Pick-Up Pro-Ject 1Xpression Carbon Classic fara doza

  • Pick-Up Pro-Ject 1Xpression Carbon Classic fara doza
  • Pick-Up Pro-Ject 1Xpression Carbon Classic fara doza
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Pick-Up Pro-Ject 1Xpression Carbon Classic fara doza are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

• Belt drive system with synchronous motor

• Main platter bearing made from stainless steel runs in bronze bushing with Teflon bottom

• Heavy aluminium sandwich platter with TPE technology for superior resonance damping & felt mat

• 8,6” carbon tonearm with Evo Kardan rings

• Resonance damping counterweight design

• Advanced 2M Silver cartridge with silver spools

• Gold-plated RCA interconnect cable

• Special turntable feet for effective decoupling for massively reduced risk of acoustical feedback

• 4 colour options: highgloss piano, highgloss white, olive, mahogany

• Dust cover included

Classic turntable with superior tone-arm & advanced magnetic cartridge reaches magical performance levels!

1Xpression Carbon Classic is the 6th generation of the hi-fi classic Pro-Ject 1, which was presented for the first time in 1991. No other entry-level turntable concept is more audiophile and the current version includes a totally new carbon tone-arm with spin-off „EVO“-technology. It`s new innovative gimbal design features a resonance damping counterweight, that allows best performance for any cartridge. The approved belt drive design offers low noise AC motor with effective motor decoupling, ultra precision frequency DC-driven AC generator (like Speed Box) for ultimate speed stability. The complex main platter construction cannot be found elsewhere in this price range and is similar to the Xtension models. Advanced thermo plastic elastomers (TPE) are used in a sandwich construction with aluminium alloy for optimised resonance behaviour. Platter bearing axle is made from low tolerance chrome plated stainless steel running on Teflon bottom in a bronze bearing housing. Turntable main plinth is from low resonance MDF, which effectivly is decoupled from structure-born noise by special absorber feet, that use TPE technology. As a special feature, this package comes with the outstanding 2M Silver cartridge, which features silver spools for ultimate fidelity.

Beside it`s class-leading sound quality, this turntable convinces with classic elegance and four first-class finish options.


Specificatii Pick-Up Pro-Ject 1Xpression Carbon Classic fara doza

Specificatii speed 33, 45 (manual speed change)
principle belt drive
Speed variance 33: 0,2% 45: 0,18%
Wow & flutter 33: 0,14% 45: 0,13%
platter 300mm
main bearing stainless steel
tonearm 8,6” carbon Evo
effective arm length 218,5 mm
overhang 22,0 mm
effective tonearmmass 8,0g
tracking force range 0 - 30mn (2M 18mn recommended)
included accessories 15 volts DC /0,8A power supply, dust cover
Power consumption 4,0 watts max /< 1 watt standby
dimensions 415 x 130 x 335mm (WxHxD)
weight 5,5 kg net / 8,0 kg gross weight
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Pro-Ject Audio Systems

Inspirata de ideea de a sustine analogicul in fata asaltului digital, compania austriaca Pro-Ject Audio Systems a devenit una dintre cele mai puternice fortele motrice in reinventarea pick-up-urilor pentru piata hi-fi. Astazi, Pro-Ject Audio Systems este unul dintre liderii mondiali in producerea de pick-up-uri de inalta calitate, acestea fiind din nou acceptate ca must-have de catre orice iubitor de muzica dedicat. Produsele Pro-Ject sunt exportate in aproximativ 80 de tari – la nivel mondial – si este detinatorul numeroase premii din industria audio.

Produsele Pro-Ject sunt rezultatul unei cooperari exemplare intre diferite state europene. De peste 50 de ani se proiecteaza si produc pick-up-uri in fabrica din Litovel, iar linia de productie este una dintre cele mai avansate in materie de precizie si tehnologie, iar din aceasta colaborare a rezultat o varietate de produse Hi-Fi cu design minimalist si cu functionalitate deplina.

Pro-Ject Audio Systems este, in acest moment, unul dintre cei mai mari si mai importanti furnizori de pick-up-uri, cu o gama de modele create pentru a satisface toate nivelurile de asteptari si buget. In multe tari ale lumii clientii se pot baza pe servicii si asistenta competente din partea distribuitorilor, foarte experimentati in ceea ce priveste tehnologia analogica.

Produsele Pro-Ject demonstreaza performante audio dincolo de toate asteptarile asociate, in mod normal, cu pretul lor. Sunt usor de folosit, au o fiabilitate garantata pe viata, si, de asemenea, ofera un raport calitate-pret imbatabil.

Suntem foarte mandri ca am facut fericiti cu produsele noastre mai multe sute de mii de iubitori de muzica din toata lumea. In activitatea noastra avem de-a face mereu cu cele mai noi tendinte in tehnologia audio, prin urmare suntem in masura sa oferim inovatii de ultima ora.

Pro-Ject Audio Systems este o divizie a Audio Tuning Vertriebs GmbH

What HiFi 5 Stars What HiFi 5 Stars
Pick-Up Pro-Ject 1Xpression Carbon Classic fara doza
PDF 1 Pick-Up Pro-Ject 1Xpression Carbon Classic fara doza
Pick-Up Pro-Ject 1Xpression Carbon Classic fara doza
PDF 2 Pick-Up Pro-Ject 1Xpression Carbon Classic fara doza
Pick-Up Pro-Ject 1Xpression Carbon Classic fara doza
PDF 3 Pick-Up Pro-Ject 1Xpression Carbon Classic fara doza
Pick-Up Pro-Ject 1Xpression Carbon Classic fara doza
PDF 4 Pick-Up Pro-Ject 1Xpression Carbon Classic fara doza

Nu sunt recenzii pentru Pick-Up Pro-Ject 1Xpression Carbon Classic fara doza . Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare