Preamplificator Rogue Audio Ninety-Nine Super Magnum Simplu

  • Preamplificator Rogue Audio Ninety-Nine Super Magnum Simplu
  • Preamplificator Rogue Audio Ninety-Nine Super Magnum Simplu
  • Preamplificator Rogue Audio Ninety-Nine Super Magnum Simplu
  • Preamplificator Rogue Audio Ninety-Nine Super Magnum Simplu
  • Preamplificator Rogue Audio Ninety-Nine Super Magnum Simplu
  • Preamplificator Rogue Audio Ninety-Nine Super Magnum Simplu
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Preamplificator Rogue Audio Ninety-Nine Super Magnum Simplu are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

99 Magnum and Super Magnum preamplifiers

Totally transparent yet rich with detail, the Rogue Ninety-Nine preamplifier sets a new benchmark in ultra high performance audio. Designed and engineered without compromise, the Ninety-Nine boasts ruler flat response, tremendous bandwidth, huge dynamic range, and vanishingly low levels of distortion. However, extraordinary test-bench specifications tell only part of the story. While tube preamplifiers are widely regarded as providing the most natural and appealing sound, the Ninety-Nine preamplifier must be auditioned in person to be fully appreciated. The smooth yet detailed sound of the Ninety-Nine can only be described as remarkable, with a presence that will bring your system to new heights of sonic performance.

From a technical standpoint, the Rogue Ninety-Nine utilizes four 6SN7 tubes configured in a mu-follower circuit topology. An analog remote volume control enhances the listening experience without compromising sonic integrity, and a logical turn on procedure protects downstream components while prolonging tube life and performance. The massive power supply includes a toroidal transformer in a separate chassis, high-speed HEXFRED diodes, seven separate regulators and a toroidal high voltage transformer. An uncompromised leading edge design housed in an elegant and refined package. Truly ... An Intelligent Indulgence.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
General Features:

- All tube mu-follower circuit topology
- Metal remote volume control
- Massive fully regulated high voltage supply
- Mono, mute, and record functions
- Separate power supply chassis
- Slow-start automated logical turn-on
- (4) 6SN7 tube complement line stage
- Ultra heavy-duty gold RCA inputs
- Optional mm/mc phono board
- Precision components throughout
- Heavy machined aluminum faceplate
- Heavy (2 ounce) copper circuit board
- Toroidal high voltage supply
- Headphone jack
- Entirely designed and built in the U.S.A.
- 3 year limited warranty (6 months on tubes)

Specificatii Preamplificator Rogue Audio Ninety-Nine Super Magnum Simplu

Specificatii - frequency response: 1Hz-200KHz ± 1dB
- THD: <0.1%
- gain: line stage: 23dB
- gain - mm phono: 65dB
- gain - mc phono: 75dB
- RIAA accuracy: ± 0.1dB
- rated output: 1.5V
- maximum output: 30V PP
- output impedance: 350 Ohms
- dimensions: 17W x 5½H x 14D
- weight: 27 lbs.
- shipping weight: 32 lbs.
- power requirements: 115/230V - 50/60Hz
Tip Echipament Cu Tuburi
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Rogue Audio - Un rasfat inteligent

  

Rogue Audio proiecteaza si produce o gama importanta de amplificatoare si preamplificatoare, iar ceea ce ii diferentiaza pe piata high-end, pe langa pasiunea pentru excelenta, sunt competentele tehnice deosebite in ceea ce priveste ingineria electrica si mecanica, precum si abilitatile dovedite in procesul de productie.

Toate produsele Rogue Audio sunt construite pe principiile de baza ale companiei: sunet de top, calitate si fiabilitate, design deosebit si valoare exceptionala. Topologia de mare finete a circuitelor si schema meticulos proiectata ale acestora, atentia fata de integritatea semnalului audio È™i a surselor de alimentare sunt dovedite prin performantele superioare ale produselor. Componentele electronice ale amplificatoarelor Rogue Audio sunt evaluate ca avand durata de viata semnificativ mai lunga decat durata prevazuta utilizarii, iar piesele incorporate trebuie sa corespunda unor standarde foarte inalte de calitate. Carcasele sunt tratate pentru a rezista zgarieturilor si coroziunii, iar fatetele de aluminiu anodizat pentru  aspectului. Toate aceste particularitati ale brandului Rogue Audio au ca rezultat un produs de o fiabilitate deosebita.

Rogue Audio a fost fondat pe credinta ca amplificatoarele de mare valoare pot fi proiectate si produse cu costuri rezonabile, costuri care sa poate fi traduse printr-un pret accesibil clientului. Fara compromisuri fata de performante, produsele sunt create urmarind filosofia calitate prin conceptie, iar fiecare componenta este asamblata manual si testata de catre o echipa de ingineri si tehnicieni extrem de bine instruiti.

Audiovideo revolution Audiovideo revolution
Preamplificator Rogue Audio Ninety-Nine Super Magnum Simplu
PDF 1 Preamplificator Rogue Audio Ninety-Nine Super Magnum Simplu
Preamplificator Rogue Audio Ninety-Nine Super Magnum Simplu
PDF 2 Preamplificator Rogue Audio Ninety-Nine Super Magnum Simplu

Nu sunt recenzii pentru Preamplificator Rogue Audio Ninety-Nine Super Magnum Simplu. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare