Pick-Up Pro-Ject Xtension 9 S-Shape

  • Pick-Up Pro-Ject Xtension 9 S-Shape
  • Pick-Up Pro-Ject Xtension 9 S-Shape
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Pick-Up Pro-Ject Xtension 9 S-Shape are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

• Heavy 16 kg belt drive turntable

• Mass loaded magnetic floating subchassis

• Precision balanced sandwich-platter

• Inverted ceramic ball bearing with magnetic support

• Heavy weight record clamp

• MDF chassis filled with metal granulate with low levels of

resonance and high mass

• Electronic speed control 33/45 rpm

• 9 S-Shape aluminium tonearm

• Inverted tonearm bearings (ABEC 7 quality)

• Dust cover included

Superlative vinyl performance from a compact luxurious turntable/arm configuration!

Xtension 9 S-Shape incorporates all our turntable design experience from more than 25 years in a slim-line size to fit standard audio racks. Xtension 9 chassis is made from MDF filled with metal granulate, that gives high mass and is non-resonant. Magnetic feet, which decouple the main plinth from its base, are combined with a weighty 16kg total turntable mass. The result is a unique combination of 'mass loaded' and 'floating turntable' design principles. Instead of pure metal for the main platter, we've found a perfect alloy which we damped on with thermo plastc elastomers (TPE). Additionally we've glued recycled Vinyl records to the top (which act as a perfect mat) and bake this 'sandwich' before precision balancing it. The final product subsequently benefits from a wonderfully resonance-free, heavy platter, that runs ultra-silently on an inverted ceramic ball bearing with magnetic suspension. Pro-Ject Xtension 9 S-Shape includes a top-class highend S-Shape aluminium tonearm and comes complete with a beautiful dustcover.

The top grade aluminium S-Shaped tonearm convinces with a harmonic, musical and engaging sound. Because of the detachable headshell it is very easy to swap out cartridges. For your daily use you can utilize an MM system and for the pure listening pleasure you can change to an MC system.

XLR Option

Pro-Ject Audio Systems offers their highend turntables with premium 5pin>RCA unbalanced arm cable or - by request - with premium balanced 5pin>XLR connection to Pro-Ject Phono Box RS preamplifier. Phono Box RS offers balanced phono inputs, what guarantees superior results in highend vinyl reproduction with a balanced signal source.

NOTE: The signal source and the receiving device have to be equipped with balanced connections. Transmission of audio signals in a balanced mode reduce the influence of interference due to external stray electric fields significantly.

Specificatii Pick-Up Pro-Ject Xtension 9 S-Shape

Specificatii Speed 33 / 45 rpm (electronic speed change)
Acrylic dust cover yes
Pro-Ject tonearm cable included Connect it 5P-E
Aluminium feet Magnetic supported & TPE damped
Turntable main bearing damping heavy weight metal block
Rumble -71dB
Platter weight/diameter 5,4 kg/300mm
Platter puck weight 800gr
Effective arm length / overhang 230mm / 18mm
Effective tonearm mass 8,5g
Tracking force range 0-25mN
Cartridge weight range 4 - 14g (4 different counterweights included)
External power supply (prim/sec) 220 - 240V/50Hz / 15V/1600mA DC
Power consumption 4W (max.) / < 1 watt standby
Dimensions WxHxD 465 x 185 x 350 mm lid closed
Weight 16kg
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Pro-Ject Audio Systems

Inspirata de ideea de a sustine analogicul in fata asaltului digital, compania austriaca Pro-Ject Audio Systems a devenit una dintre cele mai puternice fortele motrice in reinventarea pick-up-urilor pentru piata hi-fi. Astazi, Pro-Ject Audio Systems este unul dintre liderii mondiali in producerea de pick-up-uri de inalta calitate, acestea fiind din nou acceptate ca must-have de catre orice iubitor de muzica dedicat. Produsele Pro-Ject sunt exportate in aproximativ 80 de tari – la nivel mondial – si este detinatorul numeroase premii din industria audio.

Produsele Pro-Ject sunt rezultatul unei cooperari exemplare intre diferite state europene. De peste 50 de ani se proiecteaza si produc pick-up-uri in fabrica din Litovel, iar linia de productie este una dintre cele mai avansate in materie de precizie si tehnologie, iar din aceasta colaborare a rezultat o varietate de produse Hi-Fi cu design minimalist si cu functionalitate deplina.

Pro-Ject Audio Systems este, in acest moment, unul dintre cei mai mari si mai importanti furnizori de pick-up-uri, cu o gama de modele create pentru a satisface toate nivelurile de asteptari si buget. In multe tari ale lumii clientii se pot baza pe servicii si asistenta competente din partea distribuitorilor, foarte experimentati in ceea ce priveste tehnologia analogica.

Produsele Pro-Ject demonstreaza performante audio dincolo de toate asteptarile asociate, in mod normal, cu pretul lor. Sunt usor de folosit, au o fiabilitate garantata pe viata, si, de asemenea, ofera un raport calitate-pret imbatabil.

Suntem foarte mandri ca am facut fericiti cu produsele noastre mai multe sute de mii de iubitori de muzica din toata lumea. In activitatea noastra avem de-a face mereu cu cele mai noi tendinte in tehnologia audio, prin urmare suntem in masura sa oferim inovatii de ultima ora.

Pro-Ject Audio Systems este o divizie a Audio Tuning Vertriebs GmbH

Pick-Up Pro-Ject Xtension 9 S-Shape
PDF 1 Pick-Up Pro-Ject Xtension 9 S-Shape
Pick-Up Pro-Ject Xtension 9 S-Shape
PDF 2 Pick-Up Pro-Ject Xtension 9 S-Shape
Pick-Up Pro-Ject Xtension 9 S-Shape
PDF 3 Pick-Up Pro-Ject Xtension 9 S-Shape
Pick-Up Pro-Ject Xtension 9 S-Shape
PDF 4 Pick-Up Pro-Ject Xtension 9 S-Shape

Nu sunt recenzii pentru Pick-Up Pro-Ject Xtension 9 S-Shape . Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare