Perie de Curatat Record Doctor Clean Sweep Brush

  • Perie de Curatat Record Doctor Clean Sweep Brush
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Perie de Curatat Record Doctor Clean Sweep Brush are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
139,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 23.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Cu ajutorul periei Record Doctor Clean Sweep, inregistrarile se cururata in mod sigur. Aceasta poate fi utilizata uscata, sau impreuna cu un lichid de curatare.

Este stiut faptul ca un disc mai curat inseamna iun mod clar un sunet mai bun. Perii ultra-fini de nylon de la Clean Sweep ajung adanc in canelurile inregistrarii pentru a distruge praful si alti contaminanti care se afla in calea redarii discului.

Clean Sweep are manunchiuri de peri de nylon ultrafin cu diametru de 0,05 mm cu peste 260 000 de peri/perie. Asta inseamna multa putere de curatare. Periile sunt stabile din punct de vedere chimic si sigure pentru a fi utilizate cu majoritatea solutiilor de curatare. Spre deosebire de alte modele de perii de curatare a vinilurilor, Clean Sweep se simte bine in mana, odata ce ince pe fie folosita.

Este exceptional de bine proiectata. Manerul este confectionat din nylon lustruit si se potriveste confortabil in mana utilizatorului. Zona de perie este dimensionata perfect pentru curatarea LP-urilor si a altor inregistrari.

Folosind Clean Sweep ca creste placerea de ascultare a LP-urilor.


Specificatii Perie de Curatat Record Doctor Clean Sweep Brush

Specificatii Safely, thoroughly cleans your records
Ultra-fine 0.05mm-diameter nylon bristles
Bristle clusters provide 260,000 bristles per brush
Use dry by itself or with your favorite record cleaning fluid
Chemically stable bristles are safe to use with most LP cleaning solutions
Polished nylon-material handle is sized right to feel good in your hand
Brush area is 3.9, sized perfectly for record groove cleaning
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Perie de Curatat Record Doctor Clean Sweep Brush. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare