Navigatie Clarion NX-501E

  • Navigatie Clarion NX-501E
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Navigatie Clarion NX-501E are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

  • 18 FM, 6 MW
  • Bluetooth încorporat
  • 2 intrări AV prin mini-jack / RCA spate
  • Un card microSD de 8 GB stochează întreaga aplicaţie de navigaţie şi permite actualizarea directă a datelor
  • Filtre trece jos/trece sus

CARACTERISTICI ESENŢIALE

Navigaţia încorporată cu cardul microSD de 8 GB oferă ghidare vizuală de calitate excepţională în 44 de ţări şi actualizări simple de software.

Interfaţa de utilizare grafică interactivă cu operare prin atingere vă permite să parcurgeţi paginile meniurilor şi să accesaţi funcţiile prin simpla atingere a pictogramelor animate ale acestora.

Modul Bluetooth® Parrot încorporat pentru a oferi comunicaţii prin sistemul hands-free şi difuzare audio, cu compatibilitate vastă.

Conectivitate iPod® şi iPhone® pentru a vă bucura fără întreruperi de conţinutul dvs. preferat audio şi video.

Pentru redare video, este necesar un cablu CCA748 opţional.

Actualizări uşoare ale hărţilor de navigare

Păstrarea la zi a sistemului de navigaţie se face cu uşurinţă. Descărcaţi pur şi simplu date noi pentru hărţi de pe portalul Clarion, stocaţi-le pe un card microSD şi introduceţi-l în unitatea NX501E prin slotul frontal pentru card. Surprizele neplăcute sunt astfel evitate deoarece hărţile de navigaţie vor corespunde traseelor concrete.

Interfaţă de utilizare grafică interactivă, cu operare prin atingere

Interfaţa de utilizare grafică cu senzor tactil a modelelor NX501E acceptă operarea prin atingere, permiţându-vă să derulaţi repede la altă pagină de meniu. Pictogramele de funcţii sunt animate pentru un aspect îmbunătăţit şi pot fi trase şi plasate în diferite poziţii pentru a personaliza ecranul.

Modul Bluetooth® Parrot

Modelul Bluetooth Parrot oferă o compatibilitate extrem de cuprinzătoare cu o multitudine de telefoane mobile. Bucuraţi-vă de comunicaţii cu sistem hands-free utilizând microfonul încorporat şi accesul la agenda de telefon. Redaţi muzica stocată pe telefonul mobil cu ajutorul difuzării audio Bluetooth. Este acceptată o gamă largă de protocoale: HFP/HSP/A2DP/AVRCP/PBAP/OPP. Actualizările firmware sunt posibile prin conexiunea USB.

* În funcţie de telefonul mobil.

* Consultaţi site-ul nostru Web pentru detalii despre telefoanele mobile Bluetooth compatibile.

Made for iPod® şi Made for iPhone®

Dispozitivele beneficiază de certificare Made for iPod şi Made for iPhone, astfel încât vă puteţi bucura de avantajele oferite de funcţia ABC Search de pe iPod/iPhone pentru a accesa rapid melodii şi de un mod de control simplu, care permite operarea cu ajutorul comenzilor dispozitivului iPod/iPhone. Coperţile de albume sunt afişate pentru a îmbunătăţi vizual interactivitatea.

* Pentru redare audio, utilizaţi cablul USB furnizat cu dispozitivul iPod/iPhone.

* Pentru redare video, este necesar un cablu CCA748 opţional.

* Consultaţi site-ul nostru Web pentru detalii despre modelele iPod/iPhone compatibile.

ACCESORII OPŢIONALE

RCB199Microfon extern opţional
CCA748Cablu de conectare video iPod / iPhone
CC4001ECameră color CMOS
DTX501ETuner TV digital DVB-T

Exemplu de sistem NX501E

Specificatii Navigatie Clarion NX-501E

Specificatii 18 FM, 6 MW
Bluetooth încorporat
2 intrări AV prin mini-jack / RCA spate
Un card microSD de 8 GB stochează întreaga aplicaţie de navigaţie şi permite actualizarea directă a datelor
Filtre trece jos/trece sus
Tip Echipament Display 6.2 inch
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Navigatie Clarion NX-501E. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare