Pachet Boxe Bowers Wilkins 684 S2 + Boxa Bowers Wilkins HTM62 S2 + Boxe Bowers Wilkins 686 S2 + Subwoofer Bowers Wilkins ASW 610

  • Pachet Boxe Bowers Wilkins 684 S2 + Boxa Bowers Wilkins HTM62 S2 + Boxe Bowers Wilkins 686 S2 + Subwoofer Bowers Wilkins ASW 610
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Pachet Boxe Bowers Wilkins 684 S2 + Boxa Bowers Wilkins HTM62 S2 + Boxe Bowers Wilkins 686 S2 + Subwoofer Bowers Wilkins ASW 610 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
11949,00 RON / Pachet 10799,00 RON / Pachet
Disponibilitate: Nu se mai fabrica

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Pachetul contine

  • Boxe Bowers Wilkins 684 S2

  • Boxa Bowers Wilkins HTM62 S2

  • Boxe Bowers Wilkins 686 S2

  • Subwoofer Bowers Wilkins ASW 610

Boxe Bowers Wilkins 684 S2

684 S2 este boxa care surprinde din toate punctele de vedere cu sunetul sau generos care provine dintr-o carcasa mai subtire si mai eleganta fata de seria precedenta. Difuzoarele sale de 5” pentru medii/bass au fost regandite, acestea beneficiind acum de tehnologii noi, imprumutate de la modelul high-end − PM1.

Astfel a fost imbunatatita considerabil miscarea pistonica a membranei, frecvente medii si de bass fiind extrem de precise si fara distorsiuni. La fel ca si la celelalte modele din noua serie 600, 684 S2 beneficiaza de tehnologia Decoupled Double Dome tweeter, utilizata si la boxele CM10, tehnologie care sporeste rigiditatea tweeterului oferind inalte si mai precise, iar montarea tweeterului pe un gel special cu rol de izolare la rezonantele si virbratiile nedorite, aduce un spor de naturalete si precizie sunetului redat.


Bowers & Wilkins 684 S2 este boxa care surprinde din toate punctele de vedere, avand un sunet generos care provine dintr-o carcasa mai subtire si mai eleganta fata de editia precedenta.

Difuzoarele sale de 5 pentru medii/bass din Kevlar au fost regandite, acestea beneficiind acum de tehnologii noi, imprumutate de la modelul high-end − PM1. Astfel a fost imbunatatita considerabil miscarea pistonica a membranei, frecvente medii si de bass fiind extrem de precise si fara distorsiuni.La fel ca si la celelalte modele din noua serie 600, 684 S2 beneficiaza de tehnologia Decoupled Double Dome tweeter, introdusa pentru prima data la modelul CM10, tehnologie care sporeste rigiditatea tweeterului oferind inalte si mai detaliate, iar montarea acestuia pe o perna de gel cu rol de izolare la rezonantele si virbratiile nedorite, aduce un spor de naturalete si precizie sunetului redat.Boxa Bowers Wilkins HTM 62 S2

HTM62 S2 este boxa centrala cea mai mica a seriei 600, care sfidand dimensiunule sale, exceleaza la partea de claritate si putere. HTM62 S2 este dotata cu cele mai noi tehnologii aduse seriei 600, cum ar fi - Decoupled Double dome tweeter care aduce un spor de precizie si detalii, iar amplasarea acestuia pe o perna speciala de gel, garanteaza o izolare buna fata de vibratiile si rezonantele nedorite. De asemenea, incinta este dotata cu doua difuzoare de medii/bass cu membrana din Kevlar, pentru o combinatie perfecta dintre „punch” si precizie. Rezultatul obitnut − o boxa care suna pur si simplu uluitor.

HTM62 S2 este boxa centrala cea mai mica a seriei 600 S2, care sfidand dimensiunule sale, exceleaza la partea de claritate si dinamica.HTM62 S2 beneficiaza de cele mai noi tehnologii implementate seriei 680 S2, cum ar fi - Decoupled Double dome tweeter - care aduce un spor de precizie si detalii, iar amplasarea acestuia pe o perna de gel garanteaza o izolare buna fata de vibratiile si rezonantele nedorite.
De asemenea, incinta este dotata cu doua difuzoare de medii/bass cu membrana din Kevlar, pentru un echilibru perfect dintre dinamica si precizie.


Rezultatul obtinut - o boxa care suna excelent si suprinde din toate punctele de vedere

Like its bigger sibling the HTM61 S2, the HTM62 S2 now features an improved Decoupled Double dome tweeter design, ideal for delivering the clarity needed for dialogue. The double dome delivers a more precise response, while decoupling the tweeter from the main enclosure removes unwanted resonances and vibration. The result is absolutely clear.

The HTM62 S2 also features two 5-inch drivers that use Kevlar cones, for an ideal mix of punch and precision. The result, combined with the Decoupled Double Dome tweeter, is a centre speaker that sounds simply stunning.

The clarity and power of the HTM62 doesn't command a space premium either. Smaller than the HTM61, it's absolutely at home in just about any setup. And like the HTM62, it can be used horizontally or vertically, depending on space.

Boxe Bowers Wilkins 686 S2

686 S2 este boxa cea mai compacta din noua serie 600, dar nu subestimati puterea si precizia acesteia. Amplasate pe un raft sau suspendate in perete, 686 S2 au fost proiectate ca sa poata fi integrate cu usurinta in orice spatiu si orice aplicatie, pastrand acelasi nivel de calitate a sunetului indiferent de modalitatea de montare. La o boxa compacta, performanta frecventelor joase este o adevarata provocare si pe buna dreptate, aceasta de obicei are de suferit la boxele de tip bookshelf. Insa nu si la boxele Bowers & Wilkins 686 S2. Datorita portului frontal de bass-reflex de tip Flowport, raspunsul in frecventele joase este unul mult superior si fara distorsiuni. Mutarea portului de bass-reflex pe partea frontala, a necesitat si o crestere in inaltime a boxei, aceasta devind mai ingusta si mai eleganta. Toate aceste calitati fac din 686 S2 o boxa cu adevarat universala si versatila, ce ofera un sunet excelent oriunde.


Bowers & Wilkins 686 S2 este boxa cea mai compacta din noua serie 600 S2, dar nu subestimati puterea si precizia acesteia. Amplasata pe un raft sau suspendata in perete, 686 S2 au fost proiectate sa poata fi integrate cu usurinta in orice spatiu si orice aplicatie, pastrand acelasi nivel de calitate a sunetului, indiferent de modalitatea de montare.

Acest model beneficiaza de toate tehnologiile noi dezvoltate de Bowers & Wilkins, cum ar fi Decoupled Double Dome tweeter, imprumutata de la modelul din seria superioara - CM10, care aduce o claritate mult mai buna a frecventelor inalte din spectrul audibil. Montarea tweeterului pe o perna de gel care are rolul de a-l izola fata de vibratiile nedorite din carcasa, ofera o dispersie si o spatialitate mai buna, sunetul fiind mult mai natural.

La o boxa compacta, performanta frecventelor joase este o adevarata provocare si pe buna dreptate, aceasta de obicei are de suferit la boxele de tip bookshelf. Insa nu si la Bowers & Wilkins 686 S2. Datorita portului frontal de bass-reflex de tip Flowport, raspunsul in frecventele joase este superior si fara distorsiuni. Mutarea portului de bass-reflex pe partea frontala, a necesitat si o crestere in inaltime a boxei, aceasta devind mai ingusta si mai eleganta.

Toate aceste calitati fac din 686 S2 o boxa cu adevarat universala si versatila, ce ofera un sunet excellent.

Subwoofer Bowers Wilkins ASW 610

Subwooferul ASW610 este variant de mijloc intre modelul cel mai mic ASW608 si cel mai mare ASW610XP. Acesta este dotat cu un difuzor de 250 mm cu o cursa lunga si un amplificator de nivel audiofil cu o constructie in Clasa D de 200W. Designul este foarte eficient din punct de vedere energetic, amplificatorul pastrand o temperatura de lucru rece si stabila chiar si in momentele de intensitate maxima.


The ASW610 subwoofer presents a very happy medium between the more diminutive ASW608 and the all-out power of the ASW610XP. Its long-throw 250mm driver allows the ASW610 to move the large volumes of air needed for high-quality low-frequency output, and its audiophile-standard 200W Class D amplifier keeps the compact unit running cool, even when the music or movie action is whipping up a storm.

In all of the 600 Series subwoofers, the bass driver diaphragms are constructed from a rugged, finely-tuned mix of paper pulp, Kevlar® fibres and resin, which provides the stiffness needed to withstand the tremendous physical forces exerted by the voice coil and pressures inside the cabinet.

Ultra-solid construction delivers slamming bass, drum kicks, and special movie effects. Deformation is minimised; bass precision, power and enjoyment are maximised.

Specificatii Pachet Boxe Bowers Wilkins 684 S2 + Boxa Bowers Wilkins HTM62 S2 + Boxe Bowers Wilkins 686 S2 + Subwoofer Bowers Wilkins ASW 610

Tip Echipament Pachet 5.0 / 5.1

Nu sunt recenzii pentru Pachet Boxe Bowers Wilkins 684 S2 + Boxa Bowers Wilkins HTM62 S2 + Boxe Bowers Wilkins 686 S2 + Subwoofer Bowers Wilkins ASW 610. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare