Network Player Onkyo C-N7050

  • Network Player Onkyo C-N7050
  • Network Player Onkyo C-N7050
  • Network Player Onkyo C-N7050
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Network Player Onkyo C-N7050 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Key Features

  • A High-Quality CD Player and Network Audio Player in One
  • Discover the Power of High-Resolution Audio
  • Stream Direct from Smartphone and Tablet
  • Direct-Digital iPod/iPhone-Certified Connection via USB
  • Premium 32-bit Digital-to-Analog Conversion

Network CD Player

Spin and Stream Your Way to Hi-Fi Heaven

If you′re seeking a top-quality Hi-Fi component that can handle digital audio playback from PC/NAS, smartphone, and compact disc, then look no further than the C-N7050. It′s engineered for gapless high-resolution network audio (including 5.6 MHz DSD and 192/24 FLAC and WAV) with simple song selection via smartphone app. You can stream your smartphone′s music library and explore thousands of online radio channels using the included vTuner service. Or plug in your iPhone/iPod and listen as hidden details are unveiled by the Apple-certified direct-digital USB connection. Like all products in the Onkyo Hi-Fi family, sound quality is simply outstanding. Audio decoding is handled by a floating 32-bit DSP engine while digital-to-analog conversion is courtesy of a flagship 32-bit PCM1795 DAC from TI Burr-Brown. Proprietary VLSC™ virtually eliminates high-frequency pulse noise for clearer performance. In the C-N7050, premium processing technology complements tough anti-vibration construction—and the result is clean, energetic, and natural sound that′s easy to enjoy any time you want.

What Hi-Fi Sound and Vision - April 2015
Rating: *****
Verdict: The dual role is hugely appealing, especially given the price and performance.


Specificatii Network Player Onkyo C-N7050

Specificatii Plays Audio CD, CD-R, CD-RW, MP3-Encoded CD-R/CD-RW, and WAV-Encoded CD-R/CD-RW
Gapless Streaming of Native 2.8 MHz DSD/5.6 MHz DSD, 192 kHz/24-bit FLAC and WAV, and 96 kHz/
24-bit ALAC Formats via DLNA with Remote App Control
Control and Stream Audio from Mobile with the Free Onkyo Remote App for iPod touch/iPhone*1 and Android Devices*2
iPod /iPhone-Certified Direct-Digital USB
Input (Front)
Includes vTuner Internet Radio Service with Content Selection via Remote App
Top-Quality TI Burr-Brown 192 kHz/32-bit DAC (PCM1795 x1)
VLSC™ (Vector Linear Shaping Circuitry) Hi-Res-Compatible Digital Pulse Noise Removal for Clean and Clear Analog Signals
Smooth and Silent Disc Mechanism
Floating 32-bit DSP Engine (DA830 x1)
Large, Easy-to-Read FL Display with Track/Artist/Album Information Display
Digital Music Playback via Mass Storage Class Memory Devices and Rear USB Port
Supports MP3, WMA, WMA Lossless, FLAC, WAV, ALAC, Ogg Vorbis, and AAC via Local Network and Rear USB Port
Rigid Anti-Vibration Metal Construction
Brushed Metal Front Panel
25-Track Memory Playback
3 Internet Radio Station Memory Presets with vTuner Bookmark Function
Random and Repeat Playback Function
3-Mode Display Dimmer (Normal/Dim/Dimmer)
Auto Standby Function
RI (Remote Interactive) Remote Control

*1 Compatible with iPod touch (3rd generation or later) and iPhone 3GS or later. All models require iOS 4.2 or later. *2 Requires Android OS 2.1 or later.

CONNECTION FEATURES

2 Digital Outputs (Optical and Coaxial)
Analog Audio Output
Ethernet Port
2 USB Inputs (Front and Rear)
RI Input/Output
Tip Echipament Network Player
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Onkyo - Armonia sunetului

Probabil ca nu exista iubitor de muzica si sunet care sa nu fi auzit macar o data in viata de Onkyo. Indiscutabil, unul dintre cele mai carismatice marci de Hi-Fi din istorie, Onkyo a respectat intotdeauna filozofia cu care s-a pornit la drum in urma cu 70 de ani: produsele marcii trebuie sa fie parte integranta din starea de bine transmisa oamenilor de muzica.

Specializata in manufacturarea de produse audio/video premium, Onkyo (care se poate traduce din japoneza prin armonia sunetului) a fost infiintata in 1946, la Osaka, cu telul declarat de a ajunge printre cele mai mari companii din domeniu in lume, lucru care le-a iesit din plin. De-a lungul istoriei, Onkyo a propus numeroase produse avangardiste si unice, cele mai multe dintre ele atingand statutul de obiect cult printre pasionatii de sunet. In prezent un conglomerat care include marcile Integra, Integra Research si divizia de Home electronics de la Pioneer, Onkyo Corporation a ramas fidela mostenirii care impune inovatie pe fondul unei traditii respectabile.

Onestitatea si valoarea sunt doua dintre atributele majore care definesc produsele Onkyo, iar sunetul produselor ce poarta acest nume a fost descris intotdeauna drept impecabil. Daca tinem cont si de faptul ca cele mai multe produse Onkyo fac acelasi lucru (uneori poate chiar mai bine) decat produse concurente care costa de 3-4 ori mai mult, intelegem de ce marca e una dintre cele mai populare din lume.


Divizia Pioneer Home Electronics a fuzionat inca din martie 2015 cu grupul japonez Onkyo formand pe piata de profil o noua companie denumita Pioneer & Onkyo Europe GmbH capabila sa ofere si pietei din Romania cele doua branduri de prestigiu in domeniu AV: Pioneer si Onkyo. 

Printre realizarile dea lungul timpului evidentiind urmatoarele:

1948 - inregistreaza primul succes cu revolutionarul con nepresat al difuzoarelor ED-100.

1960 - primul difuzor cu reflex integrat MX-8P.

1968 - este anuntat primul amplificator multicanal MC-2200

1972 - este creat laboratorul de cercetare in domeniu acustic si se infiinteaza Onkyo Germany GmbH. Este introdusa pentru prima data difragma de titan la difuzoare.

1977 - este anuntata pe piata de High end HiFi primul preamplificator P-303 si a amplificatorului M-505.

1981 - introduce primul CD player 

1983 - lanseaza primele difuzoare monitor M-2000

1989 - introduce pe piata primele doua amplificatoare controlate prin telecomanda A-8640 si A-8630.

1993 - prima certificare THX pentru receiverul AV - TX-SV919THX

1996 - primul receiver THX 5.1 - TX-DS939 si introducerea sloganului "Onkyo is sound".

1989 - primele difuzoare OMF Onkyo

1999 - primul DVD player Onkyo DR-90.

2000 - primul receiver 6.1 THX Onkyo TX-DS787

2001 - primul sistem home cinema Dolby ProLogic II AV TX-DS494

2002 - primul network receiver cu conectare Ethernet TX-NR900

2003 - primul amplificator 7 canale DTA-7

2007 - primul receiver cu Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio si HQV Reon-VX

2010 - lanseaza amplificatorul pe noua canalePA-MC5500

2010 - debutul seriei Reference HiFi

In acest moment Onkyo ofera o gama larga de produse in domeniul AV printre care putem aminti: receivere AV, amplificatoare HiFi, sisteme Home Cinema, sisteme de difuzoare 5.1 si stereo, microsisteme HiFi, CD playere, tunere si pickup-uri.

What HiFi 5 Stars
Review The combination of a CD player and hi-res streamer in one box is hugely appealing, especially for its budget price and lively, enjoyable performance. Read more at:
www.whathifi.com

Nu sunt recenzii pentru Network Player Onkyo C-N7050. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare