Power Supply/Alimentator SBooster SB-9V-ECO

  • Power Supply/Alimentator SBooster SB-9V-ECO
  • Power Supply/Alimentator SBooster SB-9V-ECO
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Power Supply/Alimentator SBooster SB-9V-ECO are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Schimba-ti alimentatorul tau DC/AC de la orice produs ca media player, streamer, DAC si Sbooster te va conduce cu adevarat in lumea audiophila. Diferenta de sunet este una uriasa recunoscuta de absoluti toti specialistii in domenii si de catre toti utilizatorii, urmariti clip-ul youtube atasat acestui produs si te vei convinge singur!


The BOTW P&P ECO 9V - 10V is the upgrade solution for all your audio devices, that run on 9 or 10 Volt. Check our compatibility list or in the left column under select a brand for your audio brand and device.


Compatibility list 9-10V BOTW P&P ECO - February 2016


BrandModelVoltageSbooster Ultra
ApogeeMini DAC9VSbooster Ultra 9V
iFi Audiomicro − iCAN9VNot suitable
iFi Audiomicro − iPhono9VSbooster Ultra 9V
iFi Audiomicro − iTube9VNot suitable
iFi Audiomicro − iUSBPower9VNot suitable
Koss ESP/9509VNot suitable
LogitechSqueezebox Duet9VSbooster Ultra 9V
M2TECHHiface Clock9VSbooster Ultra 9V
M2TECHHiface DAC9VSbooster Ultra 9V
M2TECHHiface Evo9VSbooster Ultra 9V
PeachtreeDAC iT 9VNot suitable
Pro-ject/ BOX DESIGNPro-Ject Stream Box DS9VNot suitable
Pro-ject/ BOX DESIGNPro-Ject Stream Box DS net 9VNot suitable
SennheiserRS-195/185/175/1659VNot suitable
SOtMdX-USB HD USB to S/PDIF 9VSbooster Ultra 9V
SOtMsDP-1000 DAC9VSbooster Ultra 9V
SOtMSOtM sHP-1009VNot suitable
SOtMSOtM sMS-1009VNot suitable
SOtMtX-USB PCIe USB Audio Card9VNot suitable
Teufel Audio Raumfeld Connector²10VNot suitable
Weiss EngineeringINT202/INT203 firewire interface9VSbooster Ultra 9V
Weiss EngineeringINT204 usb/dsd interface9VSbooster Ultra 9V
Wyred4Sound Recovery USB reclocker9VSbooster Ultra 9V
Wyred4Sound µDAC/ µDAC-HD9VSbooster Ultra 9V
Wyred4Sound µLink USB-S/PDIF converter9VSbooster Ultra 9V
Wyred4Sound Remedy Reclocker9VSbooster Ultra 9V
The packaging of the BOTW P & P ECO 9V - 10V includes:

1x BOTW P&P ECO

1x DC tip 0.7x2.5x9.5mm

1x DC tip 1.3x3.5x9.5mm

1x DC tip 1.7x4.0x9.5mm

1x DC tip 1.7x4.8x9.5mm

1x DC tip 2.1x5.5x9.5mm

1x DC tip 2.5x5.5x9.5mm

1x Manual

1x Mains cable of your choiceSpecificatii Power Supply/Alimentator SBooster SB-9V-ECO

Specificatii Output Voltage & Current
9V - 2.25A
10V - 1.25A
Accessory setting
Mains Voltage*
100 Volt AC 50/60Hz
110 Volt AC 50/60Hz
115 Volt AC 50/60Hz
120 Volt AC 50/60Hz
220 Volt AC 50/60Hz
230 Volt AC 50/60Hz
240 Volt AC 50/60Hz
Transformer
30VA audio grade toroidal with electrostatic shielding
Mains filter
High performance dual stage mains filter with earth line choke
Rectifier bridge
Power Schottky barrier rectifiers
Bulk capacitors
5 x Nichicon 4700µF + 1 x 5600µF + 1 Rubycon 330µF Low Impedance High Ripple Current Capacitors
Regulator
High-current ultra fast transient response LDO with external high precision shunt reference circuit
Filter capacitors
Non inductive polypropylene film capacitors
DC power cord
95cm 16 AWG spiral shielded, with integrated Sbooster and interchangeable DC plug
Mains cable
Stock supplied
Size and Weight
Dimension: 240*130*75mm 1.65Kg
Safety approvals
CE/GS/CCC/KC/CTUVUS/FCC/PSB IEC60065 standard
Warranty
24 Months
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Sbooster - Sursa sunetului de calitate

 

Sbooster este prima companie olandeza specializata in dezvoltarea produselor de upgrade plug&play pentru media playere, streamere si DAC-uri, compatibile cu orice tip de aparatura care are o sursa de alimentare externa dedicata. Produsele sunt concepute pentru o utilizare generala, cu performante identice la orice tensiune de alimentare, cu accent pe eficienta energetica si imbunatatirea calitatii audio si video.

Sbooster a dezvoltat solutii de alimentare imbinand, intr-o maniera inovatoare, precizia si eficienta si livrand produse de upgrade foarte performante. Deoarece claritate sunetului si a imaginii este influentata de sursa de alimentare, aparatura se poate comporta mai slab fata de performanta sa maxima in cazul in care energia primita nu este suficienta. Deficitul de energie se manifesta prin perturbatii, imagine stereo plata si sunet aspru, aspecte reflectate in calitatea audio si video. In momentul in care un entuziast audio/video isi configureaza sistemul, tinde sa plaseze sursele de alimentare in plan secund, dupa boxe, cabluri, amplificatoare, DAC-uri, streamere etc, dar omiterea acestui aspect se reflecta in performanta finala a acelui sistemului. Alegand sursa potrivita, utilizatorul se poate bucura de un maxim al acuratetei sunetului sau imaginii.

Axata pe implementara celor mai noi tehnologii si pe inovatie continua, compania Sbooster ofera solutii de upgrade de inalta calitate, la preturi competitive.

Nu sunt recenzii pentru Power Supply/Alimentator SBooster SB-9V-ECO. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare