Preamplificator Rogue Perseus Magnum

  • Preamplificator Rogue Perseus Magnum
  • Preamplificator Rogue Perseus Magnum
  • Preamplificator Rogue Perseus Magnum
  • Preamplificator Rogue Perseus Magnum
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Preamplificator Rogue Perseus Magnum are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
Solicita pret!

Acest produs se aduce la comanda in termen 15-30 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda in 15-30 zile

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

With astonishing accuracy, the Perseus preamplifier reveals all of the nuance and detail previously hidden in your recordings. The deep taut bass and sparkling highs are recreated with surgical precision. A sublimely smooth yet uncolored midrange provides the basis for musical experiences you will wish never to end. Equally impressive are the rock solid imaging and deep soundstage that provide unparalleled musical presence.

The Perseus is a feature rich preamplifier that includes a four tube line stage and an excellent high gain phono section. The phono section is user adjustable and compatible with almost all of today's high performance moving coil and moving magnet cartridges. Other features include a home theater bypass, metal remote control, subwoofer output, auto mute function and a slow start feature to prolong tube life. In keeping with Rogue Audio′s “quality by design” philosophy, only the finest components are used in the construction of the Perseus. Gold and silver abound as do ultra-high tolerance resistors, polypropylene capacitors, gold/ceramic tube sockets and all of the other exotic componentry so important to discerning audiophiles. And to complete the picture, all of these technical features are captured in a sophisticated chassis design that artfully displays the exacting electronics contained within.Read the review in Positive Feedback here

Read the review in Audio Video Revolution

Read the review in Secrets of Home Theater and Hi Fi


- Four tube mu-follower design
- Massive power supply
- Slow start turn on sequencing
- Auto mute at turn on/turn off
- Home Theater bypass
- Subwoofer output
- Metal remote volume
- Heavy duty gold plated RCA inputs
- Machined aluminum faceplate and knobs
- All precision components
- Individually regulated filament supplies
- Alps volume and balance controls
- 4 input selections (Phono, CD, Tuner, Aux)
- 1 Home Theater input
- 3 outputs (1 fixed, 2 variable)
- 40 - 65 dB gain phono stage
- RIAA equalization within 0.25 DB
- User adjustable cartridge loading
- Detachable IEC power cord
- Fully tested, burned in and auditioned
- 3 year limited warranty (6 months on tubes)
- Proudly hand crafted in the USASpecificatii Preamplificator Rogue Perseus Magnum

Specificatii - Frequency response 5Hz − 50KHz +/- 1 dB
- THD <0.1%
- Gain line stage: 12 dB
- Gain phono stage: 65 dB
- Rated output: 1.5V RMS
- Output impedance: 450 ohms
- Maximum output: 20V RMS
- RIAA accuracy = +/- 0.25 dB
- Dimensions 18 ”W X 4.5 ”H X 14.5” D
- Weight 22 pounds
- Power requirements 115/230V − 50/50Hz
Tip Echipament Cu Tuburi
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Rogue Audio - Un rasfat inteligent

  

Rogue Audio proiecteaza si produce o gama importanta de amplificatoare si preamplificatoare, iar ceea ce ii diferentiaza pe piata high-end, pe langa pasiunea pentru excelenta, sunt competentele tehnice deosebite in ceea ce priveste ingineria electrica si mecanica, precum si abilitatile dovedite in procesul de productie.

Toate produsele Rogue Audio sunt construite pe principiile de baza ale companiei: sunet de top, calitate si fiabilitate, design deosebit si valoare exceptionala. Topologia de mare finete a circuitelor si schema meticulos proiectata ale acestora, atentia fata de integritatea semnalului audio È™i a surselor de alimentare sunt dovedite prin performantele superioare ale produselor. Componentele electronice ale amplificatoarelor Rogue Audio sunt evaluate ca avand durata de viata semnificativ mai lunga decat durata prevazuta utilizarii, iar piesele incorporate trebuie sa corespunda unor standarde foarte inalte de calitate. Carcasele sunt tratate pentru a rezista zgarieturilor si coroziunii, iar fatetele de aluminiu anodizat pentru  aspectului. Toate aceste particularitati ale brandului Rogue Audio au ca rezultat un produs de o fiabilitate deosebita.

Rogue Audio a fost fondat pe credinta ca amplificatoarele de mare valoare pot fi proiectate si produse cu costuri rezonabile, costuri care sa poate fi traduse printr-un pret accesibil clientului. Fara compromisuri fata de performante, produsele sunt create urmarind filosofia calitate prin conceptie, iar fiecare componenta este asamblata manual si testata de catre o echipa de ingineri si tehnicieni extrem de bine instruiti.

Preamplificator Rogue Perseus Magnum
PDF 1 Preamplificator Rogue Perseus Magnum
Preamplificator Rogue Perseus Magnum
PDF 2 Preamplificator Rogue Perseus Magnum

Nu sunt recenzii pentru Preamplificator Rogue Perseus Magnum. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare