Preamplificator Phono Tonar Vinyline MC/MM

  • Preamplificator Phono Tonar Vinyline MC/MM
  • Preamplificator Phono Tonar Vinyline MC/MM
  • Preamplificator Phono Tonar Vinyline MC/MM
  • Preamplificator Phono Tonar Vinyline MC/MM
  • Preamplificator Phono Tonar Vinyline MC/MM
  • Preamplificator Phono Tonar Vinyline MC/MM
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Preamplificator Phono Tonar Vinyline MC/MM are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
809,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 134.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Tonar Vinyline 4189 este un preamplificator stereo MM / MC cu unitate de alimentare externă.

Cu specificatii deosebite si atentie sporita in manopera, acest preamplificator este dedicat sistemelor de referinta, fiind un produs exceptional.

Selectarea modului cartuș

Preamplificatorul trebuie utilizat fie în modul MM (mobil în mișcare), fie în modul MC (bobină în mișcare). Dacă nu sunteți sigur de tipul de cartuș, consultați informațiile livrate împreună cu cartușul sau consultați un dealer. Comutatorul din partea din spate a aparatului vă permite să selectați setarea corectă pentru cartuș. Cu comutatorul apăsat se află în modul MC și cu comutatorul afară este în modul MM. Consultați fotografia de mai jos. Asigurați-vă că ați deconectat sursa de alimentare înainte de a schimba modul, pentru a preveni posibila supraîncărcare a semnalului.

Conectarea plăcii grafice

Înainte de a efectua conexiuni audio, deconectați sursa de alimentare.

Conectați cablul audio turntables la IN jack pe preamplificatorul. Este important ca conexiunile canalului din stânga și din dreapta să fie făcute corect: canalul din dreapta este de obicei marcat cu roșu, iar canalul din stânga este de obicei alb sau negru. Dacă există un fir de împământare conectat la platan, ar trebui să fie conectat la GND.

Conectarea la amplificator

Conectați un cablu audio de la mufele de pe preamplificatorul Tonar la o intrare de linie a amplificatorului (de exemplu AUX, tuner, CD).

(NU folosiți o intrare marcată deoarece va fi supraîncărcată de semnalul deja amplificat). Din nou, asigurați-vă că canalele stânga și dreapta sunt conectate corect.

Alimentarea cu energie electrică

Preamplificatorul phono este furnizat cu o sursă de alimentare potrivită pentru tipul local de curent 220V. Înainte de a conecta adaptorul de alimentare într-o priză de perete, conectați mai întâi cablul de ieșire de joasă tensiune de la sursa de alimentare la priza de curent de 16V din spatele preamplificatorului.

Specificatii Preamplificator Phono Tonar Vinyline MC/MM

Specificatii Input impedance: MM: 47k Ohm/100pF, MC: 100 Ohm/100pF
Output voltage is: 200mV/1kHz
with MM input of 5.00mV/1kHz
with MC input of 0.45mV/1kHz (aka MC 2.25mVout cartridge produces 1Vpp or 1 volt out)
Gain: MM: 32dB, MC: 53dB
Signal to Noise (Noise floor):
MM: -88dB MC: -79dB
THD: 0.005%
RIAA-equalisation curve accuracy: 20Hz - 20kHz / max. 0.5dB
Power supply: 15V/200mA AC adaptor included

Code: 4189
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Orice iubitor de muzica poate deveni audiofil, bucurandu-se de un sunet HI-FI si de statutul sau de cunoscator pasionat. Audiofilii au un interes deosebit sa se asigure ca echipamentul audio este de calitate, cu obiectivul ferm de a face ca muzica reprodusa sa semene cat mai mult posibil cu evenimentul muzical live. In mod inevitabil, accest lucru nu este usor de realizat iar sistemul audio trebuie intretinut pentru a oferi rezultatele cele mai bune.

Poluarea, smogul si electricitate statica pot deteriora componentele electronice si discurile daca nu se  iau masurile de siguranta adecvate si nu se utilizeaza solutii de curatat potrivite.

Pornind de la aceasta idee Tonar, gigantul olandez infiintat in 1954, specializat in prelucrarea safirelor sintetice si a dozelor pikup cu varfuri de ac de safir, a creat o gama speciala de produse pentru intretinerea discurilor de vinil si pentru pastrarea discurilor optice. 

Tonar International a functionat o vreme ca si furnizor OEM pentru diferite companii care produceau echipamente de precizie, centrandu-se apoi pe producerea si distributia de componente pentru pickup-uri.

Pentru cunoscatorii si pasionatii de viniluri, pikup-uri si componente ale acestora, Tonar ofera o varietate extraordinara de produse dedicate ingrijiri si intretinerii acestora.

Astazi producatori absoluti pe piata olandeza, ofera de la folii de protectie si coperti din plastic pentru discuri, pana la perii antistatice, greutati antivibratie si masini de spalat discuri de vinil, solutii fiabile pentru curatarea si intretinerea discurilor atat de pretioase pentru audiofilii care apreciaza vinilul nu numai pentru caldura sunetului sau, dar si pentru frumusetea sa ca obiect de arta si cultura.

TonarKnosti are un portofoliu impresionant de produse de o calitate superioara si un design inovator, care sunt simplu de folosit si ofera rezultate imediate.

Anii de experienta, seriozitatea si pastrarea nealterata a valorilor companiei i-au transformat in principalii furnizori de componente si solutii de intretinere pentru iubitorii de pickup-uri si viniluri din intreaga lume.


Nu sunt recenzii pentru Preamplificator Phono Tonar Vinyline MC/MM . Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare