Procesor Digital miniDSP OpenDRC-AN Room Correction

  • Procesor Digital miniDSP OpenDRC-AN Room Correction
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Procesor Digital miniDSP OpenDRC-AN Room Correction are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
2790,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 465 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

MiniDSP prezinta platforma OpenDRC, practic o noua gama de procesoare audio digitale. Foloseste procesorul Analog Devices ADSP21369 Sharc DSP, acesta ocupandu-se cu usurinta de procesarea complexa a filtrarii audio cum ar fi room correction, filtrarea FIR crossover.

OpenDRC-AN (AN fiind indicativul Analog) este un procesor audio stereo cu intrare audio analogica si iesiri pe conectorii Neutrik XLR. Exista o functie de invatare la distanta (IR), precum si un codificator rotativ, care permite controlul unei presetari active a volumului, astfel incat, o data configurata unitatea, nu mai este nevoie de conectarea la PC. Unitatea poate fi utilizata pentru corectia camerei stereo (stanga si dreapta), ca procesor subwoofer (Mono / Stereo to Dual Subs) sau chiar ca procesor activ pentru difuzoare biamp.

OpenDRC-AN urmeaza conceptul de miniDSP: un hardware, multe plug-in-uri. O platforma usor de utilizat care a fost laudata pentru simplitatea sa de utilizare. Prin stabilirea unui parteneriat strategic cu dezvoltatorii de programe terte, OpenDRC-AN face un pas mai departe.

De la corectarea avansata a camerei pana la incrucisarea liniara completa a fazelor, produsele miniDSP ofera o gama interesanta de solutii de procesare audio.


Specificatii Procesor Digital miniDSP OpenDRC-AN Room Correction

Specificatii PRODUCT SPECIFICATIONS

Item

Description

Digital Signal Processor

32bit Floating point Analog Devices SHARC ADSP21369 / 333MHz

Control





Driverless USB 2.0 control interface for Windows/Mac OSx environments

A computer is only required for the initial configuration.

Analog Audio inputs











Balanced Audio connectivity on XLR Neutrik connector

Pin 1 = Shield / Pin 2 = Hot / Pin 3 = Cold

ADC performance: 114dB SNR

Max input level: 2Vrms (Jumper Closed) / 8Vrms (Jumper open)

Input impedance: 40k Ohms

Analog Audio outputs









Balanced Audio connectivity on XLR Neutrik connector

Pin 1 = Shield / Pin 2 = Hot / Pin 3 = Cold

DAC performance: 114dB SNR

Max output level: 2Vrms

Output impedance: 560 Ohms

Sample rate / Resolution







Resolution: 32bit

Sample rate: Depends on selected plug-in. Please consult plug-in datasheet for

more information on the operating sample rate of the DSP

Template FIR filter capabilities (Important note: FIR capabilities are controlled by the plug-in used and not the hardware itself).





Mono signal: FIR filter with up to 12228 taps @48kHz, 6144 @ 96kHz

Stereo signal: FIR filter with up to 6144 taps/ch @48kHz

Please consult the plug-in specs for more info.

FIR filter storage

FIR taps coefficients & DSP configuration automatically loaded at bootup

USB port

USB port type B for real time control and firmware upgrade

Power supply

5VDC single supply / 600mA @ 5V - 2.1 round plug

Dimensions (H x W x D) mm

41.5 x 214.5 x 200mm

miniDSP a aparut pentru ca lumea audio este in continua schimbare si nevoia de calitate si claritate a sunetului devine tot mai pregnanta.

In centrul galaxiei tehnologice asiatice, miniDSP si-a facut o intrare sonora in lumea hi-fi cand a fost infiintata ca o noua companie in Hong Kong, companie care avea sa schimbe pentru totdeauna perceptia asupra sunetului.

In 2009 un grup de tineri ingineri, au dus pasiunea lor pentru componentele electronice la alt nivel, oferindu-le audiofililor din intreaga lume posibilitatea de a experimenta un sunet de inalta fidelitate, traversand granita dintre lumea HT si Hi-Fi cu ajutorul procesoarelo audio digitale miniDSP.

Astazi la aproape un deceniu distanta, miniDSP si-a facut un renume excelent si se concentreaza pe dezvoltarea si fabricarea sistemelor digitale de procesare a semnalului audio pentru o gama larga de aplicatii.

Progresul audio digital adus de miniDSP in atentia pasionatilor, scoate in evidenta varietatea de produse disponibile pentru procesare audio ce maximizeaza sunetul oricarui sistem. 

Usoare, discrete, cu un design elegant si modern, produsele miniDSP sunt usor de utilizat si sporesc performanta auditiva a sistemelor la care sunt legate.

miniDSP este un producator de top de procesoare audio digitale pentru HomeTheater, hi-fi, microfoane, casti si componente audio pentru piata auto sau diverse proiecte DIY etc.

Desi nu este o companie mare, produsele sale impecabile din punct de vedere tehnic si cele mai fiabile din punct de vedere al randamentului, atrag tehnicieni pasionati care iubesc echipamentele audio și electronice si lucreaza la dezvoltarea inovativa a produselor DSP.

Scopul miniDSP este de a detrona perceptia generala ca procesarea semnalelor audio digitale este complicata, costisitoare si poate fi realizata doar de catre cercetatori si dezvoltatori. 

Indiferent de tipul de echipament pe care il aveti sau de sunetul pe care il cautati, miniDSP dispune de toate echipamentele necesare pentru a satisface orice preferinta audio. Toate produsele miniDSP includ cele mai performante tehnologii si cel mai recet software  si ofera cele mai bune performante din acest segmen de piata in ceea ce priveste calitatea si caracteristicile audio redate.


Nu sunt recenzii pentru Procesor Digital miniDSP OpenDRC-AN Room Correction. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare