Pachet Boxe Acoustic Energy AE1 Active Negru + Convertor Digital/Analog (DAC) Topping D70 Negru

  • Pachet Boxe Acoustic Energy AE1 Active Negru + Convertor Digital/Analog (DAC) Topping D70 Negru
  • Pachet Boxe Acoustic Energy AE1 Active Negru + Convertor Digital/Analog (DAC) Topping D70 Negru
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Pachet Boxe Acoustic Energy AE1 Active Negru + Convertor Digital/Analog (DAC) Topping D70 Negru are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Pachetul contine

Boxe Acoustic Energy AE1 Active Negru

Echipamentele hi-fi sunt intr-o continua schimbare. Numarul tot mai mare de produse cu preamplificatoare integrate inseamna ca multi clienti cauta boxe la fel de convenabile pentru a le conecta.

Profitand din plin de experienta considerabila a brandului Acoustic Energy in domeniul boxelor active, AE1 Active este proiectat pentru a oferi aceasta comoditate fara a face rabat de la performanta.

AE1 Active este o boxa pe doua cai, cu amplificare integrata de clasa A / B si retele de filtru complet active. Foloseste tehnologia conului din aluminiu ceramic. Totodata, se foloseste tweeterul cu cupola de aliuminiu, patentat Acoustic Energy, cu ghidul de unda WDT pentru o dispersie imbunatatita.

AE1 Active esunt ideale pentru conectarea directa la streamere, DAC-uri hi-res, combinand experienta brandului in sectorul de monitoare de studio cu cele trei decenii de perfectionare AE1. Boxele sunt complet bi-amplificate cu doua amplificatoare Clasa A / B de 50 Watt pentru fiecare difuzor.

Noul model Active ofera toate informatiile si detaliile muzicale care au facut din AE1 o boxa atat de apreciata de-a lungul timpului. Cheia succesului designului AE1 Active este tehnologia sa unica cu con de aluminiu ceramic cu piston pur. Acum, in cea de-a cincea generatie, acest con de aluminiu turnat cu ceramica dura anodizat de 125 mm ofera o rigiditate exceptionala o la greutate redusa. Tweeterul este unul din metal, nou proiectat, conceput sa functioneze in armonie cu ghidul de unda al Wide Dispersion Technology (WDT). Rezultatul este o integrare perfecta cu difuzorul de medii si bas.

Din punct de vedere electronic, AE1 Active prezinta un design complet analogic, axat pe performanta fara compromisuri. Boxele includ intrari analogice cu fir, atat XLR, cst si RCA standard, surse de alimentare liniara de cea mai buna calitate si două amplificatoare de inalta performanta de 50 de Watt clasa A / B pe difuzor.

Echipa de proiectare a experimentat cu intrari wireless, surse de alimentare in mod comutator, amplificare de clasa D si DSP, insa nici unul nu a furnizat performanta audio adecvata a unui difuzor care poarta legendara insigna AE1. Faptul ca sunt boxe active ofera posibilitatea de ajustare precisa a camerei de ascultare, precum si reglarea basului si mediilor. Fiecare boxa are control al volumului, pentru cazul in care sursa este lipsita de control de nivel al volumului.

Fiecare AE1 Active se conecteaza la o sursa de alimentare cu ajutorul unui conector IEC. Din punt de vedere al designului AE1 Active se bucura de un cabinet complet nou. Cabinetul este format din fibre ce prezinta greutate, avand panouri de amortizare interne, iar pentru prima oara este prezent un bas-reflex. Acesta are un zgomot redus de distorsiune la volum mare. AE1 Active maximizeaza toate avantajele proiectarii active a boxelor. Acestea includ reducerea pierderilor crossoverelor, eliminarea influentelor cablurilor difuzoarelor si furnizarea unei puteri dinamice de neegalat. Rezultatul este un difuzor activ coeziv, cu setari de difuzoare pasive / amplificator extern care rivalizeaza cu boxe de multe ori mai scumpe. Cu o latime de banda de la 40 Hz la 25 kHz, eficienta de 104 dB pentru 1Vrms si SPL maxim de 115 dB, nici o alta boxa de dimensiuni mici nu se apropie de performantele AE1 Active. Tweeterul este unul din metal, nou proiectat, conceput sa functioneze in armonie cu ghidul de unda al Wide Dispersion Technology (WDT). Rezultatul este o integrare perfecta cu difuzorul de medii si bas.

Cheia succesului designului activ AE1 este tehnologia sa unica cu con de aluminiu si ceramica cu piston pur. Acum, in cea de-a cincea generatie, acest con de aluminiu turnat cu ceramica dură anodizat de 125 mm ofera o rigiditate exceptionala la greutatea redusa.

Convertor Digital/Analog (DAC) Topping D70 Negru

TOPPING D70

DAC 2x AK4497 XMOS XU208 AK4118 32bit 768kHz DSD512

DAC-ul Topping D70 prezinta multe rafinamente specifice unui produs audio de inalta calitate. Ne referim aici la cipuri puternice, ultra low jitter clocks, interfete de ultima generatie si versatilitate deosebita, acest convertor ofera o reproducere audio exceptionala, caracterizata prin transparenta magnifica si o bogatie a sunetului, oferind in acelasi timp functii practice.Cipul AK4497 DAC de la AKM este flagg ship-ul actual al brandului, permite o decodare eficienta si precisa.

D70 incorporeaza doua astfel de cipuri, fiecare fiind asociat cu un canal pentru o mai buna separare a acestora. Aceste cipuri ii permit sa ajunga la un THD + N de -116dB si o gama dinamica de 131 dB. In plus, aceste cipuri accepta rate de esantionare ridicate, permitandu-va sa va bucurati de fisierele dumneavoastre PCM pana la 32 bit 768kHz si DSD pana la DSD512 native.

Aceste DAC-uri AK4497 sunt combinate cu o pereche de ceasuri de inalta performanta femtosecunda AccuSilicon 45.1584 MHz si 49.1520 MHz. Acestea permit o sincronizare perfecta a semnalelor de date pentru o atenuare a jitter-ului impresionanta. Prin numeroasele sale caracteristici si conexiuni, Topping D70 poate fi integrat în marea majoritate a sistemelor audio, oferind multe optiuni de utilizare si instalare.Din punct de vedere al conectivitatii, dispozitivul ofera AES / EBU, Coaxial SPDIF, Optic Toslink, USB si I2S LVDS prin HDMI. De retinut ca aceasta ultima intrare are mai multe moduri selectabile, pentru a va adapta la celelalte dispozitive LVDS I2S.

Produsul include XLR si RCA cu un singur capat. D70 va permite sa selectati iesirea, astfel incat sa puteti trimite fluxul audio numai unuia sau amandurora simultan.

USB XMOS XU208 & SPDIF AK4418

D70 actionează, de asemenea, ca un preamplificator, deoarece include un controler de volum cu atenuare de la -99 dB la 0 dB. Cu toate acestea, aceasta functie de control al volumului poate fi dezactivata, astfel incat D70 poate fi utilizat doar ca DAC, cu niveluri de iesire constant la maximele lor, adica 4Vrms pentru iesire XLR si 2Vrms pentru iesire RCA.

Totodata, pe partea interfetelor sale digitale Topping alege calitate si performanta prin integrarea cipurilor de inalta calitate in D70-ul sau. Pentru interfata USB, exista un cip XMOS XU208 care accepta rate ridicate de eșantionare de până la 32bit 768kHz în PCM și până la DSD512 Native.Pentru semnalele SPDIF, un cip AK4118 face treaba prin furnizarea celui mai scazut zgomot de pe piata pentru acest tip de interfata. Prin urmare, acest cip este utilizat pentru intrarile optice, coaxiale si AES si permite realizarea unor rate de esantionare de 24 biti 192 kHz.

Desi cipurile de conversie si de interfață integrate in D70 reprezinta cea mai buna tehnologie din domeniu, nici restul circuitului nu este de neglijat. De exemplu, PCB contine 4 condensatoare Nichicon FW 3300 µF ca rezerva de putere pentru AK4497 si 8 condensatoare Nichicon Muse pentru cuplarea semnalelor de iesire.

Circuitul de iesire este compus dintr-o serie de 3 AOP LME49720, rezistente Vishay de inalta precizie si condensatoare WIMA pentru performante excelente. In acelasi timp, circuitul de alimentare, incorporeaza regulatoare liniare TPS7A4701 si TPS7A3301 cu scadere sub tensiune ultra-scazuta (LDO). Aceasta calitate de fabricatie permite modelului D70 sa ofere o sonoritate impresionanta, cu o precizie, bogatie si profunzime incredibile.


Telecomanda:

1Buton standby
2Volum +
3Primul input
4Volum -
5NC
6Selector de filtre
7Automatic standby
8Mute
9Output
10Urmatorul input
11NC
12NC
13Setari pentru display


Dimensiuni:

Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Pachet Boxe Acoustic Energy AE1 Active Negru + Convertor Digital/Analog (DAC) Topping D70 Negru. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare