Monitor Plafon Clarion VT-1010E

  • Monitor Plafon Clarion VT-1010E
  • Monitor Plafon Clarion VT-1010E
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Monitor Plafon Clarion VT-1010E are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
2599,00 RON / Bucata 2359,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 433.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Divertisment la nivel home theater în propria maşină

Monitoarele de plafon de la Clarion aduc întregul confort al unui sistem de home cinema în vehicul, pentru toţi pasagerii de pe bancheta din spate. DVD-urile şi fişierele video sunt redate direct în unitatea de plafon, lăsând sistemul de bord liber pentru alte sarcini.

Caracteristici VT1010E

• Posibilitate de montare pe plafon
• Compatibil NTSC şi PAL
• Culoare/contrast/luminozitate/tentă reglabile
• Lămpi de plafon cu LED alb
• Transmiţător IR încorporat pentru căşti wireless
• Număr căşti incluse: 2
• Telecomandă IR
• Afişaj pe ecran
• Conexiune de intrare AUX de 3,5 mm
• 2 intrări AV
• 1 intrare AV
• Mecanism tragere DVD în fantă/USB/SD/MMC
• Citeşte următoarele suporturi: Format DVD/DVD±R/DVD±RW/CD-DA/CD-R/RW/MPEG(1/2/4), MP3/WMA/VCD/SVCD

Conexiunea de intrare AUX de 3,5 mm

Un conector audiovizual compus de pe partea frontală a unităţii permite conectarea rapidă şi simplă a unei surse externe pentru urmărire pe monitorul din plafon. Acesta este un mod excelent de a conecta temporar un joc portabil sau alte produse pentru a vă distra pasagerii în timpul călătoriei.

Setări imagine reglabile

Aşa cum v-aţi aştepta de la orice monitor LCD autentic, setările de culoare/contrast/luminozitate/tentă de la monitoarele de plafon Clarion pot fi reglate în funcţie de mediul de vizionare din vehicul sau de propriile preferinţe.

Conectivitate AV amplă

Datorită celor două seturi de intrări AV şi setului de ieşiri AV de pe unitate, puteţi configura un sistem cu mai multe surse video conectate, beneficiind şi de capacitatea de extindere, care permite conectarea altor monitoare.

Redare directă de pe diverse suporturi media

Toate monitoarele de plafon de la Clarion oferă redarea direct din fantă a discurilor DVD, astfel încât pasagerii să poată urmări conţinutul independent de unitatea principală. Există şi un terminal USB prin care puteţi reda conţinut video de la dispozitivele USB conectate. Mai mult, VT1510E/VT1010E oferă un slot SD/MMC pentru redarea de clipuri stocate pe un card SD şi un card MultiMedia.

Compatibilitate multimedia

Unitatea DVD prevăzută în monitoarele de plafon de la Clarion poate citi filme de pe DVD-uri din comerţ, precum şi discuri DVD±R/DVD±RW/CD-DA/CD-R/CD-RW inscripţionate acasă. Printre formatele acceptate se numără MPEG-1/2/4, acoperind o gamă vastă de înregistrări de amatori, precum şi fişierele muzicale MP3/WMA şi CD-uri video de tip VCD/SVCD.
Intrările USB şi SD/MMC frontale acceptă redarea fişierelor în format MPEG(1/2/4) şi MP3/WMA.

Telecomandă inclusă


Specificatii Monitor Plafon Clarion VT-1010E

Specificatii • Posibilitate de montare pe plafon
• Compatibil NTSC şi PAL
• Culoare/contrast/luminozitate/tentă reglabile
• Lămpi de plafon cu LED alb
• Transmiţător IR încorporat pentru căşti wireless
• Număr căşti incluse: 2
• Telecomandă IR
• Afişaj pe ecran
• Conexiune de intrare AUX de 3,5 mm
• 2 intrări AV
• 1 intrare AV
• Mecanism tragere DVD în fantă/USB/SD/MMC
• Citeşte următoarele suporturi: Format DVD/DVD±R/DVD±RW/CD-DA/CD-R/RW/MPEG(1/2/4), MP3/WMA/VCD/SVCD
Tip Echipament Monitor Plafon
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Monitor Plafon Clarion VT-1010E. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare