Player Portabil Onkyo DP-X1

 • Player Portabil Onkyo DP-X1
 • Player Portabil Onkyo DP-X1
 • Player Portabil Onkyo DP-X1
 • Player Portabil Onkyo DP-X1
 • Player Portabil Onkyo DP-X1
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Player Portabil Onkyo DP-X1 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
3599,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 599.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Acest produs este atat amplificator de casti, Convertor Dgital-Analog cat si player portabil. Bazat pe sistemul de operare Android 5.1.1 poate fi utilizat cu Google Play™

Cunoscut fiind faptul ca foloseste ESS Sabre ES9018K2M DACs si solutia Sabre 9601K pentru amplificare, reda cu exactitate calitatea fisierelor audio. Suporta microSD

Caracteristici:

Standard Balanced (BTL) si Active Control Ground (ACG) moduri de redare

2.5mm 4-pole si 3.5mm 3-pole iesire de casti

Reda: 11.2MHz, PCM 384 kHz/24 bit

Compatibilitate: DSD (DSF/DSDIFF) /FLAC/ALAC/WAV/AIFF/Ogg-Vorbis/MP3/AAC/MQA

Sampling Rate: 44.1 kHz/48 kHz/88.2 kHz/96 kHz/176.4 kHz/192 kHz/352.8 kHz/384 kHz 16 bit/24 bit (32 bit fl oat/integer will convert to 24 bit) 2.8 MHz/5.6 MHz/11.2 MHz (1 bit) PCM conversion

Fisiere video suportate: H.263/H.264 AVC/H.265 HEVC/MPEG-4 SP/VP8/VP9 si JPEG/GIF/PNG/BMP/WebP

Memorie interna: 32GB

Conexiune WiFi: 802.11a/b/g/n/ac (Wi-Fi Direct/WPS)

Sensibilitate: mai mare de 115dB

Raspuns in frecventa: 20 Hz - 80,000 Hz

THD: mai mic de 0.006%

Impedanta: Unbalanced: 16 - 300 Ω/Balanced: 32 - 600 Ω

Greutate: 203 g • Dual DACs and Amps Drive
 • Many Hi-Res Audio Formats
 • Two Types of Balanced Output
 • Realtime DSD Conversion and Upsampling
 • Supreme Listening Experience

Digital Audio Player

A Versatile and Powerful Portable Audio Player and Streaming Device

Onkyo has blazed a trail for Hi-Res audio, from our amplifiers and speakers for home use, to portable amps, headphones and smartphone apps, to the OnkyoMusic download service. Onkyo now introduces its first high resolution digital audio player (DAP), the DP-X1. It is the culmination of our 70 years of designing and engineering audio products, and enables hi-res audio and streaming wherever you go.

 • Top Class DAC and Amp, based on Android™ OS
 • Dual ESS Sabre ES9018K2M DACs and Sabre 9601K Amps
 • Industry First Support for MQA
 • Standard Balanced (BTL) and Active Control Ground (ACG) modes
 • 2.5mm 4-pole and 3.5mm 3-pole output
 • Audio circuit board (DAC/amp board) separated and isolated from main circuit board (CPU board)
 • Closed loop circuit design to limit noise
 • Physical buttons for quick access to music playback control with no need to turn on screen
 • Support for 432GB of storage (up to 200GB per micro SD slot and 32GB internal storage)
 • Based on Android OS with access to Google Play™over Wi-Fi 1
 • Micro USB-B/OTG digital output 2
 • Included accessory: Micro USB cable (1.0m) x1, for power and data transfer.

Specificatii Player Portabil Onkyo DP-X1

Specificatii Model number DP-X1
OS Android 5.1.1
Display 4.7 inch/11.94 cm (1280 x 720) capaciti ve touch screen
Internal memory 32GB (including system area)
Expansion memory MicroSD (SDXC) slot x2 (200GB Max per slot)
Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac (Wi-Fi Direct/WPS)
Bluetooth® Profi les: A2DP/AVRCP/HSP/OPP/HID/PAN
Codecs: SBC/aptX
Supported audio formats DSD (DSF/DSDIFF) /FLAC/ALAC/WAV/AIFF/Ogg-Vorbis/MP3/AAC/MQA (via free update)
Sampling Frequency and bit rate 44.1 kHz/48 kHz/88.2 kHz/96 kHz/176.4 kHz/192 kHz/352.8 kHz/384 kHz 16 bit/24 bit
(32 bit fl oat/integer will convert to 24 bit)
2.8 MHz/5.6 MHz/11.2 MHz (1 bit) PCM conversion
Supported playlist formats M3U/PLS/WPL
Supported video formats H.263/H.264 AVC/H.265 HEVC/MPEG-4 SP/VP8/VP9
Supported picture formats JPEG/GIF/PNG/BMP/WebP
Max. output power 75 mW + 75 mW (Unbalanced/ 32 Ω)
150 mW + 150 mW (Balanced/ 32 Ω)
THD Less than 0.006%
Sensiti vity Greater than 115dB
Frequency Response 20 Hz - 80,000 Hz
Impedance Unbalanced: 16 - 300 Ω/Balanced: 32 - 600 Ω
Input terminal 2.5 mm 4 pole headphone output (pin assign from ti p R- R+/L+ L-)
3.5 mm headphone output (w/LINE OUT mode)
Micro USB-B/OTG output (Power & Data transfer)
Gain setti ng Low/Normal/High
Playback Approx 16 hours (96 kHz/24 bit,FLAC Unbalanced playback)
Dimensions (H×W×D) mm 129.0 × 75.9 × 12.7 mm
weight 203g
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Onkyo - Armonia sunetului

Probabil ca nu exista iubitor de muzica si sunet care sa nu fi auzit macar o data in viata de Onkyo. Indiscutabil, unul dintre cele mai carismatice marci de Hi-Fi din istorie, Onkyo a respectat intotdeauna filozofia cu care s-a pornit la drum in urma cu 70 de ani: produsele marcii trebuie sa fie parte integranta din starea de bine transmisa oamenilor de muzica.

Specializata in manufacturarea de produse audio/video premium, Onkyo (care se poate traduce din japoneza prin armonia sunetului) a fost infiintata in 1946, la Osaka, cu telul declarat de a ajunge printre cele mai mari companii din domeniu in lume, lucru care le-a iesit din plin. De-a lungul istoriei, Onkyo a propus numeroase produse avangardiste si unice, cele mai multe dintre ele atingand statutul de obiect cult printre pasionatii de sunet. In prezent un conglomerat care include marcile Integra, Integra Research si divizia de Home electronics de la Pioneer, Onkyo Corporation a ramas fidela mostenirii care impune inovatie pe fondul unei traditii respectabile.

Onestitatea si valoarea sunt doua dintre atributele majore care definesc produsele Onkyo, iar sunetul produselor ce poarta acest nume a fost descris intotdeauna drept impecabil. Daca tinem cont si de faptul ca cele mai multe produse Onkyo fac acelasi lucru (uneori poate chiar mai bine) decat produse concurente care costa de 3-4 ori mai mult, intelegem de ce marca e una dintre cele mai populare din lume.


Divizia Pioneer Home Electronics a fuzionat inca din martie 2015 cu grupul japonez Onkyo formand pe piata de profil o noua companie denumita Pioneer & Onkyo Europe GmbH capabila sa ofere si pietei din Romania cele doua branduri de prestigiu in domeniu AV: Pioneer si Onkyo. 

Printre realizarile dea lungul timpului evidentiind urmatoarele:

1948 - inregistreaza primul succes cu revolutionarul con nepresat al difuzoarelor ED-100.

1960 - primul difuzor cu reflex integrat MX-8P.

1968 - este anuntat primul amplificator multicanal MC-2200

1972 - este creat laboratorul de cercetare in domeniu acustic si se infiinteaza Onkyo Germany GmbH. Este introdusa pentru prima data difragma de titan la difuzoare.

1977 - este anuntata pe piata de High end HiFi primul preamplificator P-303 si a amplificatorului M-505.

1981 - introduce primul CD player 

1983 - lanseaza primele difuzoare monitor M-2000

1989 - introduce pe piata primele doua amplificatoare controlate prin telecomanda A-8640 si A-8630.

1993 - prima certificare THX pentru receiverul AV - TX-SV919THX

1996 - primul receiver THX 5.1 - TX-DS939 si introducerea sloganului "Onkyo is sound".

1989 - primele difuzoare OMF Onkyo

1999 - primul DVD player Onkyo DR-90.

2000 - primul receiver 6.1 THX Onkyo TX-DS787

2001 - primul sistem home cinema Dolby ProLogic II AV TX-DS494

2002 - primul network receiver cu conectare Ethernet TX-NR900

2003 - primul amplificator 7 canale DTA-7

2007 - primul receiver cu Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio si HQV Reon-VX

2010 - lanseaza amplificatorul pe noua canalePA-MC5500

2010 - debutul seriei Reference HiFi

In acest moment Onkyo ofera o gama larga de produse in domeniul AV printre care putem aminti: receivere AV, amplificatoare HiFi, sisteme Home Cinema, sisteme de difuzoare 5.1 si stereo, microsisteme HiFi, CD playere, tunere si pickup-uri.

Player Portabil Onkyo DP-X1
PDF 1 Player Portabil Onkyo DP-X1

Nu sunt recenzii pentru Player Portabil Onkyo DP-X1. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare