Pachet Boxe Dali Zensor 7 + Boxe Dali Zensor 1 + Boxe Dali Zensor Vokal + Subwoofer Dali SUB E-12 F

  • Pachet Boxe Dali Zensor 7 + Boxe Dali Zensor 1 + Boxe Dali Zensor Vokal + Subwoofer Dali SUB E-12 F
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Pachet Boxe Dali Zensor 7 + Boxe Dali Zensor 1 + Boxe Dali Zensor Vokal + Subwoofer Dali SUB E-12 F are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
9607,00 RON / Pachet 8649,00 RON / Pachet
STOC: Nu se mai fabrica

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Pachetul contine

Boxe Dali Zensor 7

Zensor 7 reprezinta modelul vârf al serie Zensor, este o boxă de podea cu o înălțime de 978mm.

Zensor 7 este perechea de boxe ideală pentru o cameră medie sau mare, are un puternic impact vizual datorită dimensiunii și al finisajului cu mai multe straturi de lac super-lucios.

Zensor 7 este echipată cu două difuzoare de 7 (178mm) si un tweeter de 25mm. DALI a preferat să folosească difuzoare cu membrane substanțial mai mari decât cele folosite în mod uzual pentru a putea oferi o dinamică superioară reprodusă cu realism. Tweeterul de 25mm utilizat pe toate incintele ZENSOR asigură o reproducere extrem de autentică, fără efort, a dinamicii muzicale.

Detaliile constructive:

-margini rotunjite cu aspect elegant care contribuie la diminuarea difracției și distorsiunilor.

- rame din aluminiu masiv pentru panoul frontal

- suport din aluminiu masiv pentru baza boxei

- grilă detașabilă inclusă pentru protejarea difuzoarele.

În concluzie, viziunea DALI nu este cea de a face un alt difuzor tradițional, dar pentru a avea fi o experiență unică și pe deplin satisfăcătoare, respectând tradiția și experiența acumulată în timp și cu dorința de a inova și de a căuta mereu progresul, ZENSOR 7 a fost creat astfel încât sa fie este capabil să reproducă cele mai fine detalii ale unui semnal stereo și să poată fi integrat fie într-un sistem stereo, fie într-un sistem sorround.

Boxe Dali Zensor 1

Bun la toate, modelul de boxe DALI Zensor 1 merge perfect în camere mici sau medii, în configurație stereo. În cazul în care dimensiunile camerei sunt mai mari, vă recomandăm să urcați în gamă, fie la modelul de raft superior (Zensor 3), fie la boxele de podea Zensor 5 sau Zensor 7.

Chiar dacă este cel mai mic și ieftin model din gama Zensor, lui Zensor 1 nu-i lipsesc trăsăturile specifice DALI: difuzorul de medii/bași cu membrană ușoară și rigidă din fibre de lemn care asigură un sunet dinamic, detaliat și clar, precum și tweeterul ultra-ușor care asigură o extensie deosebită în domeniul frecvențelor înalte.

Incinta este perfectă pentru a fi integrată într-o locuință modernă. Finisajul este făcut cu un lac super-lucios de foarte bună calitate iar dimensiunile fizice reduse permit amplasarea ei în orice spațiu ( înălțime - 27.4 cm / lățime - 16.2 cm / adâncime - 22 cm / volum - 6 l ).

DALI nu face compromisuri în procesele de fabricare a incintelor, indiferent de gama de preț pe care o vizează. Chiar dacă este un model entry-level, Zensor 1 beneficiază de toate principiile inginerești folosite și în proiectarea modelelor superioare: antifonarea exemplară, rigiditatea internă a incintei și acordajul portului bas-reflex, orientat spre spate.

Zensor 1 reușesc să transforme curentul debitat de amplificator în energie acustică pură, fără pierderi sau limitări, iar încântarea oferită este atât muzicală cât și vizuală, sunetul curat și coerent fiind dublat de un design de bun gust.

Boxe Dali Zensor Vokal

Rolul de boxă centrală este cel mai important într-un sistem surround deoarece trebuie să redea majoritatea dialogului din filme. Este evident că este esențială acuratețea redării frecvențelor pe care le poate acoperi vocea umană, cu realism și dinamică. La proiectarea acestei incinte, acesta a fost principalul aspect de care s-a ținut cont, fără a se face vreun rabat de la echilibrul tonal și timbral specific gamei Zensor.

Pentru o integrare perfectă, Zensor Vokal ar trebui amplasat imediat sub televizor, pe un raft. Vokal are și un port bas-reflex orientat către față, soluție care facilitează integrarea cu un subwoofer precum DALI SUB E-12F, în cazul unor sisteme cu necesități mai mari de putere.

Zensor Vokal completează perfect incintele din seria Zensor pentru a alcătui un sistem surround capabil să creeze o senzație realistă de imersiune în filmul urmărit.

Subwoofer Dali SUB E-12 F

Noul model de SUBWOOFER DALI SUB E-9 F are un woofer de 9 inch, capabil să dizloce mult aer cu putere și precizie. Conul este realizat din aluminiu pur pentru o rigiditate maximă și un exterior durabil. Mai mult, sistemul magnetic greu învârte o bobină mobilă masivă cu bătaie lungă, formată din patru straturi.

Una peste alta, aceste abilități complexe ale sistemului magnetic permit wooferului să urmărească întotdeauna semnalul din amplificator.

“Inima” acestui subwoofer este amplificatorul clasa D 170W RMS cu răspuns foarte liniar. Îmbrățișând una dintre caracteristicile clasice marca DALI, acesta se manifestă ca o extensie totală a frecvențelor joase din sistemului vostru AV. Rezultatul este o reproducere a frecvențelor bass puternică, bine balansată și o integrare fără cusur cu boxele voastre. Mai mult, limitatorul integrat ajută la protejarea subwooferului împotriva supraîncărcării.

Placa din spate a modelului de SUBWOOFER DALI SUB E-12 F prezintă controale pentru ajustarea volumului, a fazei și a frecvenței de cut-off a înaltelor, în timp ce funcția de putere on/off funcționează automat pe baza detecției semnalului. Alături de opțiunile pentru input LFE sau LINE, acest subwoofer acompaniază cu ușurință orice ansamblu AV.

Modelul de SUBWOOFER DALI SUB E-12 F este distanțat de podea de către o bază de aluminiu, în timp ce un port bass cu orientarea în jos permit poziționarea direct sprijinită de perete. Grilajul din față este fixat doar cu magneți − iar atunci când este dat la o parte, aspectul boxei se schimbă de la discret la extravagant prin expunerea conului din aluminiu pur.

Modelul de SUBWOOFER DALI E-12 F este recomandat în combinație cu noua serie ZENSOR și este compatibil cu toate boxele DALI. Subwooferul reprezintă completarea perfectă a oricărui ansamblu stereo sau surround DALI.

Specificatii Pachet Boxe Dali Zensor 7 + Boxe Dali Zensor 1 + Boxe Dali Zensor Vokal + Subwoofer Dali SUB E-12 F

Tip Echipament Pachet 5.0 / 5.1

Nu sunt recenzii pentru Pachet Boxe Dali Zensor 7 + Boxe Dali Zensor 1 + Boxe Dali Zensor Vokal + Subwoofer Dali SUB E-12 F. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare