Pick-Up Pro-Ject 2Xperience SB S-Shape

  • Pick-Up Pro-Ject 2Xperience SB S-Shape
  • Pick-Up Pro-Ject 2Xperience SB S-Shape
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Pick-Up Pro-Ject 2Xperience SB S-Shape are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

• Electronic speed control with 33/45 rpm speed change, which acts as “Speed Box” with ultimate speed stability

• Precision balanced sandwich-platter with vinyl mat

• Record clamp tightens record to platter

• MDF chassis

• Audiophile grade 9” S-Shape aluminium tonearm

• Inverted tonearm bearings (ABEC 7 quality)

Outstanding performance from a compact and luxurious turntable configuration

2Xperience SB S-Shape is based on the 2Xperience belt-drive concept which incorporates over 25 years of turntable design experience. The addition of precision motor control with electronic speed changing and a highend 9 S-shape aluminium tonearm means playback quality is vastly improved. The heavy chassis is made from MDF using a non-resonant construction technique. The turntable platter is built with heavy, non-resonant materials in a precisely balanced sandwich configuration. A vinyl layer acts as the perfect turntable mat. A screwable, precision diamond cut and light-weight record clamp eliminates unwanted record vibration and rumbling of the main platter bearing. The audio performance of the final product benefits from the resonance-free platter, avoiding the ringing effect of common metal and glass platters. An acrylic dust cover is also included.

The top grade aluminium S-Shaped tonearm convinces with a harmonic, musical and engaging sound. Because of the detachable headshell it is very easy to swap out cartridges. For your daily use you can utilize an MM system and for the pure listening pleasure you can change to an MC system.

Specificatii Pick-Up Pro-Ject 2Xperience SB S-Shape

Specificatii Speed 33, 45 (electronic speed change)
Drive principle belt drive
Platter 300mm MDF
Mains bearing stainless steel
Wow & flutter +/- 0,08%
Speed drift +/- 0,5%
Signal to noise - 70dB
Effective arm length 230 mm
Effective arm mass 8,5 g
Overhang 18 mm
Tracking force 10 - 30mN
Included accessories 15 volts DC / 800 mA power supply, dust cover
Power connection 110/120 or 230/240 Volt - 50 or 60 Hz
Power consumption 4 watt max / < 0,5 watt standby
Dimensions 460 x 160 x 360 mm (WxHxD) lid closed
Weight 7,7 kg net
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Pro-Ject Audio Systems

Inspirata de ideea de a sustine analogicul in fata asaltului digital, compania austriaca Pro-Ject Audio Systems a devenit una dintre cele mai puternice fortele motrice in reinventarea pick-up-urilor pentru piata hi-fi. Astazi, Pro-Ject Audio Systems este unul dintre liderii mondiali in producerea de pick-up-uri de inalta calitate, acestea fiind din nou acceptate ca must-have de catre orice iubitor de muzica dedicat. Produsele Pro-Ject sunt exportate in aproximativ 80 de tari – la nivel mondial – si este detinatorul numeroase premii din industria audio.

Produsele Pro-Ject sunt rezultatul unei cooperari exemplare intre diferite state europene. De peste 50 de ani se proiecteaza si produc pick-up-uri in fabrica din Litovel, iar linia de productie este una dintre cele mai avansate in materie de precizie si tehnologie, iar din aceasta colaborare a rezultat o varietate de produse Hi-Fi cu design minimalist si cu functionalitate deplina.

Pro-Ject Audio Systems este, in acest moment, unul dintre cei mai mari si mai importanti furnizori de pick-up-uri, cu o gama de modele create pentru a satisface toate nivelurile de asteptari si buget. In multe tari ale lumii clientii se pot baza pe servicii si asistenta competente din partea distribuitorilor, foarte experimentati in ceea ce priveste tehnologia analogica.

Produsele Pro-Ject demonstreaza performante audio dincolo de toate asteptarile asociate, in mod normal, cu pretul lor. Sunt usor de folosit, au o fiabilitate garantata pe viata, si, de asemenea, ofera un raport calitate-pret imbatabil.

Suntem foarte mandri ca am facut fericiti cu produsele noastre mai multe sute de mii de iubitori de muzica din toata lumea. In activitatea noastra avem de-a face mereu cu cele mai noi tendinte in tehnologia audio, prin urmare suntem in masura sa oferim inovatii de ultima ora.

Pro-Ject Audio Systems este o divizie a Audio Tuning Vertriebs GmbH

What HiFi 5 Stars What HiFi 5 Stars
Pick-Up Pro-Ject 2Xperience SB S-Shape
PDF 1 Pick-Up Pro-Ject 2Xperience SB S-Shape
Pick-Up Pro-Ject 2Xperience SB S-Shape
PDF 2 Pick-Up Pro-Ject 2Xperience SB S-Shape
Pick-Up Pro-Ject 2Xperience SB S-Shape
PDF 3 Pick-Up Pro-Ject 2Xperience SB S-Shape
Pick-Up Pro-Ject 2Xperience SB S-Shape
PDF 4 Pick-Up Pro-Ject 2Xperience SB S-Shape

Nu sunt recenzii pentru Pick-Up Pro-Ject 2Xperience SB S-Shape. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare