Pick-Up Pro-Ject Debut Carbon Esprit SB (DC)

  • Pick-Up Pro-Ject Debut Carbon Esprit SB (DC)
  • Pick-Up Pro-Ject Debut Carbon Esprit SB (DC)
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Pick-Up Pro-Ject Debut Carbon Esprit SB (DC) are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

• 33/45 & 78rpm out of the box

• Built-in precision Speed Box with switch on upper side

• 8,6” carbon tonearm

• Heavy non resonant acrylic platter

• New DC power supply with synchronous AC motor

• New TPE motor suspension

• Magnetic cartridge 2M red from Ortofon

• For 78 playback: remove stylus & exchange to 2M78 (not included, retail price around € 80)

• High-gloss black, red or white piano lacquer finish

• Dust cover included

The most-wanted audiophile design turntable with carbon tonearm, 3 speeds and DC power supply!

The first Debut turntable, introduced in the late 1990s, was a revolution for the hi-fi industry. For the first time after the arrival of Compact Disc and the assumed demise of vinyl records, an analogue product re-emerged in the “mass market” − something all music lovers could afford.

The new DEBUT CARBON DC ESPRIT SB was designed to set new standards in this category for the coming decade − perfectly timed as analogue today is again a respected source, while the demand for good turntables with all speeds is growing fast!

The CARBON TUBE for the tonearm increases stiffness and decreases unwanted resonance. This material normally is extensively used in highend tonearms, but − because of cost reasons − was never used in products at lower price levels. Together with other improvements like an increase in platter size and weight to realize even smoother rotation, the overall sound quality is greatly improved. The approved belt drive design offers low noise AC motor with effective motor decoupling (utilising TPE), ultra precision frequency DC-driven AC generator for ultimate speed stability. Ultimate convenience is achieved, because of electronic speed change („Speed Box“) and the possibility of playing 78rpm.

A simple exchange of stylus to 2M78 (not included) and a drive belt turnover to larger diameter of pulley is required, that´s all!


Specificatii Pick-Up Pro-Ject Debut Carbon Esprit SB (DC)

Specificatii Speed 33, 45 / 78 (electronic/manual speed change)
Drive principle belt drive
Platter 300mm acrylic platter
Mains bearing stainless steel
Wow & flutter +/- 0,10%
Speed drift +/- 0,80%
Signal to noise - 68dB
Effective arm length 218,5 mm
Effective arm mass 6,0 g
Overhang 18,5mm
Tracking force 10 - 30mN
Included accessories 15 volts DC / 1,6A power supply, dust cover
Power connection 110/120 or 230/240 Volt - 50 or 60 Hz
power consumption 7,4 watt max / < 0,5 watt standby
Dimensions 415 x 118 x 320mm (WxHxD) lid closed
Weight 5,6 kg net
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Pro-Ject Audio Systems

Inspirata de ideea de a sustine analogicul in fata asaltului digital, compania austriaca Pro-Ject Audio Systems a devenit una dintre cele mai puternice fortele motrice in reinventarea pick-up-urilor pentru piata hi-fi. Astazi, Pro-Ject Audio Systems este unul dintre liderii mondiali in producerea de pick-up-uri de inalta calitate, acestea fiind din nou acceptate ca must-have de catre orice iubitor de muzica dedicat. Produsele Pro-Ject sunt exportate in aproximativ 80 de tari – la nivel mondial – si este detinatorul numeroase premii din industria audio.

Produsele Pro-Ject sunt rezultatul unei cooperari exemplare intre diferite state europene. De peste 50 de ani se proiecteaza si produc pick-up-uri in fabrica din Litovel, iar linia de productie este una dintre cele mai avansate in materie de precizie si tehnologie, iar din aceasta colaborare a rezultat o varietate de produse Hi-Fi cu design minimalist si cu functionalitate deplina.

Pro-Ject Audio Systems este, in acest moment, unul dintre cei mai mari si mai importanti furnizori de pick-up-uri, cu o gama de modele create pentru a satisface toate nivelurile de asteptari si buget. In multe tari ale lumii clientii se pot baza pe servicii si asistenta competente din partea distribuitorilor, foarte experimentati in ceea ce priveste tehnologia analogica.

Produsele Pro-Ject demonstreaza performante audio dincolo de toate asteptarile asociate, in mod normal, cu pretul lor. Sunt usor de folosit, au o fiabilitate garantata pe viata, si, de asemenea, ofera un raport calitate-pret imbatabil.

Suntem foarte mandri ca am facut fericiti cu produsele noastre mai multe sute de mii de iubitori de muzica din toata lumea. In activitatea noastra avem de-a face mereu cu cele mai noi tendinte in tehnologia audio, prin urmare suntem in masura sa oferim inovatii de ultima ora.

Pro-Ject Audio Systems este o divizie a Audio Tuning Vertriebs GmbH

HiFi Choice HiFi Choice Winner What HiFi 5 Stars HiFi Choice HiFi Choice Winner What HiFi 5 Stars
Pick-Up Pro-Ject Debut Carbon Esprit SB (DC)
PDF 1 Pick-Up Pro-Ject Debut Carbon Esprit SB (DC)
Pick-Up Pro-Ject Debut Carbon Esprit SB (DC)
PDF 2 Pick-Up Pro-Ject Debut Carbon Esprit SB (DC)
Pick-Up Pro-Ject Debut Carbon Esprit SB (DC)
PDF 3 Pick-Up Pro-Ject Debut Carbon Esprit SB (DC)
Pick-Up Pro-Ject Debut Carbon Esprit SB (DC)
PDF 4 Pick-Up Pro-Ject Debut Carbon Esprit SB (DC)

Nu sunt recenzii pentru Pick-Up Pro-Ject Debut Carbon Esprit SB (DC). Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare