Pick-Up Pro-Ject Essential II Phono USB

  • Pick-Up Pro-Ject Essential II Phono USB
  • Pick-Up Pro-Ject Essential II Phono USB
  • Pick-Up Pro-Ject Essential II Phono USB
  • Pick-Up Pro-Ject Essential II Phono USB
  • Pick-Up Pro-Ject Essential II Phono USB
  • Pick-Up Pro-Ject Essential II Phono USB
  • Pick-Up Pro-Ject Essential II Phono USB
  • Pick-Up Pro-Ject Essential II Phono USB
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Pick-Up Pro-Ject Essential II Phono USB are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

• Belt drive with silicone belt

• Low vibration synchronous motor

• Integrated motor control with DC power supply secures silent running

• Main platter bearing made from stainless steel runs in bronze bushing with Teflon bottom

• 8,6” aluminium tonearm with sapphire bearings

• Ortofon OM5e cartridge, pre-mounted

• Pre-mounted gold-plated RCA interconnect cable

• Built-in MM phono stage

• Connections: line-level RCA to amp & USB to PC/Mac (simultaneously)

• Special turntable feet for effective decoupling

• Colour options: Black, Red, White

• Dust cover included

Turntable innovation for vinyl starters with class-leading sound quality & vinyl recording capability!

A quiet-running synchronous motor with silicone belt is driving a low-resonance platter made from laminated particle board. A new motor control with DC power supply minimzes unwanted vibration effectively. The main platter bearing consists of stainless steelspindle and bronze bushing with Teflon bottom to seccure low friction. The main chassis is made from lightweight, but very stiff particle board.

Essential II Phono USB utilises a straight 8,6“ aluminium tonearm design made from a single piece of aluminium with sapphire bearings, which offers a far better „plug & play“ solution, than it‘s predecessor. Special feet effectively decouples the turntable from the surface.

Because Essential II Phono USB comes with pre-mounted cartridge and built-in phono preamplifier with USB output, connection to both line-level input of your hifi system and PC/Mac easily can be used simultaneously! Open-Source recording software Audacity® is not based on a specific platform, is available for free and the perfect solution for recording and processing of your audio data.

Specificatii Pick-Up Pro-Ject Essential II Phono USB

Specificatii speed 33, 45 (manual speed change)
principle belt drive
Speed variance 33: 0,14% 45: 0,25%
Wow & flutter 0,12%
platter 300mm particle board with felt mat (0,8kg)
main bearing stainless steel
tonearm 8,6” aluminium
effective arm length 218,5 mm
overhang 22,0mm
effective tonearmmass 8,0gr
counterweight for mass 3 - 5,5g (included)
tracking force range 0 - 25mn (OM5 18mn recommended)
included accessory power supply, dust cover
Power consumption 7 watts
dimensions 420 x 112 x 330mm (WxHxD)
weight 4,1 kg net
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Pro-Ject Audio Systems

Inspirata de ideea de a sustine analogicul in fata asaltului digital, compania austriaca Pro-Ject Audio Systems a devenit una dintre cele mai puternice fortele motrice in reinventarea pick-up-urilor pentru piata hi-fi. Astazi, Pro-Ject Audio Systems este unul dintre liderii mondiali in producerea de pick-up-uri de inalta calitate, acestea fiind din nou acceptate ca must-have de catre orice iubitor de muzica dedicat. Produsele Pro-Ject sunt exportate in aproximativ 80 de tari – la nivel mondial – si este detinatorul numeroase premii din industria audio.

Produsele Pro-Ject sunt rezultatul unei cooperari exemplare intre diferite state europene. De peste 50 de ani se proiecteaza si produc pick-up-uri in fabrica din Litovel, iar linia de productie este una dintre cele mai avansate in materie de precizie si tehnologie, iar din aceasta colaborare a rezultat o varietate de produse Hi-Fi cu design minimalist si cu functionalitate deplina.

Pro-Ject Audio Systems este, in acest moment, unul dintre cei mai mari si mai importanti furnizori de pick-up-uri, cu o gama de modele create pentru a satisface toate nivelurile de asteptari si buget. In multe tari ale lumii clientii se pot baza pe servicii si asistenta competente din partea distribuitorilor, foarte experimentati in ceea ce priveste tehnologia analogica.

Produsele Pro-Ject demonstreaza performante audio dincolo de toate asteptarile asociate, in mod normal, cu pretul lor. Sunt usor de folosit, au o fiabilitate garantata pe viata, si, de asemenea, ofera un raport calitate-pret imbatabil.

Suntem foarte mandri ca am facut fericiti cu produsele noastre mai multe sute de mii de iubitori de muzica din toata lumea. In activitatea noastra avem de-a face mereu cu cele mai noi tendinte in tehnologia audio, prin urmare suntem in masura sa oferim inovatii de ultima ora.

Pro-Ject Audio Systems este o divizie a Audio Tuning Vertriebs GmbH

Pick-Up Pro-Ject Essential II Phono USB
PDF 1 Pick-Up Pro-Ject Essential II Phono USB
Pick-Up Pro-Ject Essential II Phono USB
PDF 2 Pick-Up Pro-Ject Essential II Phono USB
Pick-Up Pro-Ject Essential II Phono USB
PDF 3 Pick-Up Pro-Ject Essential II Phono USB
Pick-Up Pro-Ject Essential II Phono USB
PDF 4 Pick-Up Pro-Ject Essential II Phono USB

Nu sunt recenzii pentru Pick-Up Pro-Ject Essential II Phono USB . Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare