Pachet Amplificator Integrat NUPRiME IDA-16 + Boxe Morel Solan 5F

  • Pachet Amplificator Integrat NUPRiME IDA-16 + Boxe Morel Solan 5F
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Pachet Amplificator Integrat NUPRiME IDA-16 + Boxe Morel Solan 5F are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
16332,00 RON / Pachet 13900,00 RON / Pachet
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 2722 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Pachetul contine

  • Amplificator Integrat NUPRiME IDA-16 Negru

  • Boxe Morel Solan 5F

Amplificator Integrat NuPrime IDA-16

O premiera mondiala in materie de design al amplificatoarelor integrate digitale pentru perfectiune in materie de sunet de inalta rezolutie.

Continuand traditia de excelenta audio renumita la nivel mondial, NuPrime IDA-16 imbina tehnologia audio de ultima ora cu inovatii fara precedent, adaugand clasa si valoare. Fiind primul amplificator integrat complet digital ce ofera 384K si decodare DSD (2.8MHz, 5.6MHz, 11.2MHz), de la intrarile digitale sau analogice si pana la iesirile pentru boxe de 200-Watti/canal, ofera cel mai natural sunet pe care il poate oferi tehnologia audio moderna, suportand de asemenea si cele mai noi formate muzicale de inalta rezolutie.

Incepand cu integrarea tuturor etajelor necesare intr-o singura carcasa, acest design asigura cea mai scurta cale de semnal posibila, ceea ce duce la reducerea nivelului de zgomot si distorsiuni, creand un fundal complet negru, pe care inregistrarile dumneavoastra sa se poata dezvalui.

Nivelul incredibil de liniste este accentuat de controlul inovator al volumului oferit de IDA-16; o caracteristica bazata pe tehnologia cu rezistori peliculari in comutatie, ce amplaseaza un singur rezistor pe calea de semnalla orice nivel de volum. Ajustarea volumului se face cu precizie in 99 de trepte de cate 0.5dB, cu optiunea de ajustare individuala a volumului pentru fiecare intrare. Potrivirea exacta a nivelului cu cel al diferitelor surse devine foarte usoara, la fel ca si compararea acestora.

Circuitul amplificatorului NuPrime imbunatateste amplificatorul de clasa D, folosind un „circuit autooscilant pentru a genera modularea in latime a impulsurilor.” Amplificatorul comuta la o frecventa de 600KhZ, mult sub rata de sampling a CDului de 44.1 kHz. Majoritatea amplificatoarelor de clasa D au frecventa de comutare la 300kHz sau mai jos. In completarea celor de mai sus vine tehnologia proprie a NuPrime pentru frecvente variabile, Switch-Mode Power Supply (SMPS). Pentru o redare fulminanta si cu autoritate a basului, alimentarea inovatoare a IDA-16 si bateria de condensatoare Cross-Matrix Array (CMA), pot, atunci cand este cazul, sa livreze curenti extrem de ridicati catre etajele de iesire ale amplificatorului. Rezultatul acestei combinatii este o viteza a tranzientilor fara precedent si un impact dinamic impresionant, ce reda instrumentele de percutie ca si cum ar ataca brusc, din cele mai negre adancimi din ale unei scene invizibile.

O astfel de receptivitate reuseste sa reduca nivelul de distorsiune armonica totala + zgomot (THD+N) la niveluri de sub 0.004%, atingand in acelasi timp o eficienta maxima a sistemului de pana la 93%. Adaugam la acestea incredibilul raspuns in frecventa de pana la 80 kHz al IDA-16 si segmentele de muzica vocala devin experiente emotionante, iar registrii supreriori ai instrumentelor ating apogeul unei interpretari live. Per total, transparenta cristalina, redarea holografica si sunetul neobositor, va vor permite sa va relaxati si sa experimentati muzica in modul in care a fost gandita initial...aproape uitand ca IDA-16 este cu dumneavoastra in camera.

Totusi, cand muzica se va opri si luminile se vor aprinde, cu siguranta nu veti uita experienta. Mai mult, cu siguranta veti fi mandri sa amplasati IDA-6 intr-un loc cu vizibilitate din casa, deoarece carcasa discreta si eleganta sa subtila vor atrage atentia celor mai pretentiosi oaspeti. Fie ca preferati finisaje negre sau argintii, stilul simplu si modern al IDA-6 este foarte apreciat, punand in valoare orice decor.

Pe masura ce veti continua sa cititi cele de mai jos, veti vedea ca numeroasele caracteristici inovatoare si specificatiile exemplare sunt cu adevarat impresionante si sunt greu de egalat. Insa cel mai important este ca dupa o singura ascultare veti considera cu siguranta IDA-6 ca un reper al performantei audio, ducand redarea muzicii si stilul vizual la un nivel greu de atins, indiferent de pretul platit.Caracteristici:

Control complet prin microprocesor si retinere in memorie

Cinci intrari digitale si o intrare stereo pentru o flexibilitate completa a sistemului.

Suporta playback nativ DSD de ASIO2.1(pana la 11.2 MHz) si metoda DoP(Pana la 5.6 MHz).

Functie Theater-Mode pass-through (control fix al volumului)

Tranzistori JFET cu zgomot foarte redus la etajul de intrare pentru cel mai mic nivel de zgomot posibil.

Ajustarea volumului se face cu precizie in 99 de trepte de cate 0.5dB

Sistem avansat, cu switched-resistor ladder network, cu rezistori peliculari pentru controlul volumului - doar un singur rezistor pe calea de semnal, la orice nivel de volum

Volum ajustabil individual pentru fiecare intrare, pentru potrivire precisa cu nivelul tuturor surselor.

Componente high-standard: USB (DSD): XMOS DAC: ESS9018 si OPA2134 pentru sunet de inalta calitate.

Modul de condensatori Cross-Matrix Array (CMA)

Driver software exclusiv pentru Windows

Driver software standard pentru Mac

Mod de transfer asincron

Consum foarte redus de energie in modul standby

Disponibil cu finisaje negre sau argintii din aluminiu anodizat

Include telecomanda pentru confort

Boxe Morel Solan 5F

Enter the Morel world − hear the accurate music reproduction and feel the sound of a live unamlified instruments and voices

The Solan is the entrance to the world of Morel, and its versatile concept, consisting of floorstanding, bookshelf, centre channel and an active subwoofer, allows it to be used in both 2-channel and home theatre systems.

Cabinet: The Solan floor-standing uses (as in all Solan series speakers) an un-damped vented cabinet that is allowed to vibrate in a highly controlled manner so that it is in sync with the output of the drive units. This energy is used as part of the reproduced sound. The total output is taken into consideration in the crossover design, with the result of the speaker sounding completely transparent. A vertical baffle is located in the middle of the cabinet with an acoustical aperture designed to break up standing waves—a crucial element in achieving natural sound. The rear facing bass reflex port was designed to be directly in-line with the rear of the bass/mid unit to reproduce tighter, more articulate bass, but also provide a more realistic sound and presence to the midrange.

Drive units: The Solan floor-standing features:
· A 1-inch (25mm) soft dome tweeter fitted with a neodymium magnet system. This driver′s smooth frequency response and lack of high Q (sharp) out of band resonances provides a very natural response to the high end. Protected by Morel′s Lotus grille.

· The midrange unit is a 5-inch (130mm) driver equipped with a large ferrite magnet driving a lightweight composite paper cone.

· The bass is handled by a 6-inch (150mm) driver that utilizes a large ferrite magnet and a composite paper cone. This driver is optimized for low frequency reproduction with exceptional response range considering its size.

· The crossover technologies are borrowed from the reference speaker − fat lady − represented by having all the drive units maintain a positive phase, providing a unified sound while using multiple drivers, as well as preserving sound stage even when sitting off-axis. Finally, eliminating resistors in the signal path allows for the highest resolution so all the important dynamics and drama of the original sound play through.Specificatii Pachet Amplificator Integrat NUPRiME IDA-16 + Boxe Morel Solan 5F

Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

AVmall Blog

Nu sunt recenzii pentru Pachet Amplificator Integrat NUPRiME IDA-16 + Boxe Morel Solan 5F. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare