Preamplificator Rogue Audio Hera II Reference Line

 • Preamplificator Rogue Audio Hera II Reference Line
 • Preamplificator Rogue Audio Hera II Reference Line
 • Preamplificator Rogue Audio Hera II Reference Line
 • Preamplificator Rogue Audio Hera II Reference Line
 • Preamplificator Rogue Audio Hera II Reference Line
 • Preamplificator Rogue Audio Hera II Reference Line
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Preamplificator Rogue Audio Hera II Reference Line are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

After more than three years of research and development, Rogue Audio proudly introduces the Hera reference preamplifier.

The Hera′s innovative and proprietary circuitry utilises eight of the Russian military′s 6H30P tubes in a balanced design that stretches the bounds of modern preamplifier technology. And that technology translates into amazing detail, smoothness and refinement which in turn redefines the level of performance that can now be expected from a preamplifier.

The Hera is feature rich yet sacrifices nothing to sonic integrity. Many of today′s high end designers make extensive use of microprocessors and the digital domain to support features that detract from the audio performance. Rogue Audio eschew such technology. To that end, they have designed a stepped attenuator that uses purely resistive elements to derive more than 120 individual volume steps. A miniature slipper clutch connects the attenuator to a motor that can be remotely controlled. All switching is done via expensive silver switches rather than being routed through a silicon chip. This state of the art two box preamplifier Rogue′s circuitry. With a remote control stepped attenuator, phase invert button, balance bypass, processor loop, unity gain bypass and a host of other features, this preamp is targeted to set the benchmark in vacuum tube audio technology.

General Features

 • Eight 6H30P tubes
 • Remote controlled stepped attenuator w/ volume and mute
 • Phase invert button
 • Home theatre (unity gain) bypass
 • Mono button
 • Processor Loop
 • Tape monitor
 • Balance/Balance defeat
 • Five gain settings
 • Machined aluminium two box chassis
 • Entirely designed and hand built in the USA

Specificatii Preamplificator Rogue Audio Hera II Reference Line

Specificatii Connections:

4 sets RCA inputs
2 sets RCA outputs
1 set Balanced XLR inputs
2 set Balanced XLR outputs
1 set unity gain inputs
Dimensions:

Main Chassis(WDH): 464x387x127mm (18.25” x 15.25” x 5”)
Power Chassis(WDH): 464x387x89mm (18.25” x 15.25” x 3.5”)
Weight: 24Kg (53 pounds)
Shipping weight: 27Kg (60 pounds)
Specifications

Frequency response:
5Hz - 150KHz +/- 0dB
1Hz-250KHz +0/-3dB
THD: <0.1%
Gain: 12dB single ended 15dB Balanced
Rated output: 1V RMS
Output impedance: 120 Ohms
Maximum Output: 25V Peak
Tip Echipament Cu Tuburi
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Rogue Audio - Un rasfat inteligent

  

Rogue Audio proiecteaza si produce o gama importanta de amplificatoare si preamplificatoare, iar ceea ce ii diferentiaza pe piata high-end, pe langa pasiunea pentru excelenta, sunt competentele tehnice deosebite in ceea ce priveste ingineria electrica si mecanica, precum si abilitatile dovedite in procesul de productie.

Toate produsele Rogue Audio sunt construite pe principiile de baza ale companiei: sunet de top, calitate si fiabilitate, design deosebit si valoare exceptionala. Topologia de mare finete a circuitelor si schema meticulos proiectata ale acestora, atentia fata de integritatea semnalului audio È™i a surselor de alimentare sunt dovedite prin performantele superioare ale produselor. Componentele electronice ale amplificatoarelor Rogue Audio sunt evaluate ca avand durata de viata semnificativ mai lunga decat durata prevazuta utilizarii, iar piesele incorporate trebuie sa corespunda unor standarde foarte inalte de calitate. Carcasele sunt tratate pentru a rezista zgarieturilor si coroziunii, iar fatetele de aluminiu anodizat pentru  aspectului. Toate aceste particularitati ale brandului Rogue Audio au ca rezultat un produs de o fiabilitate deosebita.

Rogue Audio a fost fondat pe credinta ca amplificatoarele de mare valoare pot fi proiectate si produse cu costuri rezonabile, costuri care sa poate fi traduse printr-un pret accesibil clientului. Fara compromisuri fata de performante, produsele sunt create urmarind filosofia calitate prin conceptie, iar fiecare componenta este asamblata manual si testata de catre o echipa de ingineri si tehnicieni extrem de bine instruiti.

Preamplificator Rogue Audio Hera II Reference Line
PDF 1 Preamplificator Rogue Audio Hera II Reference Line
Preamplificator Rogue Audio Hera II Reference Line
PDF 2 Preamplificator Rogue Audio Hera II Reference Line

Nu sunt recenzii pentru Preamplificator Rogue Audio Hera II Reference Line. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare