Pick-Up Teac TN-175

 • Pick-Up Teac TN-175
 • Pick-Up Teac TN-175
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Pick-Up Teac TN-175 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
749,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 124.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

2-speed Turntable with Full-Automatic operation

The TN-175 plays LP and EP records. The tone-arm automatically moves to play the vinyl and returns to the original position as playback finished. A VM(MM)-type cartridge AT3600L by audio-technica is pre-installed to the static-balanced straight tonearm at the factory, so you can start playing records as soon as you open the box.

High-Quality MDF cabinet construction

Unlike others with plastic chassis, a single wooden board with MDF minimizes vibrations and resonance to playback of your vinyl record library with clearer sound.

Built-in MM-type Phono EQ amplifier

Enjoy vinyl playback with any amplifier regardless of the type of inputs. The TN-175 supports both Phono and Line output that allows you to play vinyl with or without a Phono pre-amp.

Authentic belt-drive turntable

The moulded resin platter is driven by a high torque DC motor, while precision stainless steel spindle maintain accurate rotation speed.

Features at a glance

 • Full-automatic belt-drive turntable
 • Auto-start for LP and EP, and auto-return mechanism
 • Static-balance straight tonearm
 • High-Quality MDF construction for improved resonance reduction
 • Vibration absorbing rubber bumper feet
 • Detachable acrylic dust cover
 • Built-in MM-type phono preamplifier
 • High-quality VM-type cartridge AT3600L by audio-technica pre-installed (Equivalent to MM-type)
 • PHONO and LINE outputs (Switchable)
 • 2-speed (33-⅓, 45 rpm)
 • Sleek design in black or white finish

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Pick-Up Teac TN-175

Specificatii Turntable section
Drive System Belt Drive
Motor DC Motor
Speed 33-⅓ rpm, 45 rpm
Wow and Flutter 0.2% or less
Signal-to-Noise Ratio 67dB or higher (A-weighted, 20kHz LPF)
Platter Molded resin
Diameter of Platter 290mm
Tonearm section
Type Static Balance, Straight
Effective Arm Length 207.9mm
Tracking Force 3.5g
Cartridge section
Type VM (equivalent to MM)
Output Voltage 3.5mV (1kHz, 5cm/s)
Tracking Force 3.5g ±0.5g
Cartridge Weight 5.0g ±0.3g
Head-shell Weight 10g (including Screws, Nuts and Wires)
Phono Equalizer Amplifier
Type of Amplifier MM type (On/Thru switchable)
Analog Output
Connector RCA Pin jack (Gold-plated) × 1 pair
Output Voltage Phono/Line switchable
Phono Output 2.5mV
Line Output 150mV
General
Power AC 100-240V, 50/60Hz
Power Consumption 6.0W (less than 0.2W at Standby)
Overall Dimensions
(W×H×D) 16.5 × 4.1 × 14.0
420 × 105 × 355 mm
Weight Approx. 7-¾ lbs. / 3.5 kg
Accessories Rubber Mat, EP Adapter, VM-type Cartridge (AT3600L, Pre-installed), Platter, Dust Cover, Hinge × 2, RCA Audio Cable, AC Adapter (GPE053A-120050-Z), Owner's Manual (including Warranty Card for US/Canada)
※ RoHS complied.
※ Specification and design subject to change.

Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Pick-Up Teac TN-175. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare