Network Player Onkyo NS-6170 Negru

  • Network Player Onkyo NS-6170 Negru
  • Network Player Onkyo NS-6170 Negru
  • Network Player Onkyo NS-6170 Negru
  • Network Player Onkyo NS-6170 Negru
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Network Player Onkyo NS-6170 Negru are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
3149,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 524.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

  • Engineered for Hi-Res Audio
  • Connect and Play HDD Audio via USB
  • Google Cast™ for Mobiles and PCs
  • Stream Audio with AirPlay®
  • Dual-Differential DAC Configuration

Network Audio Player

Hi-Res Audio with an Analog Soul

The NS-6170 combines the accessibility and usability of digital audio with the soul of analog, transforming how you experience music on your Hi-Fi system. A wideband DIDRC Filter enhances flagship dual-differential DACs at the heart of a separately powered twin-monaural L/R channel circuit layout. These technologies help articulate the distinctive and nuanced instrumental resonances contained in Hi-Res Audio signals, but with a richness and vitality seldom associated with digital listening. Connect your HDD music library via USB and flick through terabytes of tunes like fingers through a record-store rack using the Onkyo Controller app, or cast whatever′s playing on your mobile using Google Cast™, AirPlay®, or Wi-Fi®. Every day is a new adventure in sound, and all through the same amp and speakers that make your LPs sing.

Specificatii Network Player Onkyo NS-6170 Negru

Specificatii Supports Hi-Res Audio Playback: DSD (DSF/DIFF) to 11.2 MHz; FLAC, WAV, Apple Lossless, and AIFF to 192 kHz/24-bit
2 x USB Type-A Inputs (Front and Rear) for Audio Playback via Mass-Storage Class HDDs* with Easy Music Selection via Onkyo Controller App for iOS*1 and Android™*2
Google Cast™*3, Wi-Fi®, AirPlay®, and Spotify®
Support for TIDAL, Deezer, and TuneIn Streaming Services*4
DAB+ and FM/RDS Tuner with 40 Station Presets
FireConnect™ Multi-room Audio Distribution*5 to Optional Wireless Speakers*6
Supports a Variety of Compressed Audio Formats Including MP3, MPEG4 AAC, and WMA
Jog/Push/Enter Controls Including Power ON/OFF, Play/Pause, and Stop
* Onkyo cannot guarantee, nor has tested, correct operation with all HDD brands and device types. HDD must be formatted to FAT32. For more information, please refer to user manual or Onkyo website.
*1 Requires iOS 8.4 or later. *2 Requires Android OS 4.0.3 or later. *3 Service enabled via firmware update, details TBA. *4 Availability of listed services is accurate at time of publication, but is subject to change without notice. Some services may require a subscription. *5 FireConnect™ technology enabled via firmware update. Details TBA. *6 FireConnect™-compatible speakers scheduled for release. Details TBA.


PREMIUM AUDIO FEATURES

Wideband DIDRC Filter Eliminates Ultra-High-Frequency Distortion Common to Hi-Res Audio for Ultimate Clarity and Realism
Dual-Differential AKM 768 kHz/32-bit AK4490 DACs for Left and Right Channels
Separate Power-supply Paths for L/R Channels to Enhance Stability
Twin Monaural L/R Channel Circuit Layout for Precision Stereo Imaging
Custom EI Transformer for Clean and Consistent Power Supply
Dedicated Heavy-duty High-grade Capacitors for Leftand Right-Channel DACs
High-Quality Audio-Grade Circuit Componentry
Aluminum Front Panel and Robust Anti-Resonant Full-Flat Chassis
Large AC Inlet for Thick Power Cable
Stable Anti-Vibration Insulator Feet
CONNECTION FEATURES

2 x USB (Type-A) Inputs (Front and Rear)
Gold-plated Analog L/R Audio Outputs
Gold-Plated 192 kHz/24-bit-capable Coaxial and Optical
Digital Audio Outputs
Ethernet Port (LAN)
RI (Remote Interactive) Input/Output for Limited Control of Compatible Components with Included Remote
Large AC Inlet (Detachable Cable Included)
OTHER FEATURES

Dual-band 5 GHz/2.4 GHz Wi-Fi® for Stable Wireless Connectivity
Auto Standby and Wake on Network Signal Detection Functions
One-Line Dimmable FL Display
Remote Interactive (RI) Remote Controller
Tip Echipament Network Player
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Onkyo - Armonia sunetului

Probabil ca nu exista iubitor de muzica si sunet care sa nu fi auzit macar o data in viata de Onkyo. Indiscutabil, unul dintre cele mai carismatice marci de Hi-Fi din istorie, Onkyo a respectat intotdeauna filozofia cu care s-a pornit la drum in urma cu 70 de ani: produsele marcii trebuie sa fie parte integranta din starea de bine transmisa oamenilor de muzica.

Specializata in manufacturarea de produse audio/video premium, Onkyo (care se poate traduce din japoneza prin armonia sunetului) a fost infiintata in 1946, la Osaka, cu telul declarat de a ajunge printre cele mai mari companii din domeniu in lume, lucru care le-a iesit din plin. De-a lungul istoriei, Onkyo a propus numeroase produse avangardiste si unice, cele mai multe dintre ele atingand statutul de obiect cult printre pasionatii de sunet. In prezent un conglomerat care include marcile Integra, Integra Research si divizia de Home electronics de la Pioneer, Onkyo Corporation a ramas fidela mostenirii care impune inovatie pe fondul unei traditii respectabile.

Onestitatea si valoarea sunt doua dintre atributele majore care definesc produsele Onkyo, iar sunetul produselor ce poarta acest nume a fost descris intotdeauna drept impecabil. Daca tinem cont si de faptul ca cele mai multe produse Onkyo fac acelasi lucru (uneori poate chiar mai bine) decat produse concurente care costa de 3-4 ori mai mult, intelegem de ce marca e una dintre cele mai populare din lume.


Divizia Pioneer Home Electronics a fuzionat inca din martie 2015 cu grupul japonez Onkyo formand pe piata de profil o noua companie denumita Pioneer & Onkyo Europe GmbH capabila sa ofere si pietei din Romania cele doua branduri de prestigiu in domeniu AV: Pioneer si Onkyo. 

Printre realizarile dea lungul timpului evidentiind urmatoarele:

1948 - inregistreaza primul succes cu revolutionarul con nepresat al difuzoarelor ED-100.

1960 - primul difuzor cu reflex integrat MX-8P.

1968 - este anuntat primul amplificator multicanal MC-2200

1972 - este creat laboratorul de cercetare in domeniu acustic si se infiinteaza Onkyo Germany GmbH. Este introdusa pentru prima data difragma de titan la difuzoare.

1977 - este anuntata pe piata de High end HiFi primul preamplificator P-303 si a amplificatorului M-505.

1981 - introduce primul CD player 

1983 - lanseaza primele difuzoare monitor M-2000

1989 - introduce pe piata primele doua amplificatoare controlate prin telecomanda A-8640 si A-8630.

1993 - prima certificare THX pentru receiverul AV - TX-SV919THX

1996 - primul receiver THX 5.1 - TX-DS939 si introducerea sloganului "Onkyo is sound".

1989 - primele difuzoare OMF Onkyo

1999 - primul DVD player Onkyo DR-90.

2000 - primul receiver 6.1 THX Onkyo TX-DS787

2001 - primul sistem home cinema Dolby ProLogic II AV TX-DS494

2002 - primul network receiver cu conectare Ethernet TX-NR900

2003 - primul amplificator 7 canale DTA-7

2007 - primul receiver cu Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio si HQV Reon-VX

2010 - lanseaza amplificatorul pe noua canalePA-MC5500

2010 - debutul seriei Reference HiFi

In acest moment Onkyo ofera o gama larga de produse in domeniul AV printre care putem aminti: receivere AV, amplificatoare HiFi, sisteme Home Cinema, sisteme de difuzoare 5.1 si stereo, microsisteme HiFi, CD playere, tunere si pickup-uri.

Nu sunt recenzii pentru Network Player Onkyo NS-6170 Negru. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare