Pick-Up Pro-Ject RPM 1 Carbon fara doza

  • Pick-Up Pro-Ject RPM 1 Carbon fara doza
  • Pick-Up Pro-Ject RPM 1 Carbon fara doza
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Pick-Up Pro-Ject RPM 1 Carbon fara doza are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

• Precision belt drive using synchronous motor

• NEW Ultra-precision DC-driven AC generator motor power

• NEW Inverted platter bearing with ceramic ball

• Platter made from MDF using felt mat

• NEW 8,6” S-shaped tonearm made from carbon, aluminium, resin utilising special heat and pressure treatments

• NEW Magnetic antiskating

• NEW Counterweight with TPE damping

• Available with or without Ortofon 2M Red cartridge

• 3 high-gloss colours (black, red, white)

• Dust cover separately available: Cover It RPM 5/1

Ingenious entry to the world of luxurious styling for audiophiles

Our newest BEST BUY star implements a radical concept that does not compromise sound quality at an entry-level price.

RPM-1 Carbon utilises a lot of innovations and enhancements: A low resonance chassis holds a newly designed inverted platter bearing with ceramic ball for further reduced rumble. An outboard 15V AC motor is smoothly driven using an ultra-precision AC generator with DC power supply for further enhanced speed stability. A completely new designed S-shaped tonearm tube is made from carbon fibre, aluminium and resin. Using a complex 3-step process with heat treatment and 100bar pressure, arm tube rigidity is strenghtened, internal damping is maximized and resonances are reduced to a minimum.This makes the tonearm also suitable for MC cartridges. Additional features are a new magnetic antiskating mechanism and a TPE-damped counterweight. All ingredients add up to a miracle in sound for the price and ultra-stylish look!


Specificatii Pick-Up Pro-Ject RPM 1 Carbon fara doza

Specificatii Speed 33, 45 (manual speed change)
Drive principle belt drive
Platter 300mm MDF
Mains bearing stainless steel axle with ceramic ball
Wow & flutter 33: +/- 0,14% I 45: +/- 0,13%
Speed drift 33: +/- 0,27% I 45: +/- 0,19%
Signal to noise - 71dB
Tonearm 8,6” carbon; aluminium and resin
Effective arm length 218,5 mm
Effective arm mass 13,5 g
Overhang 22mm
Tracking force 0 - 25mN
Included accessories 15 volts DC / 500 mA power supply
Power connection 110/240 Volt - 50 or 60 Hz
Power consumption 5 watt max / < 0,5 watt standby
Dimensions 380 x 110 x 350mm (WxHxD)
Weight 3,8 kg net
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Pro-Ject Audio Systems

Inspirata de ideea de a sustine analogicul in fata asaltului digital, compania austriaca Pro-Ject Audio Systems a devenit una dintre cele mai puternice fortele motrice in reinventarea pick-up-urilor pentru piata hi-fi. Astazi, Pro-Ject Audio Systems este unul dintre liderii mondiali in producerea de pick-up-uri de inalta calitate, acestea fiind din nou acceptate ca must-have de catre orice iubitor de muzica dedicat. Produsele Pro-Ject sunt exportate in aproximativ 80 de tari – la nivel mondial – si este detinatorul numeroase premii din industria audio.

Produsele Pro-Ject sunt rezultatul unei cooperari exemplare intre diferite state europene. De peste 50 de ani se proiecteaza si produc pick-up-uri in fabrica din Litovel, iar linia de productie este una dintre cele mai avansate in materie de precizie si tehnologie, iar din aceasta colaborare a rezultat o varietate de produse Hi-Fi cu design minimalist si cu functionalitate deplina.

Pro-Ject Audio Systems este, in acest moment, unul dintre cei mai mari si mai importanti furnizori de pick-up-uri, cu o gama de modele create pentru a satisface toate nivelurile de asteptari si buget. In multe tari ale lumii clientii se pot baza pe servicii si asistenta competente din partea distribuitorilor, foarte experimentati in ceea ce priveste tehnologia analogica.

Produsele Pro-Ject demonstreaza performante audio dincolo de toate asteptarile asociate, in mod normal, cu pretul lor. Sunt usor de folosit, au o fiabilitate garantata pe viata, si, de asemenea, ofera un raport calitate-pret imbatabil.

Suntem foarte mandri ca am facut fericiti cu produsele noastre mai multe sute de mii de iubitori de muzica din toata lumea. In activitatea noastra avem de-a face mereu cu cele mai noi tendinte in tehnologia audio, prin urmare suntem in masura sa oferim inovatii de ultima ora.

Pro-Ject Audio Systems este o divizie a Audio Tuning Vertriebs GmbH

What Hifi SoundandVision HiFi Choice Audio Q magazine HiFi World What Hifi SoundandVision HiFi Choice Audio Q magazine HiFi World
Pick-Up Pro-Ject RPM 1 Carbon fara doza
PDF 1 Pick-Up Pro-Ject RPM 1 Carbon fara doza
Pick-Up Pro-Ject RPM 1 Carbon fara doza
PDF 2 Pick-Up Pro-Ject RPM 1 Carbon fara doza
Pick-Up Pro-Ject RPM 1 Carbon fara doza
PDF 3 Pick-Up Pro-Ject RPM 1 Carbon fara doza
Pick-Up Pro-Ject RPM 1 Carbon fara doza
PDF 4 Pick-Up Pro-Ject RPM 1 Carbon fara doza

Nu sunt recenzii pentru Pick-Up Pro-Ject RPM 1 Carbon fara doza. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare