Preamplificator Multicanal Rotel RSP-1582

  • Preamplificator Multicanal Rotel RSP-1582
  • Preamplificator Multicanal Rotel RSP-1582
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Preamplificator Multicanal Rotel RSP-1582 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
15600,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Culoare

Cantitate:
+
De la: 2600 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

S-a lucrat timp de doi ani la RSP-1582, iar acum este o platformă complet nouă. Inginerii de la Rotel au evaluat cu migală fiecare proiect de circuit şi caracteristică cerută. Are o construcţie modulară pentru a facilita modernizarea plăcilor de circuite interne principale, iar software-ul poate fi actualizat de pe Internet sau printr-o simplă descărcare pe USB dacă nu este disponibilă o conexiune la reţea.

RSP-1582 este, desigur, un preamplificator/procesor pentru sistem home cinema, dar în primul rând străluceşte ca componentă audio. De pildă, şase dispozitive 24-bit/192kHz Wolfson sunt dispuse ca patru DAC-uri independente pentru canalele Faţă Stânga, Faţă Dreapta, Centru şi Difuzor pentru Frecvenţe Foarte Joase cu DAC-uri stereo comune pentru canalele din spate. Această topologie oferă o performanţă exemplară din toate punctele de vedere, dar oferă calitate absolută pe cele mai critice canale. În modul home cinema, este utilizat un decodor Texas Instruments Aureus DSP de înaltă performanţă cu Egalizare Parametrică cu 10 canale. Un convertor analogic-digital Texas Instruments, de înaltă performanţă, este utilizat pentru a facilita conversia optimă a semnalelor analogice pentru redare în modurile surround sound. Sunt oferite conexiuni XLR echilibrate şi simple, iar treptele audio folosesc componente de calitate superioară la toate aplicaţiile cruciale pentru semnal. Pentru redarea stereo pură a surselor analogice, RSP-1582 este prevăzut cu o derivaţie analogică pentru a obţine calea cea mai curată.

Pentru utilizare video, preamplificatorul/procesorul încorporează opt intrări video HDMI 2.0, toate acceptând rezoluţia video 4K, trei cu HDMI 2.0 şi HDCP 2.2. Ieşirile duble HDMI acceptă ambele HDMI2.0. Abordarea modulară a plăcii video acceptă actualizări viitoare dacă este necesar.

Printre alte caracteristici se numără o intrare HDMI pe panoul frontal cu trecere video 4K, tehnologie Bluetooth aptX încorporată, o intrare PC-USB ce acceptă audio 24-bit/192kHz, CD, selector de canale şi 4 intrări analogice AUX, împreună cu o intrare multicanal şi o intrare XLR. Are chiar şi o treaptă picup!

Pe panoul frontal se află un ecran TFT de şapte inch pentru a oferi reglarea uşoară a tuturor parametrilor audio şi video fără a fi nevoie de pornirea unui ecran exterior sau a unui sistem de proiecţie video − perfect pentru cazul în care rack-ul pentru echipamente este la distanţă. Iar RSP-1582 vine cu urechi de prindere pentru rack în cutie, pentru a facilita instalarea.

Pe lângă incontestabila sa performanţă audio şi video, cei care efectuează instalarea vor vedea că RSP-1582 e ideal pentru orice aplicaţie de instalare cu conexiune de reţea RJ45, actualizări ale software-ului de pe Internet sau de la USB-ul de pe panoul frontal, trei ieşiri ale circuitului basculant independente de sursă, o intrare la distanţă IR cablată, interfaţă RS232 şi IP pentru comanda sistemului de automatizare, 2 x conectori de ieşire IR pentru trecere IR şi comandă de navigare setare pe panoul frontal.

Dar toate aceste caracteristici şi toată această tehnologie nu înseamnă nimic dacă rezultatul final nu satisface aşteptările dumneavoastră privitoare la performanţă. De aceea, inginerii de la Rotel petrec nenumărate ore măsurând, ascultând şi cizelând circuitele. Rezultatul final este un procesor/preamplificator surround vrednic de cele mai bune sisteme muzicale şi home cinema, la un preţ fără rival.

Specificatii Preamplificator Multicanal Rotel RSP-1582

Specificatii Dimensions (W × H × D):431 × 188 × 416.8mm
Front panel height4U / 177mm
Power requirements: 230V, 50Hz
Power consumption: 45W
Standby power consumption: 0.5W
Net weight:12kg
BTU rating: 137 BTU/h
Total harmonic distortion (THD)(20Hz−20kHz): <0.005%
Frequency response:
Analog Bypass: 10Hz - 100kHz ±1.5dB
Digital Inputs: 10Hz - 20kHz ±0.3dB
S/N RATIO (IHF A Weighted)
Analog Bypass: 112dB
Digital Inputs: 112dB

Nu sunt recenzii pentru Preamplificator Multicanal Rotel RSP-1582. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare