Preamplificator Rogue Audio Athena

 • Preamplificator Rogue Audio Athena
 • Preamplificator Rogue Audio Athena
 • Preamplificator Rogue Audio Athena
 • Preamplificator Rogue Audio Athena
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Preamplificator Rogue Audio Athena are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Based on the flagship Hera pre-amplifier, the Athena offers reference level performance in a more compact single box design. The Athena uses four 6H30P tubes in a mu-follower configuration to provide outstanding detail and dynamics. A separate power supply which can be tucked behind your system provides power to the enormous power supplies located in the main chassis.

Like the Hera, every aspect of the Athena design is aimed at maintaining near perfect signal integrity. To that end, we have designed a stepped attenuator that uses purely resistive elements to derive more than 120 individual volume steps. The switch itself is proprietary and manufactured in Switzerland specifically for Rogue Audio. A miniature slipper clutch (much like those used in racing vehicles) connects the massive attenuator to a motor that can then be remotely controlled. All functional switching is done via heavy duty silver switches rather than being routed through a silicon chip. Capacitors, resistors and all other critical parts are of the highest quality as well. The chassis itself is a fully machined work of industrial art that provides the mechanical and electrical isolation necessary for the incredibly low noise floor of the Athena. The ultra-sophisticated design also includes a phase invert button, balance bypass, processor loop, unity gain bypass and a host of other features. Our design goal was to closely approach the performance of the Hera in a more compact single box design - We think you will be very happy with the results.

Rogue Audio Athenea General Features

 • Four 6H30P tubes
 • Remote controlled stepped attenuator w/ volume and mute
 • Phase invert button
 • Home theatre (unity gain) bypass
 • Mono button
 • Processor Loop
 • Tape monitor
 • Balance/Balance defeat
 • Five gain settings
 • CNC machined aluminium chassis
 • Entirely designed and hand built in the USA

Specificatii Preamplificator Rogue Audio Athena

Specificatii Connections:

4 pairs RCA inputs
2 pairs RCA outputs
1 pair Balanced XLR inputs
2 pairs Balanced XLR outputs
1 pair unity gain inputs (cinema bypass)
Dimensions:

Main Chassis(WDH): 464x381x140mm (18.25”x15”x5.5”)
Power Supply Chassis(WDH): 101x279x101mm (4”x11”x4”)
Weight: 20.4 Kg (45 lbs)
Shipping weight: 22.7Kg (50 lbs)
Specifications

Frequency response:
5Hz - 150KHz +/- 0dB
1Hz-300KHz +0/-3dB
THD <0.1%
Gain 12dB single ended 15dB Balanced
Rated output 1V RMS
Output impedance 220 Ohms
Maximum Output 25V Peak
Tip Echipament Cu Tuburi
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Rogue Audio - Un rasfat inteligent

  

Rogue Audio proiecteaza si produce o gama importanta de amplificatoare si preamplificatoare, iar ceea ce ii diferentiaza pe piata high-end, pe langa pasiunea pentru excelenta, sunt competentele tehnice deosebite in ceea ce priveste ingineria electrica si mecanica, precum si abilitatile dovedite in procesul de productie.

Toate produsele Rogue Audio sunt construite pe principiile de baza ale companiei: sunet de top, calitate si fiabilitate, design deosebit si valoare exceptionala. Topologia de mare finete a circuitelor si schema meticulos proiectata ale acestora, atentia fata de integritatea semnalului audio È™i a surselor de alimentare sunt dovedite prin performantele superioare ale produselor. Componentele electronice ale amplificatoarelor Rogue Audio sunt evaluate ca avand durata de viata semnificativ mai lunga decat durata prevazuta utilizarii, iar piesele incorporate trebuie sa corespunda unor standarde foarte inalte de calitate. Carcasele sunt tratate pentru a rezista zgarieturilor si coroziunii, iar fatetele de aluminiu anodizat pentru  aspectului. Toate aceste particularitati ale brandului Rogue Audio au ca rezultat un produs de o fiabilitate deosebita.

Rogue Audio a fost fondat pe credinta ca amplificatoarele de mare valoare pot fi proiectate si produse cu costuri rezonabile, costuri care sa poate fi traduse printr-un pret accesibil clientului. Fara compromisuri fata de performante, produsele sunt create urmarind filosofia calitate prin conceptie, iar fiecare componenta este asamblata manual si testata de catre o echipa de ingineri si tehnicieni extrem de bine instruiti.

Preamplificator Rogue Audio Athena
PDF 1 Preamplificator Rogue Audio Athena
Preamplificator Rogue Audio Athena
PDF 2 Preamplificator Rogue Audio Athena

Nu sunt recenzii pentru Preamplificator Rogue Audio Athena. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare