Pick-Up Pro-Ject RPM 9.1X fara doza

  • Pick-Up Pro-Ject RPM 9.1X fara doza
  • Pick-Up Pro-Ject RPM 9.1X fara doza
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Pick-Up Pro-Ject RPM 9.1X fara doza are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Good sound from sound technology

• Tonearm bearing comprises inverted hardened stainless tips in ABEC7 spec ballraces

• Headshell and conical armtube formed from a single carbon fibre workpiece

• Armtube allows adjustment of needle azimuth despite fixed headshell

• Vertical tracing angle adjustable

• Acrylic platter with perimeter belt drive and brass record puck

• Inverted main bearing with ceramic thrust-pad

• Central metal block optimises centre of gravity

• Sorbothane-damped aluminium cones

• Drive motor housed in separate base

Features

• Pro-Ject 9cc tonearm

• Nominal speeds 33 / 45 r.p.m

• Record puck

• Gold-plated RCA phono sockets

• Dust cover available as optional extra

• Transparent acrylic plinth

• Pro-Ject spirit level supplied

Available on request

Specificatii Pick-Up Pro-Ject RPM 9.1X fara doza

Specificatii Nominal speeds 33 / 45 r.p.m.
Dust cover Pro-Ject Cover it optional
Record weight yes
Motor in separate housing yes
RCA phono sockets yes
Sorbothane-damped aluminium cones yes
Central metal block yes
Tonearm Pro-Ject 9cc
Carbon-fibre headshell and armtube yes
Effective tonearm length 9 (230mm)
Effective tonearm mass 8,5g
Overhang 18mm
Supplied counterweight cartridge weight 6 - 10g
Optional counterweights cartridge weights 10 - 15g, 9 - 11g, 4 - 6g
cartridge weight 11 - 15g
Downforce range 10 - 30mN
Signal to noise -73dB
Platter weight/diameter 3,5kg/300mm
Power supply type Mains-fed outboard power supply
220 - 240V, 50 cycles or 100 - 110V, 60 cycles
Output voltage 16V/500mA AC
Power consumption 2W
Dimensions 440 x 180 x 325mm
Weight 10,5kg + motor unit 2kg
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Pro-Ject Audio Systems

Inspirata de ideea de a sustine analogicul in fata asaltului digital, compania austriaca Pro-Ject Audio Systems a devenit una dintre cele mai puternice fortele motrice in reinventarea pick-up-urilor pentru piata hi-fi. Astazi, Pro-Ject Audio Systems este unul dintre liderii mondiali in producerea de pick-up-uri de inalta calitate, acestea fiind din nou acceptate ca must-have de catre orice iubitor de muzica dedicat. Produsele Pro-Ject sunt exportate in aproximativ 80 de tari – la nivel mondial – si este detinatorul numeroase premii din industria audio.

Produsele Pro-Ject sunt rezultatul unei cooperari exemplare intre diferite state europene. De peste 50 de ani se proiecteaza si produc pick-up-uri in fabrica din Litovel, iar linia de productie este una dintre cele mai avansate in materie de precizie si tehnologie, iar din aceasta colaborare a rezultat o varietate de produse Hi-Fi cu design minimalist si cu functionalitate deplina.

Pro-Ject Audio Systems este, in acest moment, unul dintre cei mai mari si mai importanti furnizori de pick-up-uri, cu o gama de modele create pentru a satisface toate nivelurile de asteptari si buget. In multe tari ale lumii clientii se pot baza pe servicii si asistenta competente din partea distribuitorilor, foarte experimentati in ceea ce priveste tehnologia analogica.

Produsele Pro-Ject demonstreaza performante audio dincolo de toate asteptarile asociate, in mod normal, cu pretul lor. Sunt usor de folosit, au o fiabilitate garantata pe viata, si, de asemenea, ofera un raport calitate-pret imbatabil.

Suntem foarte mandri ca am facut fericiti cu produsele noastre mai multe sute de mii de iubitori de muzica din toata lumea. In activitatea noastra avem de-a face mereu cu cele mai noi tendinte in tehnologia audio, prin urmare suntem in masura sa oferim inovatii de ultima ora.

Pro-Ject Audio Systems este o divizie a Audio Tuning Vertriebs GmbH

Pick-Up Pro-Ject RPM 9.1X fara doza
PDF 1 Pick-Up Pro-Ject RPM 9.1X fara doza
Pick-Up Pro-Ject RPM 9.1X fara doza
PDF 2 Pick-Up Pro-Ject RPM 9.1X fara doza
Pick-Up Pro-Ject RPM 9.1X fara doza
PDF 3 Pick-Up Pro-Ject RPM 9.1X fara doza
Pick-Up Pro-Ject RPM 9.1X fara doza
PDF 4 Pick-Up Pro-Ject RPM 9.1X fara doza

Nu sunt recenzii pentru Pick-Up Pro-Ject RPM 9.1X fara doza . Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare