx environments

A computer is only required for the initial configuration.

Digital Audio inputs

Digital audio source selectable from IR remote or Front panel:

- AES-EBU on Neutrik 3pin female XLR / Isolated with digital audio transformer

- SPDIF on RCA connector / Isolated with digital audio transformer

- Toslink on Optical connector

The input signal is processed by a high quality onboard Asynchronous Sample

Rate Converter for compatibility with most common sample rate (20-216kHz)

Digital Audio outputs

- Fully balanced audio on Balanced Neutrik XLR connector

- ESS DAC 9023 with 112dB SNR

- Max output: 2Vrms

Sample rate / ResolutionResolution: 32bit

Sample rate: 96kHz

Template FIR filter capabilities (Important note: FIR capabilities are controlled by the plug-in used and not the hardware itself).

Mono signal: FIR filter with up to 12228 taps @48kHz, 6144 @ 96kHz

Stereo signal: FIR filter with up to 6144 taps/ch @48kHz

Please consult the plug-in specs for more info.

FIR filter storage

Up to 4 filter configuration filters stored on unit

USB port

USB port type B for real time control and firmware upgrade

Power supply

5VDC single supply / 600mA @ 5V - 2.1 round plug

Dimensions (H x W x D) mm

41.5 x 214.5 x 200mm

miniDSP a aparut pentru ca lumea audio este in continua schimbare si nevoia de calitate si claritate a sunetului devine tot mai pregnanta.

In centrul galaxiei tehnologice asiatice, miniDSP si-a facut o intrare sonora in lumea hi-fi cand a fost infiintata ca o noua companie in Hong Kong, companie care avea sa schimbe pentru totdeauna perceptia asupra sunetului.

In 2009 un grup de tineri ingineri, au dus pasiunea lor pentru componentele electronice la alt nivel, oferindu-le audiofililor din intreaga lume posibilitatea de a experimenta un sunet de inalta fidelitate, traversand granita dintre lumea HT si Hi-Fi cu ajutorul procesoarelo audio digitale miniDSP.

Astazi la aproape un deceniu distanta, miniDSP si-a facut un renume excelent si se concentreaza pe dezvoltarea si fabricarea sistemelor digitale de procesare a semnalului audio pentru o gama larga de aplicatii.

Progresul audio digital adus de miniDSP in atentia pasionatilor, scoate in evidenta varietatea de produse disponibile pentru procesare audio ce maximizeaza sunetul oricarui sistem. 

Usoare, discrete, cu un design elegant si modern, produsele miniDSP sunt usor de utilizat si sporesc performanta auditiva a sistemelor la care sunt legate.

miniDSP este un producator de top de procesoare audio digitale pentru HomeTheater, hi-fi, microfoane, casti si componente audio pentru piata auto sau diverse proiecte DIY etc.

Desi nu este o companie mare, produsele sale impecabile din punct de vedere tehnic si cele mai fiabile din punct de vedere al randamentului, atrag tehnicieni pasionati care iubesc echipamentele audio și electronice si lucreaza la dezvoltarea inovativa a produselor DSP.

Scopul miniDSP este de a detrona perceptia generala ca procesarea semnalelor audio digitale este complicata, costisitoare si poate fi realizata doar de catre cercetatori si dezvoltatori. 

Indiferent de tipul de echipament pe care il aveti sau de sunetul pe care il cautati, miniDSP dispune de toate echipamentele necesare pentru a satisface orice preferinta audio. Toate produsele miniDSP includ cele mai performante tehnologii si cel mai recet software  si ofera cele mai bune performante din acest segmen de piata in ceea ce priveste calitatea si caracteristicile audio redate.


Nu sunt recenzii pentru Procesor Digital miniDSP OpenDRC-DI Room Correction. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare