Modul Amplificare Sure Electronics AA-AB32189

  • Modul Amplificare Sure Electronics AA-AB32189
  • Modul Amplificare Sure Electronics AA-AB32189
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Modul Amplificare Sure Electronics AA-AB32189 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
289,00 RON / Bucata
STOC: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 48.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

DIY audiophiles rejoice! This 2 x 100W Class-D amplifier board is perfect for two-channel critical listening.

Highlights

  • 2 x 100W Class D amplifier
  • Small footprint for space limited applications
  • Perfect amplifier for dedicated stereo use
  • Built-in cooling fan and over-temp protection circuit
  • 15 to 36 VDC power supply required

Product Details

Sure Electronics AA-AB32189 2x100W TDA7498 Class-D Amplifier Board

This amplifier board features a state-of-the-art, dual channel Class-D TDA7498 IC, which delivers up to 100 watts per channel. The small 3.6 wide by 4.8 long footprint allows this amplifier board to be used in many applications were size constraints limit the use of conventional amplifiers. Just add a 15 to 36 VDC power supply, signal source, and speakers!

A low noise cooling fan is mounted atop the robust heatsink to maximize heat dissipation. Thermal, over/under voltage, and current protection circuits are also included to extend the longevity of the amplifier board. Three fixed gain settings are available to allow for volume control at the source, and stereo RCA line-level inputs are pre-attached. Mounting holes are provided as is a 2.5 mm x 5.5 mm power jack for quick connection. Screw-down phoenix-type terminals are included for quick speaker wire connection.

Features:
• Class-D amplifier topology featuring TDA7498 amplifier IC
• Heatsink with attached fan
• Pre-drilled mounting holes
• Over-temperature, over/under voltage, and over current protection circuits
• Phoenix-type speaker terminals
• Line-level RCA input

Specifications:
• Power output (w/ 36 VDC power supply): 100W x 2 (6 ohms, THD 10%), 99W x 2 (6 ohms, THD 1%)
• Frequency response: 20 to 20,000 Hz
• Minimum impedance: 6 ohms
• Recommended power supply: 15 to 36 VDC, 6.17A regulated
• Fixed gain settings: 24 dB, 25 dB, 26 dB
• Power input jack: 2.5 x 5.5 mm, center-positive
• Dimensions: 4.8 L x 3.6 W x 1.53 H

Sure Electronics (Superior design, Unified form, Real strength, Enduring quality) a fost infiintata in Hong Kong in 2005. Producator de solutii fiabile, cu aplicatii in diverse domenii, Sure Electronics  isi propune sa furnizeze utilizatorilor din intreaga lume, produse de inalta calitate, cu o eficienta ridicata si preturi mici. 

Angajat in cercetarea si dezvoltarea audio, mereu atenti la cerintele pietei, Sure Electronics a angajat cei mai buni ingineri specialisti, cu o experiente bogata in acest domeniu, pentru a dezvolta si produce amplificatoare audio excelente, cu o reputatie covarsitoare pe piata actuala.

Toate amplificatoarele Sure au caracteristici eficiente din punct de vedere al costurilor, sunt proiectate cu performante ridicate, usor de utilizat si usor de instalat, ce pot fi folosite intr-un infinit de aplicatiii.

Principala ramura de dezvoltare Sure Electronics sunt amplificatoarele audio, acoperind o plaja larga de putere de la cateva sute de watt pentru utilizatorul casnic, la mii de watt pentru aplicatii industriale, sisteme muzicale de fundal, Hi-rel, sisteme medicale, sisteme acustice subacvatice, Sonar Systems, divertisment, pentru pietele auto si de uz casnic si alte aplicatii atunci cand fiabilitatea ridicata este esentiala.

In scopul imbunatatirii eficientei si a reducerii consumului de energie, Sure Electronics este  mereu atenta la dezvoltarea platformei 2P, High Power și High Performance si ofera surse de alimentare si DSP pentru aplicatii comerciale, industriale si medicale.

Sure Electronics DSP seria utilizează dispozitive analogice a caror prelucrare a semnalelor este comparabila cu cea gasita in echipamentele de studio de inalta calitate. Procesarea semnalelor include egalizarea, crossover-ul, amplificarea basului, prelucrarea dinamicii multiple, compensarea intarzierii, compensarea difuzoarelor si largirea imaginii stereo, precum si o calitate de nedepasi a sunetului.

Sure Electronics ofera de asemenea tot tipul de componente electronice prin Sure HiFi, un departament independent, DIY audio hardware si accesorii premium pentru audiofilii cei mai pretentiosi. precum ar fi afisaje LED si iluminare, surse de alimentare si aparate de masura industriale.

Lider la nivel mondial, Sure Electronics are solutii eficiente pentru a satisface nevoile tuturor utilizatorilor si pentru a maguli spiritul creativ al entuziastilor de proiecte DIY.

Calitatea superioara, un ridicat simt estetic si randament maxim sunt valorile de baza ale Sure Electronics. 


Nu sunt recenzii pentru Modul Amplificare Sure Electronics AA-AB32189. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare