Pick-Up Pro-Ject RPM 10 Carbon fara doza

  • Pick-Up Pro-Ject RPM 10 Carbon fara doza
  • Pick-Up Pro-Ject RPM 10 Carbon fara doza
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Pick-Up Pro-Ject RPM 10 Carbon fara doza are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

• Advanced sandwich construction of plinth with combina-tion of MDF, carbon fibre and steel pellets

• Plinth manufactured with thermo treatment

• Mass loaded subchassis design with magnetic feet

• 14,5kg Ground it Carbon equipment base included

• Inverted main bearing with ceramic ball/plate

• Extra-heavy acoustically inert aluminium platter with

TPE damping and vinyl mat on the top

• DC power supply with AC motor

• Precise DC driven AC generator (Speed Box) built-in

• Electronic speed control with 33/45 rpm switching

• 78 rpm optional

• Outboard motor construction with massive steel base

• Pre-mounted 10“ tonearm 10 cc Evolution

• 5P Connect it Phono CC cable with RCA plugs (XLR available as an option)

RPM 10 Carbon: Beautiful, clever design with ultimate high-end sound quality

Thanks to extensive research and development, we´re now lift our classic RPM design to an even higher level. The RPM 10 Carbon uses a new extra-heavy chassis. It features a special CNC-machined MDF base with resin-coated steel pellets to form an extra-heavy and precise sandwich construction. A special complex heat treatment and carbon surface coating ensures superior low resonance levels. The mass-loaded chassis is effectively decoupled from its surface using magnetic feet. Combined with a new special polished aluminium platter with internal TPE damping and a vinyl layer on top, the inverted ceramic main bearing delivers an absolutely stable turntable speed with extra-low rumble. The heavy outboard motor unit is equipped with precise motor control and features a built-in switch between 33 & 45 rpm. Last but not least, the non-compromise 10“ Evo tonearm with conical carbon-fibre arm tube and inverted bearing design ensures perfect tracking, even with demanding cartridges. Highly flexible top-grade copper internal wiring is used. Delivered with Ground it Carbon equipment base & top-grade 5P phono cable ´Connect it CC´ with RCA plugs (XLR as an option). Acrylic dustcover Cover it 1 is also available.


Specificatii Pick-Up Pro-Ject RPM 10 Carbon fara doza

Specificatii Speed 33, 45 (electronic speed change)
Drive principle belt drive
Platter 10,4kg aluminium (300mm diameter)
Mains bearing inverted stainless steel with ceramic ball/plate
Wow & flutter 33: +/- 0,11% 45: +/- 0,10%
Speed drift 33: +/- 0,01% 45: +/- 0,01%
Signal to noise - 75dB
Tonearm 10” Carbon EVO
Effective arm length 254 mm
Effective arm mass 8,5 g
Overhang 16mm
Tracking force 10 - 35mN
Supplied counterweights 5 - 7,5gr / 7 - 10gr / 9 - 11gr / 10 - 14gr
External power supply 15 volts DC / 1,6A
Power connection 110/120 or 230/240 Volt - 50 or 60 Hz
Power consumption 15 watts max / < 0,3 watts standby
Dimensions 480 x 210 x 330mm (WxHxD)
Weight 22,0 kg net
Weight base 14,5 kg net
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Pro-Ject Audio Systems

Inspirata de ideea de a sustine analogicul in fata asaltului digital, compania austriaca Pro-Ject Audio Systems a devenit una dintre cele mai puternice fortele motrice in reinventarea pick-up-urilor pentru piata hi-fi. Astazi, Pro-Ject Audio Systems este unul dintre liderii mondiali in producerea de pick-up-uri de inalta calitate, acestea fiind din nou acceptate ca must-have de catre orice iubitor de muzica dedicat. Produsele Pro-Ject sunt exportate in aproximativ 80 de tari – la nivel mondial – si este detinatorul numeroase premii din industria audio.

Produsele Pro-Ject sunt rezultatul unei cooperari exemplare intre diferite state europene. De peste 50 de ani se proiecteaza si produc pick-up-uri in fabrica din Litovel, iar linia de productie este una dintre cele mai avansate in materie de precizie si tehnologie, iar din aceasta colaborare a rezultat o varietate de produse Hi-Fi cu design minimalist si cu functionalitate deplina.

Pro-Ject Audio Systems este, in acest moment, unul dintre cei mai mari si mai importanti furnizori de pick-up-uri, cu o gama de modele create pentru a satisface toate nivelurile de asteptari si buget. In multe tari ale lumii clientii se pot baza pe servicii si asistenta competente din partea distribuitorilor, foarte experimentati in ceea ce priveste tehnologia analogica.

Produsele Pro-Ject demonstreaza performante audio dincolo de toate asteptarile asociate, in mod normal, cu pretul lor. Sunt usor de folosit, au o fiabilitate garantata pe viata, si, de asemenea, ofera un raport calitate-pret imbatabil.

Suntem foarte mandri ca am facut fericiti cu produsele noastre mai multe sute de mii de iubitori de muzica din toata lumea. In activitatea noastra avem de-a face mereu cu cele mai noi tendinte in tehnologia audio, prin urmare suntem in masura sa oferim inovatii de ultima ora.

Pro-Ject Audio Systems este o divizie a Audio Tuning Vertriebs GmbH

hi-fi news Top High End hi-fi news Top High End
Pick-Up Pro-Ject RPM 10 Carbon fara doza
PDF 1 Pick-Up Pro-Ject RPM 10 Carbon fara doza
Pick-Up Pro-Ject RPM 10 Carbon fara doza
PDF 2 Pick-Up Pro-Ject RPM 10 Carbon fara doza
Pick-Up Pro-Ject RPM 10 Carbon fara doza
PDF 3 Pick-Up Pro-Ject RPM 10 Carbon fara doza
Pick-Up Pro-Ject RPM 10 Carbon fara doza
PDF 4 Pick-Up Pro-Ject RPM 10 Carbon fara doza

Nu sunt recenzii pentru Pick-Up Pro-Ject RPM 10 Carbon fara doza. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare