Player Auto Pioneer MVH-180UI

  • Player Auto Pioneer MVH-180UI
  • Player Auto Pioneer MVH-180UI
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Player Auto Pioneer MVH-180UI are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Go with the flow. Go digital.

Specifically designed for digital music, the MVH-180UI connects directly to your Apple or Android smartphone and other devices via the front USB or Aux-In. This way you can listen to your favourite tracks, while charging the battery. Or tune into one of 24 present digital FM radio stations for even more music playback.

This short chassis stereo delivers 4 x 50W of pure MOSFET power and high-quality audio reproduction. For additional power, it has 2 RCA outputs at the back of the unit, allowing you to install extra amplifiers and speakers.

Specifications

FLACenjoy FLAC lossless digital audio files in your vehicle with playback output at CD quality, without the need to convert
USB Inputconnect any device with an USB interface cable to charge your device or listen to clean, clear sound
Works with Androidconnect and listen to music stored on your device without the need for an app
Works with iPod / iPhoneWith iPod and iPhone Direct Control, you can manage your i-device directly from your car dashboard and enjoy superior sound.

Specificatii Player Auto Pioneer MVH-180UI

Specificatii Maximum power output MOSFET 50W x 4 W
Tuner RDS FM/AM Tuner (24 preset stations)
Plays Via USB: FLAC, MP3, WAV and WMA audio files Other music devices via the front Aux-In
Front Panel Fully detachable
Button Illumination Red
Remote Control Steering Wheel Remote Input
Cellular telephone auto muting
Power Save Mode
Music Browser
Short Chassis
Accessories Protective Case for Front Panel
1-DIN
Screen Features
Displays Cyrillic Characters
Display Illumination Wide angle VA LCD Display (1 line with 13 characters)
Illumination Effects
Illumination Timer
Brightness Control 10 steps
Connections
Aux-in Front Aux-in
Direct Sub Drive
Wired Remote Input
RCA Pre-Outs 2 (Front, Rear or Subwoofer)
USB Input Front, illuminated USB
Apple Compatibility
Works with iPhone
Supported Functions • iPod Direct Control allows you to control your Apple compatible device directly from your car dashboard • App Mode • List browsing • Music playback • Battery charging
App Mode
Compatible Generations Pioneer ARC works with iPhone 5 or higher
Android Compatibility
Android Media Compatible
Compatible Generations Compatible Android phones with Android V4.1 or higher
Supported Functions • App playback (4.1 or later) • Music playback • Battery charging
Works with Android
Tuner Features
Radio Data System (RDS)
Traffic Announcement
Best Stations Memory (BSM)
Auto Alternative Frequency Search
Auto/Manual Frequency Search
PTY Search
Audio
Advanced Sound Retriever
Graphic Equaliser 5-Band Graphic Equaliser
High Pass Filter
Low Pass Filter
Source Level Adjuster
Tip Echipament Player Digital
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Player Auto Pioneer MVH-180UI . Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare