Procesor Digital miniDSP DDRC-22D

  • Procesor Digital miniDSP DDRC-22D
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Procesor Digital miniDSP DDRC-22D are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
5799,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 966.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Seriile Dirac de procesoare audio de inalta rezolutie 24/96, produse de MiniDsp, cu Dirac Live® sunt concepute pentru a se încadra într-un sistem existent, cu o intrerupere minima, dar cu flexibilitate pentru a permite configuratii de sistem noi și mai rentabile. Practic, DDRC-22D este o interfata digitala, via AES-EBU prin XLR sau COAX/SPDIF prin RCA, precum si optic/Toslink. Sursa de intrare digitala poate fi selectată prin panoul frontal sau prin telecomanda iar toate iesirile digitale sunt simultan active.

Cateva aplicatii de utilizare ar fi urmatoarele: intre una sau mai multe surse digitale si un DAC, sau intre una sau mai multe surse digitale si difuzoare active cu intrare digitala, precum si oriunde in lantul digital. Trebuie precizat ca device-ul este compatibil exclusiv cu microfonul de calibrare UMIK-1.

Specificatii Procesor Digital miniDSP DDRC-22D

Specificatii PRODUCT SPECIFICATIONS

Item

Description

Digital Signal Processor

32bit Floating point Analog Devices SHARC ADSP21369 / 333MHz

Control

Driverless USB 2.0 control interface for Windows/Mac environments

A computer is only required for the initial configuration.

Digital Audio inputsDigital audio source selectable from IR remote or Front panel:

- AES-EBU on Neutrik 3pin female XLR / Isolated with digital audio transformer

- SPDIF on RCA connector / Isolated with digital audio transformer

- Toslink on Optical connector

The input signal is processed by a high quality onboard Asynchronous Sample Rate Converter for compatibility with most common sample rate (20-216kHz)

Digital Audio outputs

Processed digital audio output from the DSP is available in all 3 formats:

- AES-EBU on Neutrik 3pin male XLR / Isolated with digital audio transformer

- SPDIF on RCA connector / Isolated with digital audio transformer

- Toslink on Optical connector

Sample rate / ResolutionResolution: 32bit

Sample rate: 96kHz

Dirac Live Correction Suite for miniDSPPlug&Play configuration from Dirac Live Calibration Tool for miniDSP

· Impulse response correction

· Frequency response correction

· Freely edit target curve, unlimited break points

· Automatic target functionality

· Shows average measurements

· Chair and sofa measurements for up to 9 measurements

FIR filter storage

Up to 4 filter configuration filters stored on unit

USB port

USB port type B for real time control and firmware upgrade

Power supply

5VDC single supply / 600mA @ 5V - 2.1 round plug

Dimensions (H x W x D) mm

41.5 x 214.5 x 200mm

miniDSP a aparut pentru ca lumea audio este in continua schimbare si nevoia de calitate si claritate a sunetului devine tot mai pregnanta.

In centrul galaxiei tehnologice asiatice, miniDSP si-a facut o intrare sonora in lumea hi-fi cand a fost infiintata ca o noua companie in Hong Kong, companie care avea sa schimbe pentru totdeauna perceptia asupra sunetului.

In 2009 un grup de tineri ingineri, au dus pasiunea lor pentru componentele electronice la alt nivel, oferindu-le audiofililor din intreaga lume posibilitatea de a experimenta un sunet de inalta fidelitate, traversand granita dintre lumea HT si Hi-Fi cu ajutorul procesoarelo audio digitale miniDSP.

Astazi la aproape un deceniu distanta, miniDSP si-a facut un renume excelent si se concentreaza pe dezvoltarea si fabricarea sistemelor digitale de procesare a semnalului audio pentru o gama larga de aplicatii.

Progresul audio digital adus de miniDSP in atentia pasionatilor, scoate in evidenta varietatea de produse disponibile pentru procesare audio ce maximizeaza sunetul oricarui sistem. 

Usoare, discrete, cu un design elegant si modern, produsele miniDSP sunt usor de utilizat si sporesc performanta auditiva a sistemelor la care sunt legate.

miniDSP este un producator de top de procesoare audio digitale pentru HomeTheater, hi-fi, microfoane, casti si componente audio pentru piata auto sau diverse proiecte DIY etc.

Desi nu este o companie mare, produsele sale impecabile din punct de vedere tehnic si cele mai fiabile din punct de vedere al randamentului, atrag tehnicieni pasionati care iubesc echipamentele audio și electronice si lucreaza la dezvoltarea inovativa a produselor DSP.

Scopul miniDSP este de a detrona perceptia generala ca procesarea semnalelor audio digitale este complicata, costisitoare si poate fi realizata doar de catre cercetatori si dezvoltatori. 

Indiferent de tipul de echipament pe care il aveti sau de sunetul pe care il cautati, miniDSP dispune de toate echipamentele necesare pentru a satisface orice preferinta audio. Toate produsele miniDSP includ cele mai performante tehnologii si cel mai recet software  si ofera cele mai bune performante din acest segmen de piata in ceea ce priveste calitatea si caracteristicile audio redate.


Nu sunt recenzii pentru Procesor Digital miniDSP DDRC-22D. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare