Preamplificator Denon HEOS LINK HS2

 • Preamplificator Denon HEOS LINK HS2
 • Preamplificator Denon HEOS LINK HS2
 • Preamplificator Denon HEOS LINK HS2
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Preamplificator Denon HEOS LINK HS2 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
2149,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 358.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Preamplificator Denon HEOS LINK HS2

 • The HEOS Link HS2 adds HEOS multi-room audio functionality to any existing audio system or powered speakers. Simply connect the high quality HEOS Link HS2 stereo pre-amplifier via an analogue, digital coax or digital fibre optic cable to turn any existing home cinema or music system into a wireless HEOS audio zone. What′s more, the HEOS Link HS2 lets you control your existing Denon receiver, integrated amplifier or mini system seamlessly via the slick new HEOS app.

 • High Resolution Audio Support

 • Bluetooth® integrated
 • High quality D/A conversion
 • Perfect for any home theater receiver, integrated amplifier,
 • amplifier or powered speakers
 • Analogue, Digital Coax and Fiber Optic outputs
 • 12V trigger output for power control of external devices
 • IR Output for power, volume and source selection of Denon home theatre receivers, integrated amplifiers and music systems
 • Built-in dual band wireless “N” connects to standard home wireless networks
 • Ethernet jack for wired network connectivity
 • A USB jack, optical digital input and auxiliary 3.5 mm analogue input jack
 • allow playback from these sources to one or more HEOS players
 • with perfect synchronization
 • Supports popular streaming services such as Spotify, Deezer, Tunein, or Napster
 • Streams music stored locally on an iOS or Android smartphone or tablet
 • Streams music from devices on a home network such as NAS drives
 • and PC and Mac computers
 • Free HEOS app

Specificatii Preamplificator Denon HEOS LINK HS2

Specificatii
The HEOS Link HS2 adds HEOS multi-room audio functionality to any existing audio system or powered speakers. Simply connect the high quality HEOS Link HS2 stereo pre-amplifier via an analogue, digital coax or digital fibre optic cable to turn any existing home cinema or music system into a wireless HEOS audio zone. What′s more, the HEOS Link HS2 lets you control your existing Denon receiver, integrated amplifier or mini system seamlessly via the slick new HEOS app.

High Resolution Audio Support

Bluetooth integrated
High quality D/A conversion
Perfect for any home theater receiver, integrated amplifier,
amplifier or powered speakers.
Analogue, Digital Coax and Fiber Optic outputs.

12V trigger output for power control of external devices
IR Output for power, volume and source selection of Denon home theatre receivers, integrated amplifiers and music systems
Built-in dual band wireless “N” connects to standard home wireless networks.

Ethernet jack for wired network connectivity
A USB jack, optical digital input and auxiliary 3.5 mm analogue input jack
allow playback from these sources to one or more HEOS players
with perfect synchronization
Supports popular streaming services such as Spotify, Deezer, Tunein, or Napster.

Streams music stored locally on an iOS or Android smartphone or tablet
Streams music from devices on a home network such as NAS drives
and PC and Mac computers
Free HEOS app.

Dimensiuni produs: 155 x 74 x 150 mm
Greutate neta: 1.30 kg
Cantitate minima: 1
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Preamplificator Denon HEOS LINK HS2. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare