Player Auto Pioneer MVH-190UB

  • Player Auto Pioneer MVH-190UB
  • Player Auto Pioneer MVH-190UB
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Player Auto Pioneer MVH-190UB are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Fire it up.

Specifically designed for digital music, the MVH-190UB connects to your Android smartphone and other devices via the front USB or Aux-In. This way you can listen to your favourite tracks, while charging the battery (charging via USB only). Or tune into one of 24 present digital FM radio stations for even more music playback.

This short chassis stereo delivers 4 x 50W of pure MOSFET power and high-quality audio reproduction. For additional power, it has a RCA output at the back of the unit, allowing you to install an extra subwoofer or amplifier.

Specifications

FLACenjoy FLAC lossless digital audio files in your vehicle with playback output at CD quality, without the need to convert
Compatible with Androidconnect and listen to music stored on your device without the need for an app
USB Inputconnect any device with an USB interface cable to charge your device or listen to clean, clear sound
Aux Inputplug your portable music player directly into your device for an easy and convenient musical experience
Advanced Remote Control App (ARC)Pioneer′s Advanced Remote Control (Pioneer ARC) app converts your compatible iPhone or Android smartphone into a powerful touchscreen remote control, which allows you to manage and customise the features of your compatible Pioneer car stereo system in an easy to use way.

Specificatii Player Auto Pioneer MVH-190UB

Specificatii Screen Features

Brightness Control 10 steps
Displays Cyrillic Characters
Display Illumination Wide angle VA LCD Display (1 line with 13 characters)
Illumination Effects
Illumination Timer
Connections

Aux-in Front, Illuminated Aux-in
Advanced Remote Control App (ARC)
Android Compatibility

Compatible Generations Compatible Android phones with Android V4.1 or higher
Supported Functions • App playback (4.1 or later)
• Music playback
• Battery charging
Compatible with Android
Android Media Compatible
Works with Android Phone
Audio

Direct Sub Drive
RCA Pre-Outs 1 (Rear or Subwoofer)
Low Pass Filter
Advanced Sound Retriever
Graphic Equaliser 5-Band Graphic Equaliser
High Pass Filter
Source Level Adjuster
Main Features

Maximum power input MOSFET 50W x 4
USB Input
Tuner RDS AM/FM (24 preset stations)
Plays Via USB: FLAC, MP3, WAV and WMA audio files
Other music devices via the front Aux-In
Front Panel Fully detachable
Button Illumination Red
Power Save Mode
Short Chassis
Accessories Protective Case for Front Panel
Tuner Features

Radio Data System (RDS)
Traffic Announcement
Best Stations Memory (BSM)
Auto Alternative Frequency Search
Auto/Manual Frequency Search
PTY Search
Tip Echipament Player Digital
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Player Auto Pioneer MVH-190UB. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare