Player AV Auto Pioneer MVH-AV280BT

  • Player AV Auto Pioneer MVH-AV280BT
  • Player AV Auto Pioneer MVH-AV280BT
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Player AV Auto Pioneer MVH-AV280BT are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

6.2 touchscreen with Bluetooth, USB, Aux-in and video out. Also supports iPod direct control


Enjoy all of your favourite content on a large 6.2” Clear Type touchscreen, right on your car dashboard. Take your digital music and video collection with you on the road. Whether it's a portable music player or the latest iPhone, the MVH-AV280BT plays audio/video from almost any digital source.

Additionally, this in-car digital media receiver features Bluetooth, allowing you to stream your music or call hands-free over a wireless connection.

Specifications

USB Inputconnect any device with an USB interface cable to charge your device or listen to clean, clear sound
Bluetoothmaximise connectivity for hands-free calling and easy wireless audio streaming
Works with iPod / iPhoneWith iPod and iPhone Direct Control, you can manage your i-device directly from your car dashboard and enjoy superior sound.Specificatii Player AV Auto Pioneer MVH-AV280BT

Specificatii Apple Compatibility
Works with iPhone
Works with iPod
Main Features
USB Input
Made for iPod
Bluetooth
Screen 6.2 WVGA Clear Type Touch Screen
Installation Type 2-DIN integrated entertainment hub
Button Illumination Red
Maximum power input MOSFET 50W x 4
Tuner RDS FM/AM Tuner (24 preset stations)
Plays • Bluetooth audio

Via USB:
• MP3, WMA, WAV and AAC audio files
• DivX, Xvid and MPEG-1,2,4 video files
• JPEG and BMP image files

Multi-Language Display
Accessories Included:
• 1 x USB extension cable
• 1 x External Bluetooth mic

Optional:
• iPod cable
• ND-BC8 (Reverse camera)
Screen Features
Selectable wide screen modes
Rear camera switching
Aspect ratio 16:9
6.2 WVGA Touch Screen
Connections
Hard wired remote input
ISO connector
iPod Direct Control
Input for rear camera Yes
USB Input Rear USB
Aux-in Rear Aux-in
RCA video Video Input (RCA / mini-jack AV)
Video output Rear Video output
Audio
High Pass Filter
Source Level Adjuster
Equaliser 5-band Graphic Equaliser
RCA Pre-Outs 2 (Front, Rear or Subwoofer)
Bluetooth
Hands-free calls
Additional Bluetooth Features Audio streaming
Compatibility HFP/A2DP/SPP
Pioneer Bluetooth Module
Tip Echipament Display 6.2 inch
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Player AV Auto Pioneer MVH-AV280BT. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare