Pick-Up Teac TN-280BT Negru

 • Pick-Up Teac TN-280BT Negru
 • Pick-Up Teac TN-280BT Negru
 • Pick-Up Teac TN-280BT Negru
 • Pick-Up Teac TN-280BT Negru
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Pick-Up Teac TN-280BT Negru are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1.499,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 249.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

2-speed Analog Turntable with Phono EQ and Bluetooth

A wireless turntable for new way of enjoying vinyl records

The TN-280BT is not only a great-sounding turntable for music enthusiastic who wants to enjoy vinyl record from closet or re-issues. It brings you a totally new way of listening to vinyl records with its Bluetooth capability. No extra cost for hi-fi components or complicated wiring is required. Only Bluetooth speakers or headphones you might have for iPhones are required to enjoy the world of vinyl records

The TN-280BT also accommodates a built-in Phono EQ amplifier that provides Line output, and allows you to connect to almost any sound system regardless type of inputs.

The belt-drive motor on the TN-280BT reduces vibration for sweeter, more accurate sound than direct-drive turntables for DJ, while an aluminum die-cast platter and anti-skating system provide a solid foundation for great-sounding playback. The high-performance, upgradable MM cartridge captures every detail on your record, and the static-balanced straight tone-arm ensures clear sound. It′s all housed in a handsome case in black or walnut veneer.

For music enthusiasts who want to hear every sensuous note of their vinyl collection.

Main Features

 • 2-speed Belt-drive turntable
 • Built-in Bluetooth transmitter
 • Built-in MM phono equalizer and Phono, Line, and Bluetooth outputs
 • High-performance MM cartridge included (Made in Japan)
 • Aluminum die-cast platter
 • Anti-skating mechanism
 • High-density MDF cabinet for better vibration and resonance

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Pick-Up Teac TN-280BT Negru

Specificatii Turntable
- Type: Belt Drive DC Motor
- Speed: 33 1/3, 45 RPM
- Wow and Flutter: 0.2%
- SNR: >67dB (A-wtd, 20kHz)
- Platter: 12 (30cm) Alu Die-Cast
- Deviation of Speed +/-2%
- Anti-skating Adjustment Supported
- Stylus: Elliptical 0.5 MountTonearm
- Tonearm: Static Balance, Straight
- Effective Arm Length: 223mm
- Stylus Pressure Range: 0 to 5g
- Compatible Cartridges: 3.5 to 6.5g
- Cartridge: MM-type (2.4mV (±3dB))
- Freq Response: 20-20k Hz
- Channel Separation: 20dB @1kHz
- Channel Balance: 2.0dB
- Tracking Force: 1.5-2.5g (20˚)
- Impedance: 47kO (4.5mV (±3dB))
- Stylus Pressure: 2.0 g (±0.5 g)
- Cartridge Weight 5.7 g (±0.5g)
- Headshell Weight: 10 gOutput
- Analog: RCA Pin pair (Chrome-plated)
- Phono/Line: 4.5/120mV (±3/−13dB V)
- Bluetooth: (SBC) Approx 30ft /10mGeneral
- Power: AC 100 to 240V, 50/60Hz
- DC Power: 12V, 500mA
- Consumption: <1.5W (<0.5W @Standby)
- Operating Temperature: 5˚C-35˚C
- Dimensions: (WHD): 420 x 117 x 356mm
- Weight: 4.9Kg (10.8 lbs)Accessories
- Felt Mat + Counter Weight
- Turntable (Platter)
- Head-shell (MM Cartridge installed)
- Dust Cover + Hinges + Rubber Feet
- RCA Audio Cable
- Adapters: EP/AC (GPE053A-120050-Z)
- Owner's Manual (+ Warranty Card)
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Pick-Up Teac TN-280BT Negru. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare