Music Streamer Metronome Music Center 1

  • Music Streamer Metronome Music Center 1
  • Music Streamer Metronome Music Center 1
  • Music Streamer Metronome Music Center 1
  • Music Streamer Metronome Music Center 1
  • Music Streamer Metronome Music Center 1
  • Music Streamer Metronome Music Center 1
  • Music Streamer Metronome Music Center 1
  • Music Streamer Metronome Music Center 1
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Music Streamer Metronome Music Center 1 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Métronome server frees you from computers to deal with high-resolution music. It allows you to transfer your CD library to FLAC or WAV files without compression and lossless. MC1 is perfectly goes with our converters, like C6+

Highlights and design specificities :

Just like all our devices, there are no electronics or computer integration in our server.

Power supply is particularly designed to limit electro-magnetic interferences, which are the most disturbing to final sound performances.

Electronics are 100% proprietary and made in France, built around iMX6 processor inserted on a Métronome-designed PCB.

Métronome is one of the world's numeric sources specialist. The music server MC1 extends this legacy.
Music Center 1 was fully developped by Métronome engineers, either for electronics as software parts.

With MC1, you will be able to store and manage your music library, as well as read directly from a USB stick or external hard-drive and network. Reading and CD ripping are integrated functions that allow you to create your own music library from your CDs.

Specificatii Music Streamer Metronome Music Center 1

Specificatii Internal storage capacity :
Standard equipment with SATA hard disks 1 TB, RAID 5
Extension option up to 6 TB with SATA disks

App :
Android / iOS apps freely downloadable from Google PlaySTore and AppleStore

Supported formats :
FLAC, WAV, DSF, DFF, OGG, MP3

Digital outputs :
AES/EBU 110 Ohms XLR connector
S/PDIF 75 Ohms RCA connector
Optical Toslink
USB type B
Accepts high resolution signals up to 32 bits 384 kHz

Digital inputs :
2 USB 2.0

Network :
Ethernet and wifi

Power supply :
3 toroidal transformers and 6 independent regulation lines
Voltage : 120/240 VAC - 50/60 Hz

Other characteristics :
Consumption : 40 VA
Dimensions (LxHxP) : 450 x 115 x 435 mm
Weight : 12 kg
Tip Echipament HDD Player
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Metronome - Sunetul in toata splendoarea sa

 

Marca Metronome a fost creata de catre un grup de audiofili pasionati, care, incepand cu anul 1987, au proiectat si produs difuzoare, amplificatoare si CD playere care au adus reputatia mondiala in segmentul de piata premium. Concepute si asamblate manual in Franta, produsele se diferentiaza prin performantele tehnice deosebite si calitatea incredibila a sunetului, caracteristici garantate de catre publicatiile internationale de profil.

Dominique Giner, principalul membru fondator al Metronome Technologie, ca iubitor de muzica, a inceput prin a proiecta mobilier destinat echipamentelor audio-video, iar dupa ce si-a construit propriile sale difuzoare (integrate intr-o forma de metronome, care au devenit un real succes, vanzandu-se in mai mult de 1000 de exemplare), a pus bazele a ceea ce a urmat sa ajunga un reper in lumea audiofila, in special datorita CD playerelor de o calitate exceptionala.

Echipamentele Metronome sunt proiectate si, in continuare, confectionate artizanal, asamblarea manuala oferind garantia unui produs care tinde spre perfectiune. Fiecare produs este verificat de catre o echipa de ingineri care se asigura ca se intrunesc toate standardele de performanta.

Metronome isi propune sa valorifice cei 30 de ani de experienta pentru a proiecta produse care sa reflecte precizia, fluiditatea si autenticitatea sonora.

Nu sunt recenzii pentru Music Streamer Metronome Music Center 1. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare