Placa Izolatoare bFly Audio PowerBase cu impamantare Pro S

  • Placa Izolatoare bFly Audio PowerBase cu impamantare Pro S
  • Placa Izolatoare bFly Audio PowerBase cu impamantare Pro S
  • Placa Izolatoare bFly Audio PowerBase cu impamantare Pro S
  • Placa Izolatoare bFly Audio PowerBase cu impamantare Pro S
  • Placa Izolatoare bFly Audio PowerBase cu impamantare Pro S
  • Placa Izolatoare bFly Audio PowerBase cu impamantare Pro S
  • Placa Izolatoare bFly Audio PowerBase cu impamantare Pro S
  • Placa Izolatoare bFly Audio PowerBase cu impamantare Pro S
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Placa Izolatoare bFly Audio PowerBase cu impamantare Pro S are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
4.679,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 779.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Placa izolatoare pentru orice produs electronic cum ar fi: cd player, pick up, streamer, amplificator, puetere, DAC, boxe, samd
Acest model vine cu impamantare pentru a elimina complet orice frecventa EMI/RFI nedorita

Produs pentru eliminarea vibratiilor si microvibratiilor, eliminare ce duce la o performanta mai buna, un sunet mai clar, un bas mai bine controlat, voci mai naturale, dinamica mai buna. bFly Audio este producator german care dupa 10 ani de teste au ajuns la concluzia ca pentru a reduce vibratiile in toata gama de frecvente este necesar ca produsul folosit sa fie compus din mai multe materiale cum ar fi: sorbothanul, aluminiu, otel, pluta, lemnul si alte astfel de materiale.
Rezultatul optim este dat de alegerea corecta a produselor anitvibratie, bFly Audio practic a descoperit combinatia ideala de materiale, astfel incat toate produsele sale ofera calitate excelnta la cel mai bun pret.
Concurenta din piata vand produse antivibratie la preturi mult mai mari si au rezultate mai slabe pentru sistemul audio

PowerBase

Neu: PowerBase mit earthing modul

With the Powerbase we have combined our complete knowledge about absorption and electronic shielding. The PowerBase will be manufactured in very complex processes. The sonic result is a significant improvement in the direction of more naturalness and transparency.


For the body we have chosen three-coated wood of Bamboo. Bamboo has according our intensive studies until now the best behaviour regarding reductions of vibrations. With the three layers of the Bamboo we followed our technology of MLA (Multi Layer Adjustment), to achieve a maximum of broadband filtering of vibrations. For the feet we use our PRO-fessional feet with 4 layers, which are Sorbothane, rubber and granulate of cork-rubber in two different heights.

Additionally we have on the upper and lower side 3mm aluminum plates, which are spirally mounted with an damping polymer adhesive

Totally the base consists of 11 layers of different absorber layers. So the Powerbase is very extensive and costly in production, but with an excellent sonic result.

The complex structure of the PRO feet

The layer from top to down
- Massive aluminum corpus as separation layer
- 1mm granulate of cork and natural rubber
- Sorbothane
- Natural rubber
- Disc of aluminum as separation layer and
for horizontal stabilsation
- 2mm granulate of cork and natural rubber
Click to the foto show details


A very important attribute of our new reference base is the targeted deduction of electronic smog.
High-frequency radiations are increasing more and more by mobile phones, WLAN etc. These radiations disturb the sound significant in the form of a hearable unrest. Therefore the PowerBase has on the lower side an aluminum plate, which is grounded via cable and a special earthing plug. You put the Earthing Plug simply into one of your power socket and the radiations will be grounded over your power grid.


Report from a customer:
With the PowerBase we have created a solution without any compromise, with the target of maximum improvements. Convince yourself of the stress free and natural effect of our Powerbase.

Power Base is fantastic, I have tested, is great. I have owned SRA, Harmonix, HRS which are more expensive, your can fight with any of them.
Is even better than Finite Elemente Pagode.
If you will made on future a rack for hifi will be greatest product.

PowerBase

Absorber base from bFly-audio with our approved
MLA Absorber Technology with Sorbothane, cork and natural rubber

- 30mm wood of Bamboo with 3 layers
- 3mm fine anotized Aluminum on the upper and lower side
- 3 MLA Absorber feet; high adjustable
Size L and XL has 4 MLA absorber feet
- Dimension: Height 60 mm; with PRO feet 64 mm
S 250 x 300 mm (WxD)
M 440 x 350 mm (WxD)
L 500 x 400 mm (WxD)
XL 560 x 460 mm (WxD)

- Weight: S: 2,8 kg M: 5,6 kg L: 7,6 kg XL: 9,5 kg
- Loadable: S und M bis 55 kg L und XL bis 70 kg
- Color: Color: black, Bamboo nature

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Placa Izolatoare bFly Audio PowerBase cu impamantare Pro S

Specificatii PowerBase

Absorber base from bFly-audio with our approved
MLA Absorber Technology with Sorbothane, cork and natural rubber

- 30mm wood of Bamboo with 3 layers
- 3mm fine anotized Aluminum on the upper and lower side
- 3 MLA Absorber feet; high adjustable
Size L and XL has 4 MLA absorber feet
- Dimension: Height 64 mm
S 250 x 300 mm (WxD)
M 440 x 350 mm (WxD)
L 500 x 400 mm (WxD)
XL 560 x 460 mm (WxD)

- Weight: S: 2,8 kg M: 5,6 kg L: 7,6 kg XL: 9,5 kg
- Loadable: S und M bis 55 kg L und XL bis 70 kg
- Color: Color: black, Bamboo n
Tip Produs Placa Izolatoare
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

bFly-audio - Inamicul vibratiilor nedorite

 

Marca german bFly-audio, specializata in tratamente acustice, isi dezvolta produsele pe tehnologia MLA Absorber, o combinatie ideala a unor materiale absorbante fonic, selectate si perfect proportionate pentru a oferi experienta unui sunet cat mai natural. Tehnologie MLA (Multi-Layer Adjustment) presupune suprapunerea mai multor straturi de materiale cu grad de absorbtie fonica ridicat, cum ar fi sorbotanul, pluta sau cauciucul natural, straturile fiind separate de o foaie de aluminiu cu efect non-fonoabsorbant, astfel permitand filtrarea diferitelor game din spectrul de frecvente audio.

Filosofia companiei este construita in jurul conceptului de sunet natural, considerat a fi cea mai importanta recompensa pe care si-ar dori-o un iubitor de muzica de la sistemul sau. bFly-audio ofera o varietate de materiale fonoabsorbante care permit eliminarea unui procent semnificativ din vibratiilor si ecourile nedorite, obtinandu-se astfel un sunet optimizat la maxim. In portofoliul companiei se gasesc solutii complete pentru tratamente acustice, de la materiale absorbante si capcane de bass pana la protectii de spike-uri, solutii antivibratii pentru pick up-uri si chiar un material propriu, bTec, excelent ca si filtru de frecvente joase, mai ales in tandem cu sorbotanul.

Experienta de peste zece ani in industrie permite companiei de tuning audio sa ofere tratamente acustice de cea mai buna calitate pentru orice tipuri de dispozitive si clase de greutate, pastrand, in acelasi  timp, un pret accesibil.

6 Moons Mono & Stereo 6 Moons Mono & Stereo

Nu sunt recenzii pentru Placa Izolatoare bFly Audio PowerBase cu impamantare Pro S. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare