Pachet de Bass Hertz DST 30.3B + Amplificator Stetsom IR 280.1 + Kit de cabluri

  • Pachet de Bass Hertz DST 30.3B + Amplificator Stetsom IR 280.1 + Kit de cabluri
  • Pachet de Bass Hertz DST 30.3B + Amplificator Stetsom IR 280.1 + Kit de cabluri
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Pachet de Bass Hertz DST 30.3B + Amplificator Stetsom IR 280.1 + Kit de cabluri are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
950,00 RON / Pachet
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 158.33 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Pachet de Bass cu subwoofer tip tub pentru un porbagaj tunat. Pachetul conține cel mai mic amplificator de pe piața și asigură o instalare rapida și ușoară!

Subwoofer auto HERTZ DST 30.3B

Căutați un bass puternic, impresionant și aplăudat de colegii vostii? Acesta este DST 30.3B, un subwoofer cu tub de 12 , capabil să gestioneze puterea de 1000W. Valoarea sa ridicată de manevrare a puterii este realizată datorită suprafeței din cauciuc butil in exteriorul membranei astfel asigurând o flexibilitate înaltă. Bobina din cupru pur oferă o capacitate termică și mecanică remarcabilă. Proiectat pentru instalări evidențiate, subwooferul DST 30.3B este acoperit cu o mocheta neagră cu logo-ul Hertz brodat precum și două curele de montare, pentru o instalare și o curățare ușoară.

Amplificator auto STETSOM IR 280.1

IRON LINE - Stetsom- Cea mai compactă gamă de amplificatoare de pe piață! Oferă si cea mai bună eficiență in raportul de putere/consum. Construit din aluminiu de înaltă calitate.
IR280.1 - Sursă îmbunătățită pentru un bass mai puternic și mai clar.
Nu interferează cu FM - Pentru a minimiza interferențele nedorite cu FM, dirijați cablurile de difuzoare cât mai departe posibil de cablul antenei radio. Dacă utilizați o antenă internă, ar trebui să fie împământată de șasiul vehiculului.

KIT DE CABLURI COMPLET PENTRU INSTALARE

Kitul conține tot ce este necesar pentru instalare.

Specificatii Pachet de Bass Hertz DST 30.3B + Amplificator Stetsom IR 280.1 + Kit de cabluri

Specificatii Subwoofer auto Hertz DST 30.3B

Putere maxima W:1000W
Putere RMS W: 250W
Impendanta: 4 Ohm
Sensibilitate: 91 db
Raspuns in frecventa: 30 ÷ 250k
Magnet Difuzor: Ferita de densitate inaltaAmplificator auto Stetson IR 280.1

Număr de canale: 1
Putere RMS la 2 Ohmi 12.6V: 1 x 220 W RMS
Putere RMS la 4 ohmi 12.6V: 1 x 120 W RMS
Putere RMS la 2 Ohmi 13.8V: 1 x 280 W RMS
Putere RMS la 4 Ohmi 13.8V: 1 x 150 W RMS
Răspuns in frecvență: 10Hz ~ 35KHz
Crossover Low Pass LPF: 90Hz
Crossover High Pass HPF: 50Hz / HPF: 700Hz
Raportul de zgomot al semnalului: 90 dB
Distorsiune armonică: 0,03% THD
Dimensiuni (H x W x D): 48 x 78 x 112mm
Greutate: 0,355 KgKIT DE CABLURI COMPLET PENTRU INSTALARE

5m 8AWG Cablu de alimentare roșu,
1m 8AWG Cablu e alimentare negru,
miniANL suport de siguranța cu 40A siguranța,
5m cablu RCA cu 2 canale rasucit in pereche,
5m 18AWG cablu REM albastru,
8.5mm terminal de inel (roșu + negru),
4,2mm inel terminal (roșu + negru),
Instrument de instalare cu hexagon
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Pachet de Bass Hertz DST 30.3B + Amplificator Stetsom IR 280.1 + Kit de cabluri . Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare