Preamplificator Multicanal NUPRiME HD-AVP

  • Preamplificator Multicanal NUPRiME HD-AVP
  • Preamplificator Multicanal NUPRiME HD-AVP
  • Preamplificator Multicanal NUPRiME HD-AVP
  • Preamplificator Multicanal NUPRiME HD-AVP
  • Preamplificator Multicanal NUPRiME HD-AVP
  • Preamplificator Multicanal NUPRiME HD-AVP
  • Preamplificator Multicanal NUPRiME HD-AVP
  • Preamplificator Multicanal NUPRiME HD-AVP
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Preamplificator Multicanal NUPRiME HD-AVP are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Preamplificator/procesor HT all-digital, Media Server, DAC si amplificator de putere (doar HD-AVA).

HD-AVP este un produs all-in-one excelent, echivalent cu AVP + Media Server + DAC-10 USB DAC. HD-AVA ofera amplificatorul de putere aditional de 200W X 2, care este similar ca si performanta cu amplificatorul IDA-16. La acest pret redus, practic primiti procesorul AV gratuit.

Preamplificatorul/procesorul all-digital NuPrime HT ofera decodare audio USB de inalta rezolutie - la PCM 384K or DSD256, 24bit/192kHz digital audio, redare media de pe hard-disk, redare wireless si 4K HD video excelent. Exista sase intrari HDMI, doua optice, doua coaxiale, patru stereo analogice, una USB audio si trei USB Host (pentru hard drive). Iesirile audio includ RCA pentru 7.1 canale, zona 1 cu doua canale, zona 2 si Line Out si XLR pentru 4 canale. O retea wifi incorporata suporta Airplay, DLNA si Miracast. Pot fi selectate doua iesiri HDMI din oricare dintre cele sase intrari existente. HD-AVP se integreaza cu usurinta in cele mai complexe configuratii de sisteme home theater. HD-AVA este HD-AVP cu adaugarea amplificatorului de putere 200W x 2, care utilizeaza tehnologia amplificatoarelor din clasa de referinta LE NuPrime.


Caracteristici audio:

Suporta decodarea celor mai noi tipuri de audio HD, inclusiv Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS Master, DTS Hi-Res.

Decodare audio SD compatibila cu Dolby Digital (EX), DTS, DTS ES (D6.1, M6.1), DTS 96/24, pana la 192k PCM for 7.1 CH etc.

Suporta tehnologie matrix precum Dolby Pro Logic IIz, DTS Neo:6 etc.

Optiune de scanare acustica inteligenta a camerei

Optimizare dinamică a basului pentru gestionarea individuala a boxelor din fata, centru, spate si surround

cu ajutorul unui filtru cross-over. Cresterea performantei dispozitivelor de pozitionare

simple sau duble.

Vine cu un egalizator cu 11 optiuni si setari diferite.

Design cross-over complex.

Caracteristici video:

Suporta HDMI 1.4

6 intrari HDMI, 2 iesiri HDMI: Suport HDMI 1/ HDMI 2/ HDMI 3/ HDMI 4 de pana la 4K, HDMI 5 / HDMI 6 suporta pana la 1080P.

HDMI suporta pana la 4K, YUV, RGB, suporta mod DVI si HD audio, 8 CH LPCM.

Suporta playback video 3D

Suporta HDMI CEC control management

Suporta HDMI ARC (Audio Return Channel)

Compatibilitate intrari video: HDMI/DVI, 480P, 576P, 720P50, 720P60, 1080i 50, 1080i 60, 1080P 50, 1080P 60, 1080P 24, 2160P 30, 2160P 24.

Include hard-disk player, 3 porturi USB (1 in fata si 2 in spate), ce pot sa redea audio/video direct de pe USB sau hard-disk.

Specificatiile HDMI 1.4 suporta multiple formate 4K: 3840 / 2160 pixeli @ 24Hz

Specificatii Preamplificator Multicanal NUPRiME HD-AVP

Specificatii HD-AVP
Product dimension: 100 mm x 430 mm x 318 mm (H x W x D);
Product weight:6.5kg;
HD-AVP Package dimension: 200 mm x 560 mm x 430 mm (H x W x D); Package Weight:9.5kg
HD-AVA Product dimension: 100 mm x 430 mm x 335 mm (H x W x D); Product weight:8.0kg
HD-AVA Package dimension: 200 mm x 560 mm x 430 mm (H x W x D); Package Weight:11.0kg
Tip Echipament Multicanal
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

NUPRiME Audio

Dupa multi ani de OEM (Original Equipment Manufacturer) in spate, Jason Lim, co-fondatorul NuForce, a decis, in 2014, sa cumpere actiunile diviziei de High End a companiei si sa porneasca o noua afacere. Beneficiind de excelenta tehnologie mostenita de la NuForce si de o echipa noua de ingineri foarte talentati si dedicati in intregime pasiunii pentru echipamentele audio, NUPRiME a avut o ascensiune fulminanta. 

Pentru prima data in istoria industriei audio High End, un brand a primit, in acelasi an, patru premii Product of the Year, din partea prestigioaselor publicatii The Absolute Sound si SoundStage!.

Una dintre explicatiile pentru succesul atins este integrarea pe verticala. Foarte putine marci de renume din domeniu au propriile fabrici si-si permit sa nu externalizeze productia catre un OEM. NUPRiME este una dintre acestea, astfel ca nu doar controlul calitatii este perfect, dar si costurile pot fi mentinute la un nivel foarte accesibil. Mai mult, intreaga gama de produse NUPRiME (amplificatoare, servere media, DAC-uri, casti, preamplificatoare, receiver home theater sau amplificatoare de casti) beneficiaza de cateva integrari tehnologice unice, ceea ce le face printre cele mai bune la raportul calitate/pret din intreaga industrie.

Pricipiul de baza al companiei este sa stabileasca pretul final al unui produs exclusiv pe criteriul costurilor de productie, nu pe calitatea sunetului sau pe greutatea obiectului. 

Una dintre cele mai importante inovatii tehnologice marca NUPRiME este implementarea unui chip logic numit FPGA, care inlocuieste rezistoarele foarte scumpe din arhitectura unui preamplificator/DAC de top. Astfel, NUPRiME se afla in postura unui gigant din lumea audio care-si permite sa-si vanda minunile cu preturi pe care si le poate permite orice pasionat. 

Nu sunt recenzii pentru Preamplificator Multicanal NUPRiME HD-AVP. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare