Pachet Amplificator Integrat Dayton Audio WF40A Multi-Room Wi-Fi + Boxe Dayton Audio B452

  • Pachet Amplificator Integrat Dayton Audio WF40A Multi-Room Wi-Fi + Boxe Dayton Audio B452
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Pachet Amplificator Integrat Dayton Audio WF40A Multi-Room Wi-Fi + Boxe Dayton Audio B452 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1138,00 RON / Pachet 999,00 RON / Pachet
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 189.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Pachetul contine

  • Amplificator Integrat Dayton Audio WF40A Multi-Room Wi-Fi

  • Boxe Dayton Audio B452

Amplificator Integrat Dayton Audio WF40A Multi-Room Wi-Fi

Noul amplificator stereo WF40A Wi-Fi este o optiune excelenta pentru a amplifica boxele de interior sau exterior avand control asupra lui cu ajutorul smartphoneului sau a unei tablete.

Extrem de eficient cu o putere nominala RMS de 2x20 W si un Peak de 2x 40W acest amplificator cu ajutorul aplicatiei Hi-Fly ce o gasesti atat in App Store si Adroid Store, poti conecta prin WiFi si face streaming din iHeartRadio, Spotify, TuneIn, TIDAL, DLNA sau poti folosi AirPlay

Modelul WF40A beneficiaza de sistemul Multi-Room astfel incat poti lega mai multe astfel de amplificatoare in asa fel incat sa poti folosi mai multe difuzoare in mai multe camere, toate aceste module putand fi controlate la distanta cu ajutorul aplicatiei


Small but capable the new WF40A Wi-Fi multi-room audio amplifier is a great option for powering your favorite indoor or outdoor speakers with full control via your smart phone or tablet.

Highlights

  • Highly efficient 2 x 20 watt amp with built-in Wi-Fi connectivity
  • Group multiple amplifiers together to create a wireless multi-room sound system
  • Control music and zones from the Hi-Fly app
  • Improved high-gain dual antenna design increases range and connectivity
  • On/off switch and wireless remote controls volume and more

Product Details

Dayton Audio WF40A Multi-Room Wi-Fi 2x20W Amplifier with IR Remote

Small but capable the new WF40A Wi-Fi multi-room audio amplifier is a great option for powering your favorite indoor or outdoor speakers with full control via your smart phone or tablet. The 2 x 20 watt stereo speaker outputs uses a phoenix style plug for a solid and stable connection. The WF40A makes it easy to add multiple zones of music in your home or office with an all-in-one affordable multi-room audio solution... just add speakers.

--> Dayton Audio WF40A Quick Start Guide

--> Dayton Audio Hi-Fly App Guide

Boxe Dayton Audio B452

Speakerul bookshelf B452 ar putea fi fratele mai mic al speakerului B652, adevarate “ casete”sonice! Încearcă-l pe birou sau ca parte a unui sistem compact, discret, dar apreciat pentru sunetul dulce al sistemului surround.

Repere:

• carcasă compactă, montare pe perete pentru aplicatii nelimitate

• Perfect pentru redresări home theater sau utilizarea stereo stand-alone

• 4-1 / 2 woofer si tweeter din policarbonat pentru un sunet full-range

• Dulap complet din lemn asigura caldura fonica si bogatia sunetului

• negru abanos cicero, continand elemente din vinil, potrivit in orice decor

• cablu de boxe inclus

Nu judeca un speaker dupa dimensiunea sa! Dayton Audio B452 4-1 / 2 este cel mai mic din familia Dayton Audio, dar sunetul este maret! Noul proiect 4-1 / 2 din polipropilenă cu difuzor de bass, cu bobina de voce si cu 4 straturi, realizează un echilibru excelent atunci când sunt combinate cu răcirea ferofluid tweeter 5/8 din policarbonat, pentru un sunet bogat, surprinzător, de detaliu, ce porneste de la un speaker mic, la preÈ›uri accesibile. În timp ce alte difuzoare ieftine folosesc componente cu carcasa de plastic pentru a reduce costurile suportate, B452 utilizează un armoar complet din lemn, care minimizează rezonanÈ›a È™i sporeÈ™te căldura sunetului, fără a sacrifica claritatea.

Speakerul B452 se potriveÈ™te într-un spaÈ›iu de numai 5,5 lăÈ›ime È™i mai puÈ›in de 6 inaltime, ceea ce il face alegerea perfectă pentru ascultarea pe varianta desktop sau ca boxe surround compacte, într-un sistem de sunet surround home theater. Un suport de perete face posibila montarea boxelor B452 în orice locaÈ›ie dorită . Pentru o experienÈ›ă de ascultare ce umple camera cu un bas mai profund decat al rivalilor de dimensiuni mai mari, Speakerul B452 se potriveste excelent cu oricare dintre subwooferele Dayton Audio.

Oriunde va bucurati de muzica, sunetul echilibrat al B452 adaugă o nouă dimensiune de bucurie la preÈ›uri accesibile. Un clasic instant!


The B452 bookshelf speaker may be the little brother to the larger B652 bookshelf speaker, but it packs a sonic punch! Try it on your desk, or as part of a compact, unobtrusive yet sweet-sounding surround sound system.

Product Highlights

• Compact, wall-mountable enclosure for unlimited applications
• Perfect for home theater rears or stand-alone stereo use
• 4-1/2 woofer and polycarbonate tweeter for full-range sound
• Fully wooden cabinet ensures sonic warmth and richness
• Black ebony pica vinyl finish blends into any décor
• Speaker wire included

Don't judge a speaker by its size! The Dayton Audio B452 4-1/2 bookshelf speaker is the smallest in the Dayton Audio 52 family, but the sound is big! A newly-designed 4-1/2 polypropylene cone woofer with 4-layer voice coil achieves excellent balance and listenability when combined with the 5/8 ferrofluid-cooled polycarbonate tweeter, for surprisingly rich, detailed sound from a small, affordable speaker. While other cheap speakers use plastic enclosure parts to cut costs, the inexpensive B452 uses a fully-wooden cabinet that minimizes resonance and enhances warmth without sacrificing clarity.

The B452 bookshelf speaker fits into a space only 5.5 wide and less than 6 deep, making it the perfect choice for desktop listening, or compact surround speakers in a home theater surround-sound system. A built-in keyhole wall hanger bracket makes it a breeze to wall-mount the B452 in any desired location. For a room-filling listening experience with deeper bass that rivals larger full-sized speakers, the B452 speaker also pairs perfectly with any of the excellent Dayton Audio powered subwoofers.

Anywhere you enjoy music, the balanced sound of the B452 adds a new dimension of affordable enjoyment. An instant classic!

Specifications: • Woofer: 4-1/2 polypropylene cone w/ 4-layer coil • Tweeter: 5/8 polycarbonate dome w/ ferrofluid cooling

Check out these B452 reviews by c

Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Pachet Amplificator Integrat Dayton Audio WF40A Multi-Room Wi-Fi + Boxe Dayton Audio B452. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare