Potentiometru ALPS 100KAX2

  • Potentiometru ALPS 100KAX2
  • Potentiometru ALPS 100KAX2
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Potentiometru ALPS 100KAX2 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
149,00 RON / Bucata

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 24.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Audio Taper Stereo Potentiometer 1/4'' Shaft

The Alps stereo potentiometers are of the highest quality available. The 6 mm straight shaft is 25 mm long with M8 thru-hole mounting, hardware included. For over 6 decades, Alps has been made in Japan, and has also been the only choice for serious musicians, audiophiles, and technicians.

Highlights

  • Audiophile quality
  • Logarithmic/audio taper
  • Easy installation

Product Details

The Alps stereo potentiometers are of the highest quality available. The 6 mm straight shaft is 25 mm long, with M8 thru-hole mounting, hardware included. 1/2 watt power rating, 30 VAC max. For over 6 decades, Alps has been made in Japan, and has also been the only choice for serious musicians, audiophiles, and technicians.

Maybe you're repairing, restoring, or hot rodding an existing guitar, amplifier, or other electronic equipment. Perhaps you're devising your own unique musical or audio gear from scratch, working on classic vintage receivers, radios, or TV sets. Any way you slice it, SoundImports has the quality components you need to finish the job right, at prices you can afford

ALPS 10KAX2

ALPS 20KAX2

ALPS 50KAX2

ALPS 100KAX2

ALPS 250KAX2

Resistance Ω

10k

20k

50k

100k

250k

Stereo/mono

stereo

stereo

stereo

stereo

stereo

Power handling

0.5W

0.5W

0.5W

0.5W

0.5W

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Alps Electric Co., Ltd. este una dintre cele mai cunoscute multinationale din Japonia. Cu sediul central in Tokyo, s-a impus pe piata HI-FI ca producatoare de dispozitive electronice de tot felul, inclusiv intrerupatoare, potentiometre, senzori, codificatoare si touchpad-uri.

Infiintata in 1948 sub numele de Kataoka Electric Co., Ltd., compania si-a schimbat numele in Alps Electric Co., Ltd. la sfarsitul anului 1964. 

Alps este si-a atrasa faima fiind binecunoscut pentru brandul de echipamente audio multimedia Alpine.

Alps are un portofoliu imens de produse proprii sau prin subdiviziile pe care le-a format si cu o baza solida in cercetare si dezvoltare, productie si vanzari, acopera toata plaja necesara industriei AV si nu numai, oferind utilizatorilor chiar si electrocasnice, dispozitive mobile, automobile si echipamente industriale, distribuind produsele sale in toata lumea.

Nu sunt recenzii pentru Potentiometru ALPS 100KAX2. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare