Preamplificator Multicanal Rotel RSP 1572

  • Preamplificator Multicanal Rotel RSP 1572
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Preamplificator Multicanal Rotel RSP 1572 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
9000,00 RON
Disponibilitate: Nu se mai fabrica

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Procesorul de sunet 7.1 RSP-1572 face parte din ultima generatie de preamplificatoare surround concepute de ROTEL. Constructia sa avansata se bazeaza pe o analiza amanuntita a aprecierilor si a criticilor elaborate de profesionistii din domeniul si include cele mai noi tehnologii pentru Home Theatre cum ar: HDMI 1.4 cu support 3D, ARC (Audio Return Channel), codecuri Dual Dolby HD & DTS 7.1 +XS, +PLIIx, +PLIIz, DTS HD Master, DTS HD Express, Dolby True HD, Dolby Digital Plus, calibrari si reglaje de mare finete pe fiecare canal si pe fiecare intrare individual, equalizer parametric pentru 10 frecvente, etc. Combinat cu unul dintre amplificatoarele multicanal de putere de la ROTEL si cu un sistem de boxe Bowers & Wilkins, acesta va oferi experiente unice.


Model RSP-1572
Input Voltage/Power 120VAC and 230VAC Operation
47 Watts Operating Power
0.4 Watt Standby Power
Agency Compliance ROHS
IECEE (CB)
ETL/CETL
CE
Operating Temperature 0°C to +60°C
Operating Humidity
90% RH at 60°C
Video Inputs
HDMI (6)
Component (2)
Composite (2)
Audio Inputs
Optical (4)
Coax (3)
Tuner (1)
CD (1)
Analog Stereo (6)
Multi Input 7.1 (1)
USB (1)
Video Outputs
HDMI (2)
Component (1)
Composite Main (1)
Composite Zone (3)
Audio Outputs
Optical (1)
Coax (1)
Pre Out 7.1 (1)
Analog Stereo Main (1)
Analog Stereo Zone (3)
Accessory Controls
Computer RS232 Control
RR-CX94 IR Remote
Learning IR Control System
12V Trigger Out (6)
Rear IR Zone Pass through (2)
Rear IR Zone In (4)
Rear Addressable IR Out (4)
Video Features
Faroudja Video Scalar
ARC and CEC Enabled
3-D Pass-Through Compatible
Analog to HDMI 1080p Scalar
Audio Features
Dual DSP Supports Dolby HD & DTS
7.1 +XS, +PLIIx, +PLIIz
DTS HD Master
DTS HD Express
Dolby True HD
Dolby Digital Plus
Adjustable Crossover
Speaker Group Delay
Speaker Distance Setting
10 Band Parametric EQ
Color Selection
Black and Silver
Weight
Product Only
Shipping
-
9.7 KG
12.8 KG
Product Dimensions
Height
Length
Width
Front Panel Height
-
143 mm
338 mm
431 mm
3U
Shipping Dimensions
Height
Length
-
270 mm
440 mm(2)


Specificatii Preamplificator Multicanal Rotel RSP 1572

Tip Echipament Multicanal
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Preamplificator Multicanal Rotel RSP 1572. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare