Pick-Up Pro-Ject George Harrison Recordplayer

  • Pick-Up Pro-Ject George Harrison Recordplayer
  • Pick-Up Pro-Ject George Harrison Recordplayer
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Pick-Up Pro-Ject George Harrison Recordplayer are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

• Special edition of Essential III

• Limited to 2500 pieces worldwide!

• Acrylic platter

• Artwork by respected streetartist Shepard Fairey!

• Belt drive with synchronous motor and silicone belt

• Diamond cut aluminium drive pulley

• Chassis made of resonance in-sensitive MDF

• Integrated DC-powered motor control minimizes motor vibration and guarantees speed stability

• Low tolerance platter bearing with strainless steel spindle

• 8,6” aluminium tonearm with sapphire bearings

• Ortofon OM10 cartridge pre-mounted

• High-quality semi-balanced Connect it E phono interconnect With gold-plated RCA connectors included

• Special decoupling feet

• Dust cover included

• Dust cover included

George Harrison Recordplayer - a true collector‘s item!

This special collaboration between Pro-Ject Audio Systems and the Universal Music Group features one of the most influencing artists of modern history, former Beatles member George Harrison! The turntable used is Essential III, the evolution of a milestone. It features high quality and audiophile components, such as an Ortofon OM10 cartridge, a precision diamond cut aluminium pulley, top notch MDF chassis, an acrylic platter or a completely redesigned motor control. Its sound is both lively and relaxing, musical and detailed just like the music from George Harrison, therefore they are perfect partners in crime.

The artwork on the turntable was created by Studio Number One. The original design was created by Shepard Fairey, one of the most respected street artists around, for the Harrison family. It features a distinctive portrait of George Harrison and forms together with the Indian patterns and the analogue mixing console (below the acrylic platter) a very unique look.

This one of a kind masterpiece is limited to 2500 pieces worldwide.

Specificatii Pick-Up Pro-Ject George Harrison Recordplayer

Specificatii speed 33, 45 (manual speed change)
principle belt drive
Speed variance 33: 0,70% 45: 0,60%
Wow & flutter 33: 0,21% 45: 0,19%
platter 300mm acrylic with felt mat (0,8kg)
main bearing stainless steel
effective arm length 218,5 mm
overhang 22,0mm
effective tonearmmass 8,0gr
counterweight for mass 3 - 5,5g (included)
tracking force range 0 - 25mn (OM5 18mn recommended)
included accessory power supply, dust cover
Power consumption 4,5 watts max
dimensions 420 x 112 x 330mm (WxHxD)
weight 5,0 kg net
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Pro-Ject Audio Systems

Inspirata de ideea de a sustine analogicul in fata asaltului digital, compania austriaca Pro-Ject Audio Systems a devenit una dintre cele mai puternice fortele motrice in reinventarea pick-up-urilor pentru piata hi-fi. Astazi, Pro-Ject Audio Systems este unul dintre liderii mondiali in producerea de pick-up-uri de inalta calitate, acestea fiind din nou acceptate ca must-have de catre orice iubitor de muzica dedicat. Produsele Pro-Ject sunt exportate in aproximativ 80 de tari – la nivel mondial – si este detinatorul numeroase premii din industria audio.

Produsele Pro-Ject sunt rezultatul unei cooperari exemplare intre diferite state europene. De peste 50 de ani se proiecteaza si produc pick-up-uri in fabrica din Litovel, iar linia de productie este una dintre cele mai avansate in materie de precizie si tehnologie, iar din aceasta colaborare a rezultat o varietate de produse Hi-Fi cu design minimalist si cu functionalitate deplina.

Pro-Ject Audio Systems este, in acest moment, unul dintre cei mai mari si mai importanti furnizori de pick-up-uri, cu o gama de modele create pentru a satisface toate nivelurile de asteptari si buget. In multe tari ale lumii clientii se pot baza pe servicii si asistenta competente din partea distribuitorilor, foarte experimentati in ceea ce priveste tehnologia analogica.

Produsele Pro-Ject demonstreaza performante audio dincolo de toate asteptarile asociate, in mod normal, cu pretul lor. Sunt usor de folosit, au o fiabilitate garantata pe viata, si, de asemenea, ofera un raport calitate-pret imbatabil.

Suntem foarte mandri ca am facut fericiti cu produsele noastre mai multe sute de mii de iubitori de muzica din toata lumea. In activitatea noastra avem de-a face mereu cu cele mai noi tendinte in tehnologia audio, prin urmare suntem in masura sa oferim inovatii de ultima ora.

Pro-Ject Audio Systems este o divizie a Audio Tuning Vertriebs GmbH

Pick-Up Pro-Ject George Harrison Recordplayer
PDF 1 Pick-Up Pro-Ject George Harrison Recordplayer
Pick-Up Pro-Ject George Harrison Recordplayer
PDF 2 Pick-Up Pro-Ject George Harrison Recordplayer
Pick-Up Pro-Ject George Harrison Recordplayer
PDF 3 Pick-Up Pro-Ject George Harrison Recordplayer
Pick-Up Pro-Ject George Harrison Recordplayer
PDF 4 Pick-Up Pro-Ject George Harrison Recordplayer

Nu sunt recenzii pentru Pick-Up Pro-Ject George Harrison Recordplayer . Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare