Modul BLUETOOTH OEHLBACH BTR XTREME 5.0

  • Modul BLUETOOTH OEHLBACH BTR XTREME 5.0
  • Modul BLUETOOTH OEHLBACH BTR XTREME 5.0
  • Modul BLUETOOTH OEHLBACH BTR XTREME 5.0
  • Modul BLUETOOTH OEHLBACH BTR XTREME 5.0
  • Modul BLUETOOTH OEHLBACH BTR XTREME 5.0
  • Modul BLUETOOTH OEHLBACH BTR XTREME 5.0
  • Modul BLUETOOTH OEHLBACH BTR XTREME 5.0
  • Modul BLUETOOTH OEHLBACH BTR XTREME 5.0
  • Modul BLUETOOTH OEHLBACH BTR XTREME 5.0
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Modul BLUETOOTH OEHLBACH BTR XTREME 5.0 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
450,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 75 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Oehlbach BTR Xtreme 5.0

Oehlbach BTR Xtreme 5.0 face sa fie compatibile cu Bluetooth® toate dispozitivele audio cu mufă jack/cinch stereo care nu sunt echipate cu Bluetooth®.

Pur și simplu conectați-l la sursa audio sau la dispozitivul de ieșire audio prin conexiunea jack de 3,5 milimetri.

Ca adaptor 2-în-1, nu numai că transmite, ci și recepționează - atât cu standardul Bluetooth® 5.0, cât și invers.

Comutarea între modul de trimitere și de primire este posibilă prin intermediul unui comutator. Pentru transmisiile sale, BTR Xtreme 5.0 folosește codecul Qualcomm aptX HD pentru a vă bucura de muzică la calitate CD și aptX Low Latency pentru timpi de latență redusi simultan de mai puțin de 40 ms și, astfel, transmisii de sunet practic fără întârzieri.

BTR Xtreme 5.0 este un polivalent, deoarece stăpânește chiar și transmisia simultană la 2 dispozitive diferite, de ex. două căști.
De asemenea, este posibilă cuplarea a două dispozitive de transmisie, de ex. două smartphone-uri, cu un dispozitiv de ieșire.
Folosește-l acasă sau pe drum cu o greutate de doar 18 grame, dimensiuni reduse și o autonomie mare a bateriei de până la 12 ore.

Specificatii Modul BLUETOOTH OEHLBACH BTR XTREME 5.0

Specificatii Latency
40 ms

Sampling rate
48 kHz

Bit depth
24Bit

Housing material
More than five Inputs

Scope of delivery
Bluetooth adapter, USB charging cable, jack cable

Transmission standard
Bluetooth 5.0

Features
Ultra Light
German Technology

Air humidity range
5% - 90 %

Reach
10 m

Article width
43 mm

Article height
10 mm

Article depth
43 mm

Operating elements
Receiver/transmitter selector switch

Colours
-White or Black

Weight (gross)
76 g
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

30 ani garanție

Cablurile de înaltă calitate pentru audio, video, date și alimentare din Germania au un nume: Oehlbach.

Vă ofera o garanție de 30 de ani pentru cablurile de la data achiziției, peste garanția legală. De aproximativ 45 de ani, Oehlbach din Köln este una dintre companiile lider în acest domeniu important al divertismentului acasă, cu o calitatea remarcabilă a produselor și inovațiile constante.

La urma urmei, calitatea de primă clasă a imaginii și a sunetului depind în mare măsură de cablurile care conectează componentele individuale și transmit semnalele acestora. Cu fiecare cablu pe care l-am dezvoltat în ultimele decenii, am avut în vedere un singur obiectiv mai presus de toate: calitatea optimă a imaginii sau a sunetului combinată cu un raport preț-performanță convingător.

Oehlbach - mai mult decât un brand

Înainte hi-fi, apoi computere și în sfârșit home cinema sau home entertainment: în ultimele decenii, tehnologia și electronicele de larg consum s-au dezvoltat într-un ritm din ce în ce mai rapid. O constantă a rămas de peste 45 de ani.
Atunci, ca și acum, Oehlbach a furnizat conexiuni, componente și accesorii care conferă întregii tehnologii un finisaj optim. Oehlbach conectează și creează căi astfel încât divertismentul să poată desfășura pe deplin magia imaginilor și sunetelor sale. Pentru a realiza acest lucru, ne ghidăm după trei gânduri: Inovație - Fără compromis - Ascultare


Nu sunt recenzii pentru Modul BLUETOOTH OEHLBACH BTR XTREME 5.0. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare