Network Player Auralic Aries G1

  • Network Player Auralic Aries G1
  • Network Player Auralic Aries G1
  • Network Player Auralic Aries G1
  • Network Player Auralic Aries G1
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Network Player Auralic Aries G1 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
11800,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 1966.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Noul network player Auralic Aries G1 reprezinta o incununare a tehnologiei moderne pentru obtinerea sunetului excelent .

Atunci cand se doreste aducerea streamingului hi-res ca sursa pentru sistemul dumneavoastra de sunet, nu puteti gresi cu Aries G1.

Practic streamer-ul face legatura intre surse digitale de inalta rezolutie, via Wi-Fi, ( cum ar fi servicii muzicale pre-pay- Tidal, Spotify, Deezer, Qobuz, Internet Radio) si restul aparatelor, semnalul fiind convertit pentru un curat sunet analog.

La fel ca si in cazul altor network playere ale acestui brand, Aries G1 foloseste ca soft de control mult aclamatul Lightning DS.

Printre formatele pe care le poate reda numaram: AAC, AIFF, ALAC, APE, DFF, DSF, FLAC, MP3, OGG, WAV, WVsi WMA.

Pentru reducerea efectului de jitter la minim s-a folosit Dual Femto Clock, ceea ce reduce spre delay-ul extrem de mult. O mare parte din tehnologia care este prezenta pe Aries G1 este imprumutata de la modelul premium G2 ceea ce a adus un plus in ceea ce inseamna functionalitate si versatilitate.

Amintim aici puternicul procesor de 1.2 GHz quad-core, cei 2 GB memorie sau cei 8 GB de stocare interna.

Chiar si din punct de vedere al designului, Aries G1 imprumuta destule caracteristici de la modelul premium.

Ne referim aici la sasiul de aluminiu, precum si la ecranul color retina.

Totodata, exista doua surse de alimentare separate, atat pentru circuitul de procesare, cat si pentru circuitul digital, totul pentru obtinerea unui sunet cat mai detaliat, lipsit de orice fel de interferente.

Specificatii Network Player Auralic Aries G1

Specificatii Streaming Input:
Network shared folder
USB removable drive
UPnP/DLNA media server
TIDAL & Qobuz
Internet Radio
Spotify Connect
AirPlay, Bluetooth
Roon Ready

File Format: AAC, AIFF, ALAC, APE, DFF, DSF, FLAC, MP3, OGG, WAV, WV and WMA

Samplign Rate: PCM in 44.1KHz − 384KHz at 16-32 bitsDSD64 − DSD512 (DoP and Native)

Streaming Platform: AURALiC Tesla G2 with 1.2GHz quad-core processor 2GB system memory, 8GB data storage

Network Input:
RJ45 Gigabit Ethernet
Tri-Band 802.11ac Wireless Connection

Audio Output: AES/EBU, Coaxial, Toslink, USB Host Audio

Internal Clock:
Dual Femto Clock
For Digital and USB audio outputs

Power Supply:
Dual Purer-Power internal linear power supply
10uV low noise design for audio circuits

On-Device Display: 3.97-inch retina resolution display

Control Software:
Lightning DS
Roon 3rd party
OpenHome control software

Dimensions: 340mm x 320mm x 80mm (W*D*H)

Weight: 6.6 kg
Tip Echipament Streamer Bridge
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

AURALiC - Inspira muzica

 

Cu 183 de reprezentante oficiale prezente in 30 de tari, compania AURALiC LIMITED, fondata in anul 2009, si-a creat deja o reputatie la nivel mondial datorita manierei de proiectare a solutiilor inovatoare de streaming si a componentelor audio de inalta calitate. Caracteristicile de baza sunt abordare sintetizata a tehnologiei clasice analogice imbinata cu evolutia digitala de ultima ora, totul oferit intr-un pachet atractiv din punct de vedere estetic.

Produsele de software si hardware create de AURALiC inlesnesc accesul la muzica High-definition, compania fiind dedicata imaginarii, proiectarii si fabricarii echipamentelor audio care ar putea, intr-adevar, sa reproduca farmecul muzicii. Pentru aceasta, AURALiC isi propune misiunea de a cauta neincetat caile  ideale de proiectare a solutiilor audio, prin sintetizarea armonioasa a datelor stiintifice si a experientei personale a muzicii. Pentru a-si extinde aria cercetarilor, au creat modele matematice de testare care includ si perceptia auditiva subiectiva, nu doar metodele tehnice obiective.

AURALiC ofera clientilor sai, pe langa functionalitatea produselor, un nou mod de a se bucura de muzica, intr-un mod convenabil, prin multiple solutii tehnice originale.

Nu sunt recenzii pentru Network Player Auralic Aries G1. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare